bijles economie Leuven

Hulp voor bijles economie Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Leuven

Wouter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles economie in Lubbeek (3210) - Wouter
Wouter
Lubbeek
4.79/5 (19 reviews)
Ik ben een afgestudeerde Burgerlijk ingenieur Werktuigkunde. Door mijn wiskundige achtergrond en uitgebreide ervaring met de exacte wetenschappen chemie en fysica ben ik de geknipte persoon om bijles hierin te geven. Ik kan bovendien steunen op mijn uitgebreide ervaring met kinderen en jongeren op het speelplein. Ondertussen geef ik al meer dan 5 jaar bijles aan middelbaar- en uniefstudenten.
Bijles economie in Heverlee (3001) - Gaetan
Gaetan
Heverlee
5/5 (11 reviews)
Ik heb een masterdiploma economie aangevuld met een postgraduaat fiscaal recht en corporate finance. Tevens heb ik enkele jaren ervaring opgedaan als consultant bij enkele multinationals. Deze theoretische bagage en praktijkervaring zet ik graag in om anderen te ondersteunen bij economische vakken.
Bijles economie in Heverlee (3001) - Arno
Arno
Heverlee
5/5 (9 reviews)
Consultant - Data Analyst. Afgestudeerd met grote onderscheiding aan de KU Leuven met een Master Handelsingenieur. In het middelbaar 8 uur per week Wiskunde gevolgd. Altijd al gepassioneerd geweest door wiskunde en reeds in de lagere school begonnen met medeleerlingen bepaalde zaken uit te leggen tijdens de lessen. Ervaring door bijles te geven aan mijn neef (15 jaar en in Ec-Wisk).
Bijles economie in Boutersem (3370) - André
André
Boutersem
4.6/5 (5 reviews)
Ik heb een diploma master toegepaste ekonomische wetenschappen. Mijn specialisaties zijn statistiek (incl. SPSS, neural networks, data mining, deep learning) en economie (incl micro-, macro- en milieueconomie). Lessen kunnen ook online en in het Engels. Daaren boven geef ik wiskunde voor studenten van het middelbaar onderwijs. Mijn tarief begint van 25 Euro tot 45 Euro afhankelijk van het niveau
Pieter is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles economie in Rotselaar (3110) - Pieter
Pieter
Rotselaar
5/5 (4 reviews)
Door mijn internationale ervaring als financieel directeur heb ik heel wat personen en teams begeleid om samen betere resultaten te behalen. Flexibel in aanpak en minder "schools" .
Bijles economie in Kessel lo (3010) - Bernhard
Bernhard
Kessel lo
5/5 (1 reviews)
Ik haal mijn plezier uit het bezig zijn met wiskundige en wetenschappelijke vakken. Vanaf ik iets begrijp breng ik mijn kennis ook graag over op mensen die (nog) niet mee zijn met het verhaal. Ik ben vrij goed in het vinden van meerdere manieren om een bepaald onderwerp uit te leggen. Ik studeer deze vakken zelf ook en ben er dus graag mee bezig. Hopelijk tot snel! Bernhard
Bijles economie in Herent (3020) - Stijn
Stijn
Herent
5/5 (1 reviews)
Ik ben van opleiding een industrieel ingenieur en heb in het verleden al meermaals bijles gegeven en voor de klas gestaan. Dit voor kinderen van het eerste leerjaar tot studenten in het middelbaar
Bijles economie in Haacht (3150) - Julie
Julie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Haacht
Nieuw
Sinds 10 jaar geef ik bijles, voornamelijk fiscale en boekhoudkundige vakken. Zelf heb ik een bachelor Accountancy en al 10 jaar ervaring on the field. Bijles is mogelijk voor boekhouden, personenbelasting, vennootschapsbelasting, btw, ...
Bijles economie in Haacht (3150) - Ruben
Ruben
Haacht
Nieuw
Gezien de brede opleiding die ik genoten heb (analyse, calculus, mechanica, ...) ben ik geschikt om een brede waaier vakken te onderrichten. Bovendien heb ik jaren ervaring met kinder via babysitten.
Bijles economie in Leuven (3000) - Renate
Renate
Leuven
Nieuw
Als student heb ik ervoor gekozen met te verdiepen in boekhoudingen en belastingen. Om het niet te eenzijdig te houden nam ik als minor marketing op en ook enkele verzekeringsvakken. Nu ben ik aan de slag als payroller. Ik heb een brede kennis over diverse economische topics en wil leerlingen in het middelbaar graag een handje helpen met hun leerstof te begrijpen. Ik heb ervaring in huiswerkhulp.
Bijles economie in Haasrode (3053) - Hannah
Hannah
Haasrode
Nieuw
Ik ben een masterstudente handelsingenieur aan de KUL, en ben erg gepassioneerd door economie en andere financiële vakken. Bovendien heb ik een brede waaier aan interesses en ben dus bereid in meerdere domeinen bijles te geven.
Bijles economie in Boutersem (3370) - Roksolana
Roksolana
Boutersem
Nieuw
Ik geef met zeer veel plezier economische vakken en doe dit op een interactieve manier, zodat de leerling geboeid is en alles beter onthoudt. Daarbij geef ik ook bijlessen Nederlands aan Franstaligen en Engels. Verder begeleidt ik ook leerlingen van het lager met een individuele benadering. De kennis die ik bezit heb ik doorheen de jaren van mijn studies verzameld en deel ik graag met jullie.
Bijles economie in Rotselaar (3110) - Sasha
Sasha
Rotselaar
Nieuw
Ik doe Economie-Wiskunde in het 5de jaar en heb altijd al bijlessen gegeven aan de vrienden van mijn kleine zusje. Mijn zusje heeft dysfasie en dyscalculie en heeft veel moeite met dingen te leren dus hielp ik haar altijd door spelletjes te maken. Ook op school help ik bij jongere jaren die hulp nodig hebben.
Bijles economie in Leuven (3000) - Natacha
Natacha
Leuven
Nieuw
Ik heb aan de KU Leuven een economische master behaald en kan bijles geven in de omgeving van Leuven voor verscheidene vakken op middelbaar niveau, alsook universitair niveau (in dit geval economische vakken).
Bijles economie in Tervuren (3080) - Robin
Robin
Tervuren
Nieuw
Als laatstejaarsstudent handelsingenieur aan de VUB heb ik vele vakken algebra, statistiek, economie en basis wetenschappen achter de rug. Daarnaast heb ik ook zelf wetenschappen-wiskunde gestudeerd in het secundair onderwijs.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Leuven: geëvalueerd met 4.91 door 50 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Leuven, bijles economie gezocht Leuven, economie bijles Leuven, opfriscursus economie Leuven, privé leraar economie Leuven, leraar economie gezocht Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles economie in Leuven

Bijles wiskunde en economie - Bijles economie en wiskunde - Bijles economie - 1e bachelor rechten - Actie november - Ghostwriter master thesis - Lessen & hulp - Bijles : Bijles economie (2) - Lessen & hulp - Bijles : Bijles economie (2) - Bijles fiscale wetgeving - Lessen & hulp - Bijles : Bijles economie - Managerial accounting - Bijles Micro-economie KU Leuven - Wiskunde
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden