bijles economie Hasselt

Hulp voor bijles economie Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Hasselt

Bijles economie in Hasselt (3500) - Dominique
Dominique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hasselt
4.5/5 (2 reviews)
Mijn opleiding (oa. Master in Financial Management aan Vlerickschool) en beroepskeuzes(oa CFO) tonen mijn passie voor cijfers aan. Deze kennis inzetten in het helpen van anderen is iets wat ik gewoon enorm graag doe. Wees gerust: aan motivatie geen gebrek.
Bijles economie in Diepenbeek (3590) - Katrijn
Katrijn
Diepenbeek
5/5 (2 reviews)
In het middelbaar heb ik de richting economie-talen gevolgd. Die passie voor economie zet ik ook in het hoger onderwijs verder als toekomstig leraar economie. Ik kan ondersteuning bieden voor leerlingen tot en met het vierde middelbaar.
Bijles economie in Berbroek (3540) - Mike
Mike
Berbroek
5/5 (1 reviews)
Ik zit op dit moment in mijn 2de bachelor Handelsingenieur in de Beleidsinformatica. Ik heb hier de cursussen Hogere Wiskunde 1 (6 SP) en Hogere Wiskunde 2 (3SP), en volg op dit moment het vak beleidsstatistiek. Ook vakken zoals Macro- en Micro-economie heb ik succesvol afgerond. Bijles geven in vakken gerelateerd aan deze vakken doe ik met heel veel plezier :)
Bijles economie in Kortessem (3720) - Anke
Anke
Kortessem
Nieuw
Student, eerste jaar hogeschool PXL, vooropleiding economie-talen. Hallo! Ik ben Anke en wil je graag helpen om je economische- of talenkennis bij te werken. Aarzel niet en contacteer me.
Bijles economie in Lummen (3560) - Davy
Davy
Lummen
Nieuw
Graag wil ik mijn kennis van de volgende vakken overbrengen: wiskunde : lager onderwijs + secundair onderwijs (1e tem 4e jaar) economie : micro + macro (1e tem 6e jaar) boekhouden : (1e tem 6e jaar)
Bijles economie in Diepenbeek (3590) - Parfaite
Parfaite
Diepenbeek
Nieuw
Als laatstejaarsstudente heb ik al heel wat stages achter de rug. Tijdens deze stages heb ik veel dingen bijgeleerd, onder andere het belang van structuur. Hier hecht ik dan ook veel belang aan.
Bijles economie in Hasselt (3500) - Sema
Sema
Hasselt
Nieuw
Ik heb lerarenopleiding gestudeerd en heb daarnaast diploma Accountacty-Fiscaliteit ( in Brussel dus Frans spreek ik ook goed). Ik leer heel graag aan en doe dat met plezier.
Bijles economie in Hasselt (3500) - Cis
Cis
Hasselt
Nieuw
Als geschoolde leerkracht leerde ik de didactiek en op het universiteit leerde ik de stof. Ook leerde ik hier zelfstandig studeren. Een goeie studiemethode primeert, vervolgens neem ik je mee door de leerstof.
Bijles economie in Alken (3570) - Marie
Marie
Alken
Nieuw
In juni 2019 heb ik mijn masterdiploma Handelswetenschappen behaald. Gedurende deze opleiding heb ik veel kennis verworven omtrent verschillende economische aspecten. De eerste twee jaren heb ik ook wiskunde gekregen. Dit heeft mijn wiskundige kennis uitgebreid aangezien ik de richting wetenschappen-wiskunde heb gevolgd in het middelbaar. Wiskunde is dan ook altijd mijn favoriete vak geweest.
Bijles economie in Hasselt (3500) - Marleen
Marleen
Hasselt
Nieuw
Ik ben van opleiding economiste (TEW) en werk al jaren op een boekhoudkantoor. Cijfertjes zijn echt mijn ding maar dat is lesgeven ook. Daarom help ik, in mijn vrije tijd, al een paar jaar studenten en scholieren uit de nood die problemen hebben met hun cursus economie/boekhouden.
Bijles economie in Alken (3570) - Pieter-jan
Pieter-jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Alken
Nieuw
Ik ben audit associate bij PwC bedrijfsrevisoren BV. Verder heb ik accountancy-fiscaliteit en erna nog accountancy-revisoraat gestudeerd. Als student heb ik ook reeds ervaring binnen grotere accountantskantoren opgebouwd.
Bijles economie in Berbroek (3540) - Elke
Elke
Berbroek
Nieuw
Beste, ik ben afgestudeerd als master Handelsingenieur en geef graag bijles aan kinderen van de lagere school, het middelbaar of hoger onderwijs. Ik heb de lerarenopleiding nadien in avondonderwijs gevolgd. Ik geef graag wiskunde, statistiek, economie, marketing les of hulp bij taken,...
Bijles economie in Nieuwerkerken (3850) - Hans
Hans
Nieuwerkerken
Nieuw
Ik volg momenteel de opleiding handelsingenieur in de beleidsinformatica op de UHasselt. Ik zit in mijn tweede bachelorjaar. Daardoor heb ik nu al een goede basis wat betreft wiskunde, statistiek, Nederlands, micro- en macro-economie. Ook heb ik een diploma van secundair onderwijs namelijk Latijn-wiskunde (6 uur). Ik ben geduldig en help graag.
Bijles economie in Hasselt (3500) - Karin
Karin
Hasselt
Nieuw
Ik studeer international business management marketing in Leuven en heb 18/20 in mijn economie curs gehaald. In Duitsland heb ik ook al bedrijfskundige informatica studeert en ken me goed uit. Heeft jouw of uw kind bijles nodig voor economie van het eerste tot het zesde leerjaar of in het universiteit? Ik sta er klaar om alles klaar en duidelijk uit te leggen!
Bijles economie in Hasselt (3500) - Dirk
Dirk
Hasselt
Nieuw
Ik stel graag mijn 20 jaar ervaring in marketing en communicatie ten dienste. Op gebied van communicatieprocessen, sociale media en klassieke media kan ik je zeker antwoorden bezorgen op je vragen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Hasselt: geëvalueerd met 4.83 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Hasselt, bijles economie gezocht Hasselt, economie bijles Hasselt, opfriscursus economie Hasselt, privé leraar economie Hasselt, leraar economie gezocht Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden