bijles economie Aalst

Hulp voor bijles economie Aalst

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Aalst

Bijles economie in Appels (9200) - Valerie
Valerie
Appels
5/5 (8 reviews)
Ik ben in 2013 afgestudeerd als leerkracht wiskunde en economie. Nadien behaalde ik een Master in Handelswetenschappen. Sindsdien werk ik in de privé en geef ik in mijn vrije tijd bijlessen wiskunde en economie aan leerlingen van de 1ste en 2de graad middelbaar. Na een intakesessie om de noden te definiëren gaan we voornamelijk praktisch aan de slag door veel oefeningen te maken.
Bijles economie in Dendermonde (9200) - Bart
Bart
Dendermonde
4.67/5 (3 reviews)
Als senior consultant accountancy fiscaliteit ben ik wel onderlegd in het economische deel van deze wereld. Dus iemand die wat extra hulp nodig heeft bij economie, boekhouding, fiscaliteit is altijd welkom.
Bijles economie in Haaltert (9450) - Johan
Johan
Haaltert
4.67/5 (3 reviews)
Ik geef graag bijles in wiskunde, economie, informatica en boekhouden waarbij ik de theorie op een praktische en begrijpelijke manier kan overbrengen. Daarnaast doe ik ook aan thesisbegeleiding (structuur, opstellen,....)
Bijles economie in Affligem (1790) - Michael
Michael
Affligem
4.0/5 (1 reviews)
- op een begrijpbare wijze de materie uitleggen : stap per stap - een goede leermethode helpen eigen maken - duidelijke planning en doelen opstellen - objectief advies geven
Bijles economie in Erembodegem (9320) - Lander
Lander
Erembodegem
5/5 (1 reviews)
Opgeleide bio ingenieur met 5 jaar bijleservaring. Ik heb zowel bijles wiskunde, chemie, biologie, fysica en statistiek gegeven van lagere school, tot middelbaar en hogere studies. Tevens ben ik bedreven in studieplanning en kan ik studenten goed motiveren om ervoor te gaan.
Bijles economie in Aalst (9300) - Mathijs
Mathijs
Aalst
Nieuw
Afgestudeerd met een Bachelordiploma Bedrijfsmanagement na stages en events in Marketing, Toerisme en Sales. Sindsdien voornamelijk in internationale omgevingen gewerkt, incl. Recruitment, Sales, Marketing, Copywriting & Media
Bijles economie in Aalst (9300) - Anissa
Anissa
Aalst
Nieuw
Hallo Mijn naam is Anissa en ik studeer Rechten! Ik geef nu al drie jaar bijles, zowel aan studenten van basisschool als student van het middelbaar!
Bijles economie in Aaigem (9420) - Hanna
Hanna
Aaigem
Nieuw
Heb je het moeilijk met één van volgende economisch vakken: boekhouden, verkoop, handel, handelseconomie,...? Als leerkracht secundair help ik je hier graag mee. Leerlingen in de eerste, tweede graad ASO, TSO en BSO zijn welkom.
Bijles economie in Opwijk (1745) - Othello
Othello
Opwijk
Nieuw
ik ben een 2de jaars student aan de Ugent met afstudeerrichting "industrieel ingenieur informatica". Ik heb dit jaar mijn eerste keer een bijles wiskunde gegeven aan een 6de jaars student. Ik ben bereid om de vakken: wiskunde, economie, statistiek, chemie en fysica te geven.
Bijles economie in Affligem (1790) - Nicolas
Nicolas
Affligem
Nieuw
Afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs voor de vakken lichamelijke opvoeding en economie. Hierdoor heb ik kunnen proeven van zowel het secundair als basisonderwijs. Sinds 2017 werk ik als leerkracht, en het was mijn doel om aan zoveel mogelijk verschillende leeftijden les te geven. Hierdoor denk ik als geen ander te weten hoe een kind best gestuurd wordt naar zijn/haar gewenste resultaat.
Bijles economie in Aaigem (9420) - Matthias
Matthias
Aaigem
Nieuw
Wat begon bij het helpen van studenten in mijn omgeving blijf ik na de Masterstudies economie en fiscaliteit graag verderzetten, mensen op een open en flexibele manier helpen om economische, financiële en fiscale aspecten beter te begrijpen. Iedereen heeft een eigen manier van leren en ontdekken, en hier speel ik graag op in met een brede kennis en een rustige persoonlijke aanpak.
Bijles economie in Asse (1730) - Elisa
Elisa
Asse
Nieuw
Ik heb zelf economie talen gestudeerd en Ik was er wel goed in! Wiskunde heb ik altijd wel een leuk vak gevonden en ik help mijn kleine broer hier wel bij.
Bijles economie in Berlare (9290) - Silke
Silke
Berlare
Nieuw
Door mijn studies in Economie-Moderne Talen en Bedrijfsmanagement-Marketing, heb ik een goede basiskennis van economie. Ik help anderen graag om op een leuke manier dingen bij te leren en ik heb veel geduld. Ik help anderen vaak met het uitleggen van leerstof die ze niet begrijpen en dit vind ik enorm leuk.
Bijles economie in Lede (9340) - Dries
Dries
Lede
Nieuw
Ik ben niet degene die alle formules of onderwerpen vanbuiten kent. Mijn sterke kant is methodes vinden om inhoud te doorgronden en te onthouden. Leerstof op te delen in belangrijke en niet belangrijke zaken en zo duidelijkheid te scheppen. Ik help je niet leren voor één test, ik leer je leren voor elke test.
Bijles economie in Berlare (9290) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlare
Nieuw
Voor volgende vakken kan u bij mij terecht: Wiskunde, chemie en fysica (tot bepaald niveau), economie, biologie, plantkunde en dierkunde. Maar ook huiswerkbegeleiding of studie-opvolging. Steeds 's avonds beschikbaar en in het weekend ook overdag.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Aalst: geëvalueerd met 4.67 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Aalst, bijles economie gezocht Aalst, economie bijles Aalst, opfriscursus economie Aalst, privé leraar economie Aalst, leraar economie gezocht Aalst,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden