bijles economie Deinze

Hulp voor bijles economie Deinze

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Deinze

Bijles economie in Afsnee (9051) - Mark
Mark
Afsnee
5/5 (2 reviews)
Economie, recht en andere aanverwante vakken zijn mijn specialiteit. Ik werkte 18 jaar als manager en directeur in internationale bedrijven vooraleer ik in het onderwijs stapte. Samen met mijn leerlingen schreef ik in 2013 een economieboek. Voor mijn werk in het onderwijs werd ik bekroond met de Koningin Paolaprijs voor het Onderwijs.
Bijles economie in Zulte (9870) - Jasmine
Jasmine
Zulte
Nieuw
Ik geef bijlessen aan studenten lager en middelbaar onderwijs, ben repetitor voor hogeschool- en universiteitsstudenten alsook begeleider van verscheidene thesissen. Ik geef bijlessen wiskunde, statistiek, financiële algebra, etc. Regio: Kortrijk-Zulte/Waregem-Gent
Bijles economie in Deinze (9800) - Elly
Elly
Deinze
Nieuw
Hallo, ik wil u graag verder helpen met het geven van bijlessen. Mijn goede wiskundige en economische kennis wil ik graag doorgeven aan andere mensen.
Bijles economie in Deinze (9800) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deinze
Nieuw
Leerkracht met een duidelijke passie voor economische vakken. Ook voor voor andere algemene vakken (tot 4de middelbaar) kan je bij mij terrecht. Zit je met een studieprobleem neem dan gewoon contact op zodat we kunnen kijken hoe ik je kan helpen. Groeten Pieter
Bijles economie in Aarsele (8700) - Phebe
Phebe
Aarsele
Nieuw
Student, 1ste jaar lager onderwijs. Ik kan uw kind helpen met hun huiswerk maar ook bij moeilijkheden. Ik studeerde in mijn middelbaar economie moderne talen waardoor de economie op middelbaar niveau geen geheimen meer heeft voor mij.
Bijles economie in Eke (9810) - Tim
Tim
Eke
Nieuw
Hallo, ik ben Tim, 30 jaar uit Nazareth. Ik werk als beleidsadviseur bij een adviesraad voor de Vlaamse Regering en geef les aan de Universiteit Gent. Ik wil graag kleine klusjes en activiteiten uitvoeren om mensen uit de omgeving te helpen. In het bijzonder bijlessen wiskunde en economie maar ook andere klusjes of tuinwerkzaamheden.
Bijles economie in Sint-martens-latem (9830) - Guy
Guy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
Nieuw
Ik kan bijles geven in wiskunde, fysica, chemie, informatica en economie aan kinderen in het middelbaar in de ruime omgeving van Gent. Ik heb ervaring in het geven van opleiding en coaching door mijn werk. Ik help uiteraard ook mijn eigen kinderen (15 en 17) bij hun studies. Ik tracht te boeien met verfrissende inzichten en praktische toepassingen. Ik hou ervan om mensen te verwonderen en te laten
Bijles economie in Waregem (8790) - Caroline
Caroline
Waregem
Nieuw
Afgestudeerd aan de KULeuven met een Master Handelsingenieur en al 8 jaar werkervaring. Ik ben momenteel onder andere Job Coach voor nieuwe medewerkers in de firma en heb altijd graag aan familie en vrienden bijles gegeven. Aarzel niet om mij te contacteren voor studietips en bijles voor onder andere wiskunde, economie en wetenschappen.
Bijles economie in Zulte (9870) - Almudena
Almudena
Zulte
Nieuw
Dag, ik ben Almudena. Ik heb net mijn 6de middelbaar Economie talen afgewerkt. Ik heb dit jaar 6 uur economie gevolgd en 3 uur wiskunde per week. Ik ga volgend jaar Business Administration studeren aan KU Leuven en heb daarvoor Économie, Wiskunde en talen nodig dus heb ik altijd heel veel gestudeerd voor deze vakken. Ik kan ook heel goede tips geven dankzij mijn ervaring op school!
Bijles economie in Hansbeke (9850) - Jolien
Jolien
Hansbeke
Nieuw
Hallo, ik ben een student Handelswetenschappen - Personeelsbeleid. Ik heb heel veel geduld en hou ervan mensen te helpen. Heeft jouw zoon/dochter huiswerkbegeleiding nodig? Aarzel niet mij te contacteren!
Bijles economie in Eke (9810) - Laurence
Laurence
Eke
Nieuw
Door mijn job als boekhouder ben ik elke dag bezig met de boekhoudkundige wereld en economie. Indien er hulp nodig is voor de richting bedrijfsmanagement, help ik graag voor eender welk vak!
Bijles economie in Deinze (9800) - Herman
Herman
Deinze
Nieuw
15 jaar ervaring als lector in het hoger onderwijs. ( ondernemerschap, startups, economie, basis boekhouden) 20 jaar gewerkt in bank - en verzekeringen
Bijles economie in Zulte (9870) - Kim
Kim
Zulte
Nieuw
Als leerkracht secundair onderwijs heb ik zelf kunnen ervaren welke gevolgen corona heeft op de leerprestaties van kinderen. Omdat kinderen hiervan niet het slachtoffer mogen worden bied ik graag mijn diensten aan via dit platform.
Bijles economie in Nevele (9850) - Sylvie
Sylvie
Nevele
Nieuw
Door mijn ervaring zowel als ondernemer en als leerkracht kan ik de leerling zich vooral op zijn gemak stellen.Kan ik ervaring delen en ondersteuning bieden waar nodig. Leren leren en studiebegeleiding is zeker een plus punt als ook de leerling doen inzien dat iedereen sterke competenties heeft... Zowel voor leerlingen lager onderwijs als secundair onderwijs
Bijles economie in Kruishoutem (9770) - Annelie
Annelie
Kruishoutem
Nieuw
Ik studeerde 5 jaar economie en sloot mijn studietijd af met een educatieve master. Ik ben te werk gesteld bij kbc als beleggingsadviseur en zou heel graag mijn kennis en kunde delen. Dit door studenten die het nodig hebben bij te staan.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Deinze: geëvalueerd met 5.0 door 2 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Deinze, bijles economie gezocht Deinze, economie bijles Deinze, opfriscursus economie Deinze, privé leraar economie Deinze, leraar economie gezocht Deinze,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden