kapster aan huis Temse

Kapster aan huis Temse: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als kapster aan huis Temse

Kapster aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Frank
Frank
Nieuwkerken-waas
4.55/5 (11 reviews)
Is mijn stokpaardje daar ik hier 40 jaar ervaring in heb. Heren en dames kunnen een knipbeurt bekomen van me. Brushen en kleuring zetten doe ik enorm graag.
Kapster aan huis in Beveren-Leie (8791) - Jan
Jan
Beveren-Leie
Nieuw
Secuur, netjes en vakkundig. Jarenlange ervaring in een schoonheidsinstituut. Van nagels lakken, tot haren verzorgen en de bikinilijn onderhouden. Maquillage, voetverzorging. Alles met natuurlijke producten.
Kapster aan huis in Niel (2845) - Natascha
Natascha
Niel
Nieuw
Ik heb jaren ervaring al kapster en zelf een kapsalon gerund maar nu ben ik een andere weg ingeslagen en doe ik her enkel als bijverdienste wanneer de tijd ervoor is... Wat betreft voor oppas dieren is dit door mijn grote liefde voor dieren.
Kapster aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Luka
Luka
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik volg nu al het 6 de jaar kapper en wil later mijn eigen schoonheidsbedrijf :pedicure , kapsels opsteken , schoonheidsspecialist , lash lift ... Ik wil meer ervaringen opdoen en centje verdienen zodat ik mijn eigen bedrijf kan openen.
Kapster aan huis in Temse (9140) - Youssef
Youssef
Temse
Nieuw
Ik ben zelf namelijk kapper dat maakt voor mij het heel gemakkelijk om eigenlijk in mijn richting te gaan uiteraard heb ik heel veel mogelijkheden bij jullie maar dat lijkt mij heel gemakkelijk
Kapster aan huis in Sinaai-waas (9112) - Sergant
Sergant
Sinaai-waas
Nieuw
Ik kom met veel plezier lang om jullie kapsel naar wens te brengen kleuren op krullen of liever een baleage wat ik liefst doet ? Ik doe alles even graag .
Kapster aan huis in Hemiksem (2620) - Anamaria
Anamaria
Hemiksem
Nieuw
Ik kan heel mooi schminken en ik vindt het ook leuk . Een leuke look uitproberen voor een feestje bijvoorbeeld. Of een simpele mooie natuurlijke look . Of een handmassage en een leuke manicure 💅🏻
Kapster aan huis in Niel (2845) - Wendy
Wendy
Niel
Nieuw
ik ben afgestudeerd als kapster en heb enkele jaren in een kapsalon gewerkt en momenteel doe ik nog steeds mensen hun haar voor en na. dus als je geen zin hebt om naar een kapsalon te gaan geen probleem dan kan ik wel naar je thuis komen
Kapster aan huis in Beveren-waas (9120) - Eline
Eline
Beveren-waas
Nieuw
Kappersdiploma op zak 2015 tot 2018 bij Kreatos gewerkt Mijn ervaring is niet verloren gegaan aangezien ik nog steeds mijn familie hun coupes onderhoud! :-)
Kapster aan huis in Boom (2850) - Cindy
Cindy
Boom
Nieuw
Beste Ik werk al van mijn 14 jaar als kapster . Ben ondertussen 37 bijna 38 jaar heb 6 jaar een salon met een partner gehad samen en nu 2 jaar alleen te werk in hairstyle Cindy te Merksem . Groetjes Cindy
Kapster aan huis in Boom (2850) - Lisa
Lisa
Boom
Nieuw
Ik heb voor verschillende kapsalons gewerkt van Oostende tot Antwerpen. dus ik heb wel wat ervaring in die sector. mijn motto is ik ben pas tevreden als de klant het ook is.
Kapster aan huis in Bazel (9150) - Nathalie
Nathalie
Bazel
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als kapster, ik heb een 7e specialisatie jaar gedaan. Ik onderhoud mijn technieken nog steeds en heb tot juni nog als flexi- kapster gewerkt in het salon in de buurt (bijna 2jaar). Ik zou graag weer als flexi-kapster aan de slag gaan want ik doe het nog steeds graag.
Kapster aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Naomi
Naomi
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Jaren lang heb ik mijn oma's haar gedaan voor haar gezorgd en haar altijd beter hierbij laten voelen. Bovendien heb ik er ook scholing in gehad en leer mezelf nog elke dag bij. Ik knip nog steeds de haren van mijn familie en vrienden en hun zijn vertrouwd met mij. Niet alleen omdat ik het goed doe ook omdat ik te vertrouwen ben.
Kapster aan huis in Nieuwkerken-waas (9100) - Tamara
Tamara
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik zit in mijn tweede jaar avondopleiding kapper. Dit is een beroep die ik graag uit oefen voor en na mijn werkuren. Een droom die ik stilletjes waar maak
Kapster aan huis in Bornem (2880) - Fien
Fien
Bornem
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als kapster, ik doe dit zeer graag en vind het leuk om mensen die minder goed te been zijn een handje te helpen waar ik zelf kan!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kapster aan huis Temse: geëvalueerd met 4.55 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

kapster aan huis Temse, kapper aan huis Temse, kinderkapper Temse, bruidskapsel aan huis Temse, kapper Temse, kapster Temse, haarkleuring Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen kapster aan huis Temse

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden