Vind de beste bijles wiskunde van Deurne

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Bijles wiskunde in Merksem (2170) - Younes
Younes
4.86/5 · 7 reviews
2170 Merksem
Tijdens mijn master industrieel ingenieur in de elektromechanica (met onderscheiding afgerond) heb ik tijdens de opleiding ondervonden waar mijn sterktes en interesses liggen. Nu geef ik reeds 4 jaar wekelijkse bijlessen voor mechanica, elektriciteit, fysica en wiskunde aan studenten uit het middelbaar en hoger onderwijs. Wenst u extra begeleiding voor deze vakken? Ik help graag!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Alexander
Alexander
5/5 · 3 reviews
2000 Antwerpen
Ik heb TEW gestudeerd aan de universiteit KU Leuven. Mijn ervaring als bijlesgever leert mij dat leerlingen vaak te snel denken dat ze de leerstof beheersen. Ik werk hoofdstuk per hoofdstuk af en focus op het feit dat studenten werkelijk begrijpen waarom bepaalde formules gebruikt worden. Ik voorzie ook zelfgemaakte toetsen ter voorbereiding op overhoringen en examens.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
5/5 · 3 reviews
2060 Antwerpen
Na de succesvolle afronding van de lerarenopleiding (SO: Nederlands - ncz) besloot ik verder te studeren in de moraalwetenschappen. De hoge resultaten die ik nu scoor (voor statistische, geschiedkundige en talige vakken) komen onder andere door alle kansen die ik greep op mijn eigen studietechnieken te optimaliseren. Hierdoor heb ik voldoende ervaring om samen met jou je obstakels te overwinnen.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Stijn
Stijn
4.67/5 · 3 reviews
2018 Antwerpen
Hoewel ik dit nog niet op professionele basis gedaan heb deed ik dit in het verleden geregeld voor vrienden en kennissen, en kreeg ik daar steeds positieve feedback op. Zeker voor de vakken waar ik later in mijn ingenieurs studies nog dieper op ingegaan ben, beschik ik over een meer den voldoende kennis, en zou ik deze dan ook graag met jongeren delen.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Meryem
Meryem
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik ben een 1e Masterstudente tandheelkunde. In het secundair onderwijs ben ik afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde. Mijn interesse in wiskunde is groot en vanwege mijn studies heb ik daar een goede kennis van opgebouwd. Hierdoor zou ik graag bijles willen geven voor dit vak aan studenten van het secundair onderwijs. Ik probeer om op een geduldige en opbouwende manier uitleg te geven.
Bijles wiskunde in Merksem (2170) - Wietse
Wietse
5/5 · 2 reviews
2170 Merksem
Afgestudeerd leerkracht Latijn, fysica en natuurwetenschappen. Momenteel schakelstudent sociologie aan de UA. Ik heb ook een brede wiskundige kennis en ben ook goed thuis in chemie.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
5/5 · 2 reviews
2100 Deurne
Ik heb 20j les gegeven in het 5de en 6de leerjaar en geef nu ook wiskunde in de eerste graad van het secundair. Ik probeer altijd te vertrekken vanuit de leefwereld van de kinderen om zo leerstof aan te brengen.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
5/5 · 2 reviews
2000 Antwerpen
Ik ben student TEW aan de Universiteit Antwerpen. Hier heb ik reeds aardige resultaten neergezet met van alle vakken tezamen een gemiddelde score van 15/20 = 75%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Ik ben een student aan de AP en studeer om leerkracht aardrijkskunde en wiskunde te kunnen worden. Ik ben graag op zoek naar nieuwe manieren van lesgeven. Iedereen leert op een andere manier. Ik vind het belangrijk een moeilijk van als wiskunde te kunnen snappen en daar wil ik graag mee helpen. Ik ben in het middelbaaf afgestudeerd in economie.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2000) - Fien
Fien
5/5 · 1 reviews
2000 Antwerpen
Als student geneeskunde, met een jongere broer en zus, heb ik al wel vaker vakken mogen en kunnen uitleggen thuis. Ik bied hulp aan voor alle vakken van het middelbaar en eveneens voor het ingangsexamen. Tot snel!
Bijles wiskunde in Antwerpen (2018) - Mohammed
Mohammed
5/5 · 1 reviews
2018 Antwerpen
Door mijn ingenieursopleiding aan de Universiteit Antwerpen, is het belangrijk om Wiskunde, Fysica en tal van andere exacte wetenschappen perfect te beheersen. Ik kan me snel inleven in de moeilijkheden van de studenten en weet de problemen vanaf de wortel aan te pakken. Passie voor Wiskunde is zeker aanwezig!
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Jonathan
Jonathan
5/5 · 1 reviews
2100 Deurne
Als bacherlor bio-ingenieur (chemie) en master burgelijk ingenieur (nanobiotechnologie) bezit ik een grondige, maar vooral zeer uitgestrekte wetenschappelijke kennis vanwege het brede spectrum van beide studies. Ik heb ook al 3 jaar lesgegeven aan een totaal van 25 kinderen. Dikwijls krijg ik zeer positieve feedback dat bevestigt dat mijn lessen effectief zijn, dit drijft mij ook eveneens.
Bijles wiskunde in Antwerpen (2060) - Ingrid
Ingrid
5/5 · 1 reviews
2060 Antwerpen
Ik heb meer dan 25 jaar wiskunde gegeven in de lagere school, van het eerste tot en met het zesde leerjaar. Kan ondersteunen bij hoofdrekenen, cijferen, meten en metend rekenen.
Bijles wiskunde in Wijnegem (2110) - An
An
Nieuw
2110 Wijnegem
Hallo, ik ben An, 48 jaar jong en wonend in Wijnegem. Je kan op me beroep doen voor het maken van een website, ontwerp van uitnodigingen, flyers, affiches. Als webmaster/graficus heb ik al meer dan 10 jaar professionele ervaring. Je kan ook bij me terecht voor bijlessen.
Bijles wiskunde in Merksem (2170) - Kelly
Kelly
Nieuw
2170 Merksem
Hallo ik ben Kelly 23 jaar en ik heb 4jaar biotechnische wetenschappen gestudeerd een zeer fijne en interessante richting trouwens ! Biologie was altijd mijn beste vak en vandaag de dag vind ik het nog steeds interessant. Dus moest u kind nood hebben aan bijlessen voor biologie (engels & aardrijkskune ) mag u mij gerust contracteren en zien we elkaar gauw terug .

Bijles wiskunde Deurne: geëvalueerd met 4.96 door 29 klanten

Populaire dienstaanvragen: bijles wiskunde Deurne, opfriscursus wiskunde Deurne, privé leraar wiskunde Deurne, zoek wiskundeleraar in Deurne,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie bijles wiskunde in Deurne

Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde, Bijles fysica, Bijles chemie - serroyen sami - Bijles wiskunde en wetenschap - Sami serroyen - integraalrekening en statistiek DRINGEND!!!!!!! - Statistiek (2) - Bijles wiskunde - Vakantie bijlessen wiskunde 3 leerjaar kind 9 jaar - Bijles wiskunde, fysica wetenschappen vakken (2) - Bijles wiskunde, Frans en Engels (5) - Bijles wiskunde, Frans en Engels (4) - Bijles wiskunde, fysica wetenschappen vakken - bijles voor wiskunde - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bijles wiskunde 5de middelbaar TSO - Bijles wiskunde, Frans en Engels (3) - Bijles wiskunde, Frans en Engels (2) - Dringend Bijles - Bijles wiskunde, Frans en Engels - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde (12) - Hulp met wiskunde 3de graad, 5middelbaar niveau - Bijles wiskunde (11) - amir - Bijles wiskunde (10) - bijles wiskunde - Bijles wiskunde (9) - Bij lessen eerste middel baar - bijlessen 1st middel baar - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bijles wiskunde (8) - Hulp bij lagere school 6e leerjaar (2) - bijles in wiskunde - Bijles wiskunde - Bijles wiskunde (7) - Bijles wiskunde (6) - Bijles wiskunde (5) - Bijles wiskunde (4) - introductie wiskunde voorbereiding hogeschool - bijles wiskunde - bijles wiskunde - Bijles wiskunde (3) - Bijles wiskunde - Hulp bij lagere school 6e leerjaar - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bylws - Bijles Wiskunde - bijles wiskunde - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bijles wiskunde - Chemie bijles - Bijles wiskunde en Nederlands 5 leerjaar - Lessen & hulp - Bijles : Bijles wiskunde - Bijlessen in laboratorium techniek 1.ste jaars (2) - Bijles wiskunde 3e graad techniek wetenschappen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden