bijles economie Mechelen

Hulp voor bijles economie Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Mechelen

Bijles economie in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Bijles economie in Humbeek (1851) - Merel
Merel
Humbeek
5/5 (7 reviews)
Ik zit in mijn 2e bachelor handelsingenieur. Wiskunde en economie zijn dus belangrijke onderdelen van mijn opleiding. Doordat ik zelf nog een studente ben sta ik zeer dicht bij u. Naast het helpen met het begrijpen van de leerstof, stel ik ook graag een planning met jou op.
Bijles economie in Duffel (2570) - Alexander
Alexander
Duffel
5/5 (3 reviews)
Ik heb TEW gestudeerd aan de universiteit KU Leuven. Mijn ervaring als bijlesgever leert mij dat leerlingen vaak te snel denken dat ze de leerstof beheersen. Ik werk hoofdstuk per hoofdstuk af en focus op het feit dat studenten werkelijk begrijpen waarom bepaalde formules gebruikt worden. Ik voorzie ook zelfgemaakte toetsen ter voorbereiding op overhoringen en examens.
Bijles economie in Hombeek (2811) - Isa
Isa
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik geef zelf les in de eerste graad secundair onderwijs. Naast Frans, geef ik ook economie. Bij het geven van de lessen economie leg ik de focus op leren leren. Hoe de essentie uit het geheel halen, hoe theorie kunnen toepassen, ... Mijn partner is leerkracht wiskunde in de eerste graad. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het werken met kinderen die leer -en gedragsstoornissen hebben.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Yani
Yani
Mechelen
4.5/5 (2 reviews)
Ik heb Toegepaste Economische Wetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Antwerpen. Ik heb dus een goede kennis van de vakken economie, statistiek en wiskunde.
Bijles economie in Willebroek (2830) - Gert
Gert
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Master diploma in Toegepaste Economische Wetenschappen. Studenten die graag een extra woordje uitleg wensen in Economie of Engels kan ik helpen. Ik werk al jaren in een internationale omgeving.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Tijs
Tijs Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
5/5 (1 reviews)
Ik gaf reeds bijles aan zo'n 15-tal Studenten, voornamelijk rond vakken zoals economie, wiskunde, Engels, recht en informatica. Dit van 14 tot 23 jaar. Afgestudeerd aan KU Leuven in algemene economie met hoge onderscheiding. Focus op enthousiasmerend leren, met voldoende interactie langs beide kanten.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Afgestudeerd student Manama rechten..........................................................................................;;;................;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;.;..;..;.;.
Bijles economie in Sint-katelijne-waver (2860) - Johan
Johan
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Werknemer, afgestudeerd op Karel de Grote hogeschool in Antwerpen 7 jaar geleden. Ik loop momenteel zelf stage om titel van erkend boekhouder te krijgen. Via bijles zou ik pas afgestudeerden Vooruit willen helpen. Ik heb een erg goede kennis van Excel en tabellen. Dit zou kunnen helpen bij huiswerk.
Bijles economie in Duffel (2570) - Gilles
Gilles
Duffel
Nieuw
Meer dan jaar ervaring bijles wiskunde eerste en tweede graad. Derde graad afhankelijk van de richting. Master handelsingenieur UA2006 en veel ervaring als verantwoordelijke in het jeugdwerk
Bijles economie in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Afgestudeerd in handelsingenieur met grote onderscheiding in 2017. Heb een passie voor wiskunde en economie en werk dan ook in de verzekeringssector. Gaf in het middelbaar reeds bijles aan jongere leerlingen. Deel mijn kennis graag en geef dan ook regelmatig workshops aan universiteitsstudenten in verschillende topics. Ga graag met kinderen om.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Abdell
Abdell
Mechelen
Nieuw
Ik ben bereid bijlessen te geven voor alle vakken. Zelf ben ik afgestudeerd in een richting met veel economie en talen. Bijlessen zijn dan ook geschikt voor alle leeftijdscategorieën.
Bijles economie in Kapelle-op-den-bos (1880) - Tom
Tom
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Doorheen mijn studies hielp ik regelmatig vrienden met hun studies. Mijn sterk punt is het uitleggen van complexe leerstof door het vereenvoudigd voor te stellen a.d.h.v. alledaagse voorbeelden en dit op een rustige manier. Ik kan economische/analytische zaken zeer goed in woorden uitleggen (4 talen). Dit is vaak de ontbrekende schakel tussen moeilijke leerstof enerzijds en de student anderzijds.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Adana
Adana
Mechelen
Nieuw
Ik heb een bachelorsdiploma in Bedrijfsmanagement - Marketing. Met meer dan twee jaar ervaring in de marketingfield ben ik bereid om mijn opgedane kennis te delen met jou.
Bijles economie in Kapelle-op-den-bos (1880) - Louise
Louise
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Student, 20, 3BA burgerlijk ingenieur architect. Door deze studie heb ik een grote algemene kennis van fysica, wiskunde en chemie. Ik help al jaren familie en vrienden met hun lessen en ik weet dat het missen van lessen niet voor elk kind evident is. Daarom zou ik graag deze kinderen helpen om in deze komende weken toch zoveel mogelijk te leren. Hopelijk tot gauw!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars economie in Mechelen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Mechelen: geëvalueerd met 4.92 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Mechelen, bijles economie gezocht Mechelen, economie bijles Mechelen, opfriscursus economie Mechelen, privé leraar economie Mechelen, leraar economie gezocht Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden