bijles wiskunde Deurne

Bijles wiskunde Deurne: Ontdek onze talentvolle leraars wiskunde

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles wiskunde Deurne

Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Meryem
Meryem
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik ben een 1e Masterstudente tandheelkunde. In het secundair onderwijs ben ik afgestudeerd in de richting wetenschappen-wiskunde. Mijn interesse in wiskunde is groot en vanwege mijn studies heb ik daar een goede kennis van opgebouwd. Hierdoor zou ik graag bijles willen geven voor dit vak aan studenten van het secundair onderwijs. Ik probeer om op een geduldige en opbouwende manier uitleg te geven.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb 20j les gegeven in het 5de en 6de leerjaar en geef nu ook wiskunde in de eerste graad van het secundair. Ik probeer altijd te vertrekken vanuit de leefwereld van de kinderen om zo leerstof aan te brengen.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben een student aan de AP en studeer om leerkracht aardrijkskunde en wiskunde te kunnen worden. Ik ben graag op zoek naar nieuwe manieren van lesgeven. Iedereen leert op een andere manier. Ik vind het belangrijk een moeilijk van als wiskunde te kunnen snappen en daar wil ik graag mee helpen. Ik ben in het middelbaaf afgestudeerd in economie.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Jonathan
Jonathan
Deurne
5/5 (1 reviews)
Als bacherlor bio-ingenieur (chemie) en master burgelijk ingenieur (nanobiotechnologie) bezit ik een grondige, maar vooral zeer uitgestrekte wetenschappelijke kennis vanwege het brede spectrum van beide studies. Ik heb ook al 3 jaar lesgegeven aan een totaal van 25 kinderen. Dikwijls krijg ik zeer positieve feedback dat bevestigt dat mijn lessen effectief zijn, dit drijft mij ook eveneens.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Shana
Shana
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik heb Latijn-wiskunde gedaan in het middelbaar. In mijn latere studies gaf ik bijles als studentenjob. Wiskunde werd het vaakst gevraagd om te geven en dat deed ik ook het liefst.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Abdelkarim
Abdelkarim
Deurne
Nieuw
Als Burgerlijk ingenieur kan ik bijles geven in wiskunde, fysica, chemie... Ik heb zelf ook les gegeven aan een hogeschool in Antwerpen en geef al 10 jaar bijles.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Natacha
Natacha
Deurne
Nieuw
Student, sociaal werk. Ik zou graag lagerschool kinderen bijles willen geven in wiskunde. Ik heb op stage ook lesgegeven aan kinderen van het 4de leerjaar.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Esther
Esther
Deurne
Nieuw
Ik ben leerkracht in het lager onderwijs.Spelling,Nederlands en Wiskunde zijn mijn troef,voorkeur: 1e - 4e lj.Ma en di beschikbaar snel na de schooluren en vakanties (fkexibel).Bij voorkeur bij mij thuis tenzij niet te ver.Ik heb zelf 2 lagere schoolkinderen.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Asmae
Asmae
Deurne
Nieuw
Ik ben een student ingenieurswetenschappen. Ik wil graag anderen helpen bij problemen met wiskunde en wetenschappen zodat ze ook daarvan kunnen genieten. Ik ben heel flexibel en pas elke bijles sessie aan de behoeften van de leerling.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Nihat
Nihat
Deurne
Nieuw
Ik ben zelf student en ik beleef dezelfde problemen die de meeste leerlingen tegenwoordig ervaren namelijk een deftige uitleg. Meestal hebben professors en leerkrachten niet de tijd om uitgebreid aandacht te geven aan één leerling waardoor hij/zij het onderwerp niet goed beheerst. Daarom vind ik het van cruciaal belang dat iedere leerling die speciale aandacht en tijd krijgt.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Mohamed
Mohamed
Deurne
Nieuw
Ik zit in mijn tweede jaar bio-ingenieurswetenschappen, waardoor dat ik redelijk wat weet over mijn hoofdvakken, namelijk: Biologie, wiskunde, chemie en fysica. In het middelbaar heb ik zes jaar lang Latijn-wetenschappen gevolgd. Ik heb twee jaar lang bijles wiskunde gegeven op een vzw. Ik heb hierdoor ook een Compass-certificaat ontvangen van de stad Antwerpen.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Chelsey
Chelsey
Deurne
Nieuw
Ik zit in mijn zesde middelbaar sociale technische wetenschappen en wil graag kinderen helpen waar ze moeilijkheden bij hebben. Ik kan ze helpen met theorie, oefeningen en taken.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Emmi
Emmi
Deurne
Nieuw
Hallo, Ik ben Emmi en ik ben 18jaar. Ik ben een student uit het 5de jaar ASO en volg het richting Economie met 7uur Wiskunde. Ik wil later graag wiskunde leerkracht willen worden, omdat ik het erg leuk vind om kinderen iets bij te leren op een leuke en aangename manier. Ik ben bereid om bijlessen te geven voor Wiskunde, Biologie en Economie. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u me altijd contacteren.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Mohamed
Mohamed
Deurne
Nieuw
Als ervaring in huiswerkbegeleiding bied ik ondersteuning bij het maken van huiswerk en (be)studeren van wetenschappelijk vakken. Richten vooral dat de leerlingen meer planning hebben, verbeteren van concentratie in de lessen en gestructureerd aanpakken in de cursussen.
Bijles wiskunde in Deurne (2100) - Someya
Someya
Deurne
Nieuw
Ik kan bijles geven voor alle vakken aan leerlingen van de lagere school, en voor leerlingen van het middelbaar kan ik alle wetenschappelijke en wiskundige vakken uitleggen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wiskunde Deurne: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles wiskunde Deurne, opfriscursus wiskunde Deurne, privé leraar wiskunde Deurne, zoek wiskundeleraar in Deurne, bijles wiskunde gezocht Deurne, bijles wiskunde middelbaar Deurne, bijlessen wiskunde Deurne, wiskunde bijles Deurne, bijles wiskunde aan huis Deurne, prive bijles wiskunde Deurne, leraar wiskunde gezocht Deurne, bijles wiskunde prijs Deurne,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden