bijles economie Deinze

Hulp voor bijles economie Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Deinze

Bijles economie in Zulte (9870) - Jasmine
Jasmine
Zulte
Nieuw
Ik geef bijlessen aan studenten lager en middelbaar onderwijs, ben repetitor voor hogeschool- en universiteitsstudenten alsook begeleider van verscheidene thesissen. Ik geef bijlessen wiskunde, statistiek, financiële algebra, etc. Regio: Kortrijk-Zulte/Waregem-Gent
Bijles economie in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik wil u graag verder helpen met het geven van bijlessen. Mijn goede wiskundige en economische kennis wil ik graag doorgeven aan andere mensen.
Bijles economie in Deinze (9800) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Leerkracht met een duidelijke passie voor economische vakken. Ook voor voor andere algemene vakken (tot 4de middelbaar) kan je bij mij terrecht. Zit je met een studieprobleem neem dan gewoon contact op zodat we kunnen kijken hoe ik je kan helpen. Groeten Pieter
Bijles economie in Aarsele (8700) - Phebe
Phebe
Aarsele
Nieuw
Student, 1ste jaar lager onderwijs. Ik kan uw kind helpen met hun huiswerk maar ook bij moeilijkheden. Ik studeerde in mijn middelbaar economie moderne talen waardoor de economie op middelbaar niveau geen geheimen meer heeft voor mij.
Bijles economie in Sint-martens-latem (9830) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
Nieuw
Ik kan bijles geven in wiskunde, fysica, chemie, informatica en economie aan kinderen in het middelbaar in de ruime omgeving van Gent. Ik heb ervaring in het geven van opleiding en coaching door mijn werk. Ik help uiteraard ook mijn eigen kinderen (15 en 17) bij hun studies. Ik tracht te boeien met verfrissende inzichten en praktische toepassingen. Ik hou ervan om mensen te verwonderen en te laten
Bijles economie in Zulte (9870) - Almudena
Almudena
Zulte
Nieuw
Dag, ik ben Almudena. Ik heb net mijn 6de middelbaar Economie talen afgewerkt. Ik heb dit jaar 6 uur economie gevolgd en 3 uur wiskunde per week. Ik ga volgend jaar Business Administration studeren aan KU Leuven en heb daarvoor Économie, Wiskunde en talen nodig dus heb ik altijd heel veel gestudeerd voor deze vakken. Ik kan ook heel goede tips geven dankzij mijn ervaring op school!
Bijles economie in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
Nieuw
Hallo, ik ben een student Handelswetenschappen - Personeelsbeleid. Ik heb heel veel geduld en hou ervan mensen te helpen. Heeft jouw zoon/dochter huiswerkbegeleiding nodig? Aarzel niet mij te contacteren!
Bijles economie in Deinze (9800) - Herman
Herman
Deinze
Nieuw
15 jaar ervaring als lector in het hoger onderwijs. ( ondernemerschap, startups, economie, basis boekhouden) 20 jaar gewerkt in bank - en verzekeringen
Bijles economie in Zulte (9870) - Kim
Kim
Zulte
Nieuw
Als leerkracht secundair onderwijs heb ik zelf kunnen ervaren welke gevolgen corona heeft op de leerprestaties van kinderen. Omdat kinderen hiervan niet het slachtoffer mogen worden bied ik graag mijn diensten aan via dit platform.
Bijles economie in Nevele (9850) - Sylvie
Sylvie
Nevele
Nieuw
Door mijn ervaring zowel als ondernemer en als leerkracht kan ik de leerling zich vooral op zijn gemak stellen.Kan ik ervaring delen en ondersteuning bieden waar nodig. Leren leren en studiebegeleiding is zeker een plus punt als ook de leerling doen inzien dat iedereen sterke competenties heeft... Zowel voor leerlingen lager onderwijs als secundair onderwijs
Bijles economie in Kruishoutem (9770) - Annelie
Annelie
Kruishoutem
Nieuw
Ik studeerde 5 jaar economie en sloot mijn studietijd af met een educatieve master. Ik ben te werk gesteld bij kbc als beleggingsadviseur en zou heel graag mijn kennis en kunde delen. Dit door studenten die het nodig hebben bij te staan.
Bijles economie in De pinte (9840) - Johan
Johan
De pinte
Nieuw
Hallo, mijn naam is Johan, 49 jarige burgerlijk ingenieur. Ik geef een tiental jaar met succes bijles aan leerlingen uit het secundair onderwijs die het moeilijk hebben met Wiskunde, Frans, Engels, Natuurkunde/Fysica, Wetenschappen, Economie en Statistiek.
Bijles economie in Deinze (9800) - Jetti
Jetti Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Ik werk al een aantal jaar als freelance copywriter en journalist met economie en beleggen als hoofdonderwerp. Zelf genoot ik een opleiding Handelswetenschappen. Mijn specialiteiten zijn macro-economie en financiën (beleggingsleer/opties/risicomanagement) en ik bied ook graag hulp bij het opstellen van eindwerken en masterproeven. Zowel op taalkundig vlak als inhoudelijk.
Bijles economie in Zulte (9870) - Julie
Julie
Zulte
Nieuw
Beste Ik ben Julie, afstuderende leerkracht economie en geschiedenis in het secundair onderwijs. Ik heb ook kennis van bedrijfseconomie en boekhouden. Stuur me gerust! Groetjes :)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars economie in Deinze

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Deinze, bijles economie gezocht Deinze, economie bijles Deinze, opfriscursus economie Deinze, privé leraar economie Deinze, leraar economie gezocht Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles economie in Deinze

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden