bijles economie Gent

Hulp voor bijles economie Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Gent

Bijles economie in Gent (9000) - Stefaan
Stefaan
Gent
5/5 (27 reviews)
...een duwtje in de rug nodig voor wiskunde? Wiskunde leren = zo weinig mogelijk van buiten leren, zo veel mogelijk proberen afleiden uit enkele basisideeën! Al meer dan tien jaar ervaring met het geven van bijlessen aan huis.
Bijles economie in Gent (9000) - Koen
Koen
Gent
4.57/5 (14 reviews)
Studeerde ooit bio-ingenieur, en wil langs deze weg jongeren helpen die het moeilijk hebben met bepaalde vakken op school. Wat ik kan aanbieden: hulp in wiskunde, chemie, fysica, biologie, economie en wetenschappen.
Bijles economie in Gent (9000) - Wouter
Wouter
Gent
4.63/5 (8 reviews)
Economie gestudeerd aan unief + bijles gegeven in repetitoren bureau. Gebruik dit nu ter ondersteuning in dagdagelijkse jobs (IT consultant (Finance & controlling))
Bijles economie in Gent (9000) - Eline
Eline
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als Handelsingenieur en leerkracht, beide met grote onderscheiding. Ik werk nu als leerkracht economie en wiskunde in de 3e graad. Ik werk graag met jongeren en heb veel geduld. Mijn leerlingen een 'AHA!'-ervaring geven, en meer zelfvertrouwen geven in het onderwerp, dat is mijn drijfveer! Qua tijdstip en locatie van de bijles ben ik heel flexibel. Vraag maar raak!
Bijles economie in Gent (9000) - Guillaume
Guillaume
Gent
5/5 (1 reviews)
Voor extra uitleg over dergelijke onderwerp ben je aan het juiste adres. Geef me duidelijk weer waar je meer uitleg voor nodig hebt en ik sta je met de volle 100% bij.
Bijles economie in Gent (9000) - Lise
Lise
Gent
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Lise, een student Handelsingenieur (2e Master) uit Gent. Ik ben 22 jaar en houd van sporten en gezellige avonden met vrienden. Ik volg de afstudeerrichting Data Analytics en heb een basiskennis programmeren. Zelf heb ik ook al eens gebruik gemaakt van bijles en weet dus dat dat een grote hulp kan zijn.
Bijles economie in Gent (9000) - Tijs
Tijs
Gent
Nieuw
Master in de Handelswetenschappen en wil graag andere mensen helpen om wiskunde/Economie uit te leggen op een verstaanbare manier en zo tonen dat deze vakken iedereen kan leren, en dat ze fun zijn.
Bijles economie in Gent (9000) - Fran
Fran
Gent
Nieuw
Ik volg nu mijn tweede jaar lerarenopleiding voor secundair onderwijs. Hierbij volg ik de vakken informatica en handel. Voor handel kan ik zowel helpen bij boekhouden als economie, als SEI... Voor informatica gaat dit van Word en Excel tot fotobewerking, programmeren... Ik doe dit ontzettend graag en haal er enorm veel voldoening uit iemand te kunnen helpen.
Bijles economie in Gent (9000) - Yuki
Yuki
Gent
Nieuw
Ik heb bijna 20 jaar ervaring in het middelbaar technisch en beroepsonderwijs. Ik heb eveneens ervaring in de basiseducatie van volwassenen. Algemene vakken, retail, toegepaste economie en bedrijfsbeheer zijn 'mijn' vakken.
Bijles economie in Gent (9000) - Justine
Justine
Gent
Nieuw
Ik zit dus in mijn 2de bachelor handelsingenieur aan UGent. Ik wil jullie graag extra uitleg geven over hoe je het best kan studeren en bijles voor de vakken zoals wiskunde, statistiek, boekhouden, economie,...
Bijles economie in Gent (9000) - Feebe
Feebe
Gent
Nieuw
Studente, derde bachelor Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent. Middelbare schoolopleiding: Economie-wiskunde waarbij ik 6 uur wiskunde per week volgde. Aangezien Wiskunde en economie de vakken zijn die ik het liefste doe, kijk ik ernaar uit om deze op een vooral enthousiaste en leerrijke manier aan te brengen!
Bijles economie in Gent (9000) - Maxim
Maxim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Master in Biochemie Master in Bedrijfseconomie Master in algemeen management Al meer dan 800 uur bijles gegeven in mijn leven. Verbonden met verschillende bijlesinstanties met hoge scores van studenten.
Bijles economie in Gent (9000) - Maxx
Maxx
Gent
Nieuw
Reeds enkele jaren geef ik bijles economie en wiskunde aan vrienden die het nodig hebben. Ik hou ervan om hen te zien slagen na enkele bijlessen. Dit geeft me veel voldoening. Nu wil ik dit verderzetten en hier ook graag iets mee verdienen. Ik start volgend academiejaar aan mijn master corporate finance aan de UGent. Afgelopen academiejaar was ik voor al mijn vakken in eerste zit geslaagd.
Bijles economie in Gent (9000) - Hichem
Hichem
Gent
Nieuw
Ik heb mijn diploma secundair onderwijs. Nu studeer ik bedrijfsmanagement dus ik weet nog heel veel van het secundair. Ook help ik vaak mijn jongere broertjes met het huiswerk maken of een manier uitvinden zodat ze het volledig snappen. Ik help heel graag met huiswerk maken en zie het ook als een mooie verdienste
Bijles economie in Gent (9000) - Isabel
Isabel
Gent
Nieuw
Ik ben afgestudeerd in het middelbaar in de richting Economie Wiskunde, beide vakken heb ik dus goed onder de knie. Zolang mensen hulp nodig hebben op dit niveau sta ik altijd paraat!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Gent: geëvalueerd met 4.84 door 51 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Gent, bijles economie gezocht Gent, economie bijles Gent, opfriscursus economie Gent, privé leraar economie Gent, leraar economie gezocht Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles economie in Gent

Economie - bijles Eco A in gent graag van een student HW ,HIR - Bijles economie, boekhouden en excel - Aanleren studiemethodiek, leerstof structureren.. - Bijles studiemethodiek - Aanleren studiemethodiek, leerstof structureren.. - vennootschapsbelasting - Hulp bij accounting en economie - Bijles Vennootschapsbelasting II - Economie leerkracht gezocht - Bijles Micro-Economie - bijles Exact ProAcc aankoop en verkoopfacturen - Bijles Boekhouden - economie bijles - bijlessen wiskunde en economie - Gezocht Bijles Wiskunde en Economie - Bijles natuurwetenschappen en economie humaniora - bijles economie - bijles economie - bijles economie - BURGERLIJK INGENIEUR COMPUTERWETENSCHAPPEN
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden