thuishulp Temse

Ontdek talentvolle thuishulp in Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Temse

Thuishulp in Reet (2840) - Fadime
Fadime
Reet
5/5 (23 reviews)
Ik heb 4 jaar ervaring als bejaardenhelpster. Ik kook heel graag. Ik kan veel recepten klaarmaken. Ik kan u ook helpen met persoonlijke verzorging. Ik doe ook de administratie voor u.
Thuishulp in Bazel (9150) - Cyriel
Cyriel
Bazel
5/5 (14 reviews)
Dag allemaal Ik heb reeds een afspraak met mijn gehandicapte zoon als dienstverlener. Dit wordt mijn enige bezigheid als gepensioneerde. Onnodig mij voor andere diensten voorlopig te contacteren. Vriendelijke groeten
Thuishulp in De klinge (9170) - Ann
Ann
De klinge
5/5 (12 reviews)
Respect voor elke mens draag ik hoog in het vaandel! Ik ben erg sociaal aangelegd, gedreven en meelevend! Als kleuterjuffrouw beschik ik over het nodige geduld en ben ik erg flexibel. Ik beschik over een eigen auto.
Thuishulp in Zwijndrecht (2070) - Christian
Christian
Zwijndrecht
5/5 (9 reviews)
Hey, ik ben Christian en ik ben life coach in opleiding. Zelf ben ik HSP en voel dus ook best wel veel dingen aan bij mensen. Ik probeer steeds laagdrempelig te werken. Samen gaan we zien welke obstakels er in jouw leven zijn en hoe we die kunnen overwinnen om jouw doelen te bereiken.
Thuishulp in Schelle (2627) - Margaretha
Margaretha
Schelle
5/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben verpleegkundige en ik geef les. Ik heb een ruime ervaring in de zorg. Ik heb tot nu toe een vlekkeloos parcours afgelegd. Ik heb nog wat vrije tijd en wil graag nog wat extra werk doen.
Thuishulp in Kruibeke (9150) - Jeroen
Jeroen
Kruibeke
5/5 (6 reviews)
Zeven jaar geleden besloot ik Orthopedagogie te gaan studeren aan de AP Hogeschool. Ik werkte gedurende twee jaar als PAB-assistent voor een man met een progressieve spierziekte. Daarnaast werk ik intussen een vijftal jaar in de hulpverleningssector. Mijn publiek was en is heel divers: motorische beperkingen, psychiatrie, gedetineerden,...
Thuishulp in Puurs (2870) - Peter
Peter
Puurs
5/5 (2 reviews)
Als pianist en leraar met vervroegd pensioen werk ik reeds als persoonlijk assistent van een dame met beperking. Aangezien dit mij zoveel voldoening geeft en ik tijd genoeg heb had ik graag meerdere mensen geholpen. Ik hoor het graag als ik jullie van dienst kan zijn. Peter
Thuishulp in Burcht (2070) - Nathalie
Nathalie
Burcht
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Nathalie. Ik heb 13 jaar gewerkt in een wzc als zorgkundige , de laatste 5 jaar als vaste nacht . Door de grote werkdruk in de zorgsector, en het tekort aan personeel daar kon ik mij niet meer in vinden . Daarom ben ik uit de zorgsector gestapt, de zorg , respect en tijd nemen voor de bewoners is voor mij prioriteit 1. Hebt u hulp / luisterend oor nodig, kan u mij altijd contacteren
Thuishulp in Beveren-waas (9120) - Lena
Lena
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
Ik ben zorgkundige, Dus ik kan alle taken doen zoals: boodschappen doen, koken, strijken, gezelschap houden,... Ik ben heel flexibel en pas me aan, aan de noden en wensen.
Thuishulp in Sint-pauwels (9170) - Els
Els
Sint-pauwels
5/5 (1 reviews)
Omdat ik zelf veel ervaring heb. Ten eerste vanuit mijn opleiding en werkervaring en ten tweede omdat mijn oudste zoon ook zwaar mentaal beperkt is. Mijn motivatie is vooral mijn eigen kennis en sociale contacten te verbreden.
Thuishulp in Hamme (9220) - Karel
Karel
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik kan ouderen helpen bij administratieve taken, invullen belastingen, hen begeleiden in financiële zaken etc. Minder mobiele mensen wil ik begeleiden en transporteren naar de bank, het ziekenhuis enz
Thuishulp in Nieuwkerken-waas (9100) - Karima
Karima
Nieuwkerken-waas
5/5 (1 reviews)
Hallo ik ben karima en ik ben bereid om diensten uit te voeren bij u tuis.Zelf heb ik ervaring opgedaan als persoonlijke assistente.Ik heb 6 jaar gewerkt als zorgkundige.
Thuishulp in Hamme (9220) - Benny
Benny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hamme
5/5 (1 reviews)
Persoonlijke assistentie is bij mij vooral gericht op persoonlijke groei in zowel een gezond lichaam als ook in een gezonde mindset. Het lichaam via personal training, krijgskunsten, massage, voeding. De mindset via weerbaarheidstraining, maar ook gezelschap, luisterend oor, een babbel, empathie. Verder kan ik helpen met klussen zoals tuin, schilderen, verhuis, kleine klusjes, noem maar op.
Thuishulp in Hamme (9220) - Rani
Rani
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik ben Rani, 23 jaar en ergotherapeut. Momenteel werk ik als ondersteuner in het onderwijs. Maar ik heb ook 2 jaar als ADL-assistent (jobstudent) gewerkt voor mensen met een fysieke beperking. Ik sociaal en help graag mensen.
Thuishulp in Puurs (2870) - Natacha
Natacha
Puurs
5/5 (1 reviews)
Daar ik sociaal bewogen ben. En zorgzaamheid in onze cultuur ingebakken is. Ben ik een perfecte flexibele en vlijtige kandidaat voor mensen die mij nodig hebben.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Temse: geëvalueerd met 5.0 door 86 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Temse, thuiszorg gezocht Temse, ouderenzorg Temse, hulp voor ouderen thuis Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen thuishulp in Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden