bijles economie Sint-niklaas

Hulp voor bijles economie Sint-niklaas

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Sint-niklaas

Bijles economie in Temse (9140) - Christof
Christof
Temse
5/5 (14 reviews)
Als rasechte Handelswetenschapper heb ik een gezonde portie Wiskunde/Economie/Statistiek gehad tijdens mijn masteropleiding. Indien bijles nodig is, stuur mij het onderwerp door. Zo kan ik een passende manier vinden om het u aan te leren.
Bijles economie in Sint-niklaas (9100) - Martine
Martine
Sint-niklaas
Nieuw
u kan bij mij terecht voor algemene studiebegeleiding, aanleren van methode om te studeren, aanleren van studiehouding, faalangst aanpakken, specialisatie VSLD en NLD problematiek Ik werk vanuit gezinswetenschappelijk standpunt en betrek hierbij graag het ganse gezin begeleiding gebeurt bij mij thuis (kleine praktijk)
Bijles economie in De klinge (9170) - Tamara
Tamara
De klinge
Nieuw
Ik ondersteun met veel plezier kinderen van lagere en middelbare school in bijles of studietips Ook volwassenen mogen op mij rekenen voor financieel planning van huishoudelijk financiën.
Bijles economie in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathan
Nathan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al wiskunde les gegeven in het middelbaar en heb ook bijles gegeven aan middelbare school studenten. Ik heb een enorm brede wetenschappelijke en wiskunde achtergrond en geniet er van om mensen wetenschap bij te leren en nieuwe inzichten te verwerven.
Bijles economie in Waasmunster (9250) - Rani
Rani
Waasmunster
Nieuw
Leerkracht wiskunde 1ste en 2de graad, afgestudeerd als leerkracht Economie en Engels met een extra jaar wiskunde. Ik ben zeer gemotiveerd en geef les met een passie. Ik geef al een aantal jaren bijles en dit doe ik zeer graag! Ik ben een geduldige, vriendelijke en enthousiaste leerkracht! Aarzel niet om mij te contacteren!
Bijles economie in Zele (9240) - Francies
Francies
Zele
Nieuw
Door mijn opgedane ervaring vanuit mijn job gekoppeld met mijn opgedane kennis vanuit mijn afgelegde opleidingen heb ik de nodige kennis en competenties om studenten bij te schaven in hun kennis rond economie.
Bijles economie in Nieuwkerken-waas (9100) - Katrien
Katrien
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben leerkracht economie en ben goed in boekhouden. Wie hier graag bijles rond heeft, kan perfect bij mij terecht voor extra uitleg en het inoefenen van de boekhoudkundige verrichtingen.
Bijles economie in Stekene (9190) - Anne-sophie
Anne-sophie
Stekene
Nieuw
Ik zit in het 6de middelbaar Economie Wiskunde en ben daarom ook in beide vakken enorm geïnteresseerd. Vooral Economie is echt mijn lievelingsboek. Daarom zou ik graag mensen willen helpen met het leren appreciëren van deze 2 vakken.
Bijles economie in Waasmunster (9250) - Jasper
Jasper
Waasmunster
Nieuw
Ik ben in 2018 afgestudeerd als master handelsingenieur en heb tijdens mijn middelbare en universitaire carriere vrijwillige bijles gegeven aan leerlingen uit het middelbare onderwijs. Ik ben een geduldig iemand met een sterke basiskennis die zal trachten de soms moeilijk te begrijpen theorie in meer begrijpbare tekst te gieten. Ik zie graag de vooruitgang bij de leerling.
Bijles economie in Zele (9240) - Milan
Milan
Zele
Nieuw
Mijn naam is Milan. Ik ben 19 jaar en volg de opleiding Handelswetenschappen aan de Universiteit Gent. In het secundair volgde ik de richting economie-talen. Ik ben naast mijn opleiding ook vaak bezig met mij te informeren over de actuele gebeurtenissen binnen de economie. Indien u extra vragen heeft mag u mij steeds contacteren.
Bijles economie in Nieuwkerken-waas (9100) - Nicky
Nicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben leerkracht secundair onderwijs geweest voor economie en geef nu les aan Arteveldehogeschool Marketing voornamelijk in de grafische sector. Ik ben goed in het motiveren en eenvoudig uitleggen van moeilijkere materie.
Bijles economie in Nieuwkerken-waas (9100) - Yasmine
Yasmine
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik werk in een financiële instelling als adviseur bankverzekeren en kan zeer vlot omgaan met kinderen. Meer nog, eigenlijk heb ik wel een hart voor kinderen. Als ik terugblik op mijn eigen schooltijd kan ik stellen dat ik toch hard mijn best moest doen om goede resultaten te halen. Dit komt voornamelijk doordat ik ADD heb. Ik weet als geen ander dat een rustige 1 op 1 benadering kinderen helpt!
Bijles economie in Montegnée (4420) - Misak
Misak
Montegnée
Nieuw
Ik heb reeds ervaring in bijles geven en ik doe het enorm graag. Mijn sterke basis in bachelor burgerlijk ingenieur geeft mij mogelijkheid om problemen op meerdere manier te kunnen oplossen en uitleggen.
Bijles economie in Hamme (9220) - Elke
Elke
Hamme
Nieuw
Al twee jaar begeleid ik studenten die de juiste studiemethode zoeken of vakinhoudelijk begeleiding nodig hebben. Soms zoeken we het als student te ver en zit het in de kleine tips & tricks om een cursus te ontleden. Heb je vakinhoudelijke vragen of zoek je een studiemethode? Dan boek je hier alvast resultaat!
Bijles economie in Daknam (9160) - John
John
Daknam
Nieuw
Een gebalanceerde portfolio, die zich als hedge gedraagt in prijsstijging en daling - maar groeit ongeacht. Dat doe ik. Crypto - dichterbij dan u denkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Sint-niklaas: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Sint-niklaas, bijles economie gezocht Sint-niklaas, economie bijles Sint-niklaas, opfriscursus economie Sint-niklaas, privé leraar economie Sint-niklaas, leraar economie gezocht Sint-niklaas,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden