bijles economie Geel

Hulp voor bijles economie Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Geel

Bijles economie in Geel (2440) - Ralph
Ralph
Geel
4.98/5 (57 reviews)
Ik ben Masterstudent Informatiemanagement aan de KULeuven. Wiskunde kent voor mij geen geheimen meer. Dit was in het middelbaar echter anders. Ik heb in het middelbaar ook bijles gevolgd voor wiskunde en met resultaat. Tegenwoordig geef ik mijn medestudenten aan de universiteit bijles wiskunde en met succes.
Bijles economie in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Ik studeerde een jaar Leerkracht Lager Onderwijs. Hierdoor beschik ik over de kennis en vaardigheden om de leerstof in het lager onderwijs aan kinderen aan te leren. Daarnaast is mijn wiskundige en economische kennis ook opgefrist in mijn huidige studie van Office Management. Voor vakken als biologie, geschiedenis, chemie ... heb ik altijd een interesse gehad.
Bijles economie in Herentals (2200) - Kevin
Kevin
Herentals
Nieuw
Ik kan u bijstaan bij alle afministratieve taken/hulp/advies/lessen. Voorbeelden: - hulp bij fiscale aangifte - hulp bij BTW aangifte - voorbereiding personenbelasting - hulp via software boekhoudprogramma - ...
Bijles economie in Laakdal (2430) - Gwenn
Gwenn
Laakdal
Nieuw
Ik ben al jarenlang docent in de vakken economie, boekhouden en fiscaal recht. Mijn uitgangspunt is dat een bijles efficiënt en to-the-point moet zijn.
Bijles economie in Varendonk (2431) - Robbe
Robbe
Varendonk
Nieuw
Ik studeer op universitair niveau dus moet zeker bekwaam genoeg zijn om allerlei leerstof van zowel middelbaar als lager niveau duidelijk te kunnen uitleggen.
Bijles economie in Geel (2440) - Arthur
Arthur
Geel
Nieuw
Ik ben een master student toegepaste economische wetenschappen en ken bijgevolg mijn weg met de wet van vraag en aanbod, prijselasticiteit, ... De balans en resultatenrekening hebben ook geen geheimen voor mij. Wilt u graag bijles voor uw kind in het middelbaar (of lagere school), dan help ik u graag verder.
Bijles economie in Olen (2250) - Tina
Tina
Olen
Nieuw
Ik heb naast praktijkervaring ook kennis rond pedagogie en didactiek. Daarnaast heb ik een masterproef rond AD(H)D geschreven, waardoor ik extra inzichten heb gekregen in de grootste struikelblokken van studenten.
Bijles economie in Olen (2250) - Ferre
Ferre
Olen
Nieuw
Ik ben mandaatassistent aan de Universiteit Antwerpen en heb dus zeker ervaring in het lesgeven. Zelf ben ik wiskundige, waardoor ik zeker in staat ben om wiskunde begrijpbaar en duidelijk over te brengen.
Bijles economie in Geel (2440) - Poline
Poline
Geel
Nieuw
Ik heb recent een academische bachelor handelsingenieur in de beleidsinformatica gehaald en vanaf volgend academiejaar studeer ik nog verder voor een master. Ik heb dus een stevige basis wiskunde, economie en informatica op zak. Tijdens het academiejaar geef ik ook bijles aan andere studenten. Het geeft me veel voldoening dat ze vooruitgang boeken dankzij mijn hulp. Ik sta met veel plezier klaar!
Bijles economie in Geel (2440) - Marco
Marco
Geel
Nieuw
Zelf ben ik een gemotiveerde student Accountancy-Fiscaliteit. Samen met jouw bekijken we waar het moeilijk loopt en stellen we doelen op waar we vervolgens naar zullen werken op een manier die op jouw is afgestemd. Ik sta open voor veel en ben zeer flexibel! Aarzel daarom niet om mij te contacteren!
Bijles economie in Mol (2400) - Richard
Richard
Mol
Nieuw
Ik ben student sociaal economische wetenschappen aan de universiteit van Antwerpen. Economie is een van mijn sterkere vakken en ik interesseer me hier ook enorm in.
Bijles economie in Westerlo (2260) - Ines
Ines
Westerlo
Nieuw
Ik heb in het middelbaar wetenschappen wiskunde gestuurd met wiskunde als extra keuzevak. Daarna ben ik gaan verder studeren in handelswetenschappen met finance als master.
Bijles economie in Herentals (2200) - Vlada
Vlada
Herentals
Nieuw
In het middelbaar heb ik economie- moderne talen gestudeerd. In het hoger onderwijs heb ik diploma bedrijfsmanagement met afstudeerrichting rechtspraktijk behaald. Op dit moment geef ik lessen economie in 2de middelbaar. Heeft uw kind extra begeleiding nodig bij het verwerken van de leerstof of hoe je moet studeren? Dan help ik met alle plezier verder!
Bijles economie in Geel (2440) - Nell
Nell
Geel
Nieuw
Tijdens mijn opleiding accountancy-fiscaliteit kreeg ik voldoende basis economie mee. Ik denk er ook aan om nog een diploma te behalen om les te mogen geven. Bijles geven zou dus de ideale voorbereiding zijn voor mij!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Geel: geëvalueerd met 4.99 door 60 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Geel, bijles economie gezocht Geel, economie bijles Geel, opfriscursus economie Geel, privé leraar economie Geel, leraar economie gezocht Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden