bijles economie Mechelen

Hulp voor bijles economie Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Mechelen

Bijles economie in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Bijles economie in Duffel (2570) - Alexander
Alexander
Duffel
5/5 (3 reviews)
Ik heb TEW gestudeerd aan de universiteit KU Leuven. Mijn ervaring als bijlesgever leert mij dat leerlingen vaak te snel denken dat ze de leerstof beheersen. Ik werk hoofdstuk per hoofdstuk af en focus op het feit dat studenten werkelijk begrijpen waarom bepaalde formules gebruikt worden. Ik voorzie ook zelfgemaakte toetsen ter voorbereiding op overhoringen en examens.
Isa is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles economie in Hombeek (2811) - Isa
Isa
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik geef zelf les in de eerste graad secundair onderwijs. Naast Frans, geef ik ook economie. Bij het geven van de lessen economie leg ik de focus op leren leren. Hoe de essentie uit het geheel halen, hoe theorie kunnen toepassen, ... Mijn partner is leerkracht wiskunde in de eerste graad. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het werken met kinderen die leer -en gedragsstoornissen hebben.
Bijles economie in Willebroek (2830) - Gert
Gert
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Master diploma in Toegepaste Economische Wetenschappen. Studenten die graag een extra woordje uitleg wensen in Economie of Engels kan ik helpen. Ik werk al jaren in een internationale omgeving.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik gaf reeds bijles aan zo'n 15-tal Studenten, voornamelijk rond vakken zoals economie, wiskunde, Engels, recht en informatica. Dit van 14 tot 23 jaar. Afgestudeerd aan KU Leuven in algemene economie met hoge onderscheiding. Focus op enthousiasmerend leren, met voldoende interactie langs beide kanten.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Afgestudeerd student Manama rechten..........................................................................................;;;................;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;..;..;.;.
Bijles economie in Sint-katelijne-waver (2860) - Johan
Johan
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Werknemer, afgestudeerd op Karel de Grote hogeschool in Antwerpen 7 jaar geleden. Ik loop momenteel zelf stage om titel van erkend boekhouder te krijgen. Via bijles zou ik pas afgestudeerden Vooruit willen helpen. Ik heb een erg goede kennis van Excel en tabellen. Dit zou kunnen helpen bij huiswerk.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Afgestudeerd in handelsingenieur met grote onderscheiding in 2017. Heb een passie voor wiskunde en economie en werk dan ook in de verzekeringssector. Gaf in het middelbaar reeds bijles aan jongere leerlingen. Deel mijn kennis graag en geef dan ook regelmatig workshops aan universiteitsstudenten in verschillende topics. Ga graag met kinderen om.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Abdell
Abdell
Mechelen
Nieuw
Ik ben bereid bijlessen te geven voor alle vakken. Zelf ben ik afgestudeerd in een richting met veel economie en talen. Bijlessen zijn dan ook geschikt voor alle leeftijdscategorieën.
Bijles economie in Kapelle-op-den-bos (1880) - Tom
Tom
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Doorheen mijn studies hielp ik regelmatig vrienden met hun studies. Mijn sterk punt is het uitleggen van complexe leerstof door het vereenvoudigd voor te stellen a.d.h.v. alledaagse voorbeelden en dit op een rustige manier. Ik kan economische/analytische zaken zeer goed in woorden uitleggen (4 talen). Dit is vaak de ontbrekende schakel tussen moeilijke leerstof enerzijds en de student anderzijds.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Adana
Adana
Mechelen
Nieuw
Ik heb een bachelorsdiploma in Bedrijfsmanagement - Marketing. Met meer dan twee jaar ervaring in de marketingfield ben ik bereid om mijn opgedane kennis te delen met jou.
Bijles economie in Kapelle-op-den-bos (1880) - Louise
Louise
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Student, 20, 3BA burgerlijk ingenieur architect. Door deze studie heb ik een grote algemene kennis van fysica, wiskunde en chemie. Ik help al jaren familie en vrienden met hun lessen en ik weet dat het missen van lessen niet voor elk kind evident is. Daarom zou ik graag deze kinderen helpen om in deze komende weken toch zoveel mogelijk te leren. Hopelijk tot gauw!
Bijles economie in Lier (2500) - Sonja
Sonja
Lier
Nieuw
Als geaggregeerde economische wetenschappen geef ik bijles boekhouden, economie, verkoop, kantoortechnieken. Ook geef ik andere schoolsebegeleiding op maat.
Bijles economie in Puurs (2870) - Lara
Lara
Puurs
Nieuw
Hallo, mijn naam is Lara. Ik ben 17 jaar en Ik ben een zeer gemotiveerde leerling van het STK in Kapelle-op-den-Bos. Ik zit in mijn vijfde jaar ASO in de richting economie wiskunde. Ik zou met alle plezier u willen helpen. Het is soms niet altijd makkelijk om leerstof te begrijpen. Daarom kan extra uitleg wel van pas komen. Ik hoop dat ik u daarmee zou kunnen helpen.
Bijles economie in Hever (3191) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hever
Nieuw
Ik leg met hart en ziel de leerstof uit die moet gekend zijn en ik ben daar ook heel geduldig in. Als leerlingen hun resultaten fel verbeteren of goesting krijgen in leerstof, schenkt mij dat enorme voldoening. Maar ook een goede attitude kunnen bijbrengen is van levensbelang. Zowel kinderen als volwassenen zijn bij mij welkom, ik help iedereen graag op een aangename manier.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Mechelen: geëvalueerd met 4.99 door 34 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Mechelen, bijles economie gezocht Mechelen, economie bijles Mechelen, opfriscursus economie Mechelen, privé leraar economie Mechelen, leraar economie gezocht Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden