massage Merelbeke

Massage Merelbeke: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Merelbeke: onze selectie masseurs in jou buurt

Elske is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Massage aan huis in Merelbeke (9820) - Elske
Elske
Merelbeke
5/5 (8 reviews)
Ik ben opgeleid tot het geven van ontspannende lichaamsmassages, gebaseerd op de meest gekende massagetechniek, nl. de Zweedse massage. Het volledige lichaam kan aan bod komen. Thuis heb ik een kleine praktijkruimte, maar ik kom ook graag aan huis.
Massage aan huis in Melle (9090) - Wesley
Wesley
Melle
4.5/5 (4 reviews)
Dag! Ik heb al veel gehoord dat ik goed kan masseren dus hopelijk kan ik jou hier nu ook van doen genieten! Het is ook mogelijk dat ik naar jou thuis kom met de auto, maar dan zal dit wel vergoed moeten worden.
Massage aan huis in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Massage aan huis in Gent (9000) - Elisa
Elisa
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik heb in de avondschool de opleiding sportverzorger gedaan hier leerden we massage geven,tape leggen als je ergens pijn hebt maar ook voedingsadvies geven. Ik heb mijn stage gedaan bij kvo bij de jeugd en heb hier ook veel geleerd door hun kine.
Massage aan huis in Drongen (9031) - Laurent
Laurent
Drongen
5/5 (1 reviews)
Ik ben volledig gekwalificeerd in alle oorspronkelijke Reiki (Usui) graden sinds 2004, en heb daarbij de laatste 15 jaar mezelf steeds verder ontwikkeld in meditatie en bewustzijn. Vanuit het boeddhisme is daarbij sinds een aantal jaren de lijn van de Medicijn Boeddha bijgekomen. Ik combineer Reiki met technieken uit de fascia,- marma- en cranio-sacraal therapie.
Massage aan huis in Gent (9000) - Maaike
Maaike
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben Maaike, 23 jaar. Als laatstejaarsstudente kinesitherapie waardoor ik professionele massages kan geven. Tijdens mijn stages kreeg ik altijd goede feedback hierop. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Massage aan huis in Gentbrugge (9050) - Tes
Tes
Gentbrugge
Nieuw
Alle massages worden aangeboden in een hygiënische en rustgevende ruimte. De massages worden afgestemd op je persoonlijke wensen : probleemgebieden, de hoeveelheid druk,.. De massage wordt verzorgd met warme olie. Enkel voor vrouwen.
Massage aan huis in Gent (9000) - Evi
Evi
Gent
Nieuw
Pijn in je rug door stress of spanningen? Luister naar je lichaam en boek een massage. Ik bied algemene therapeutische massages aan bij mij thuis waar ik een ruimte hiervoor inrichtte. Ik gebruik warme olies en maak ook olies op maat om nog lang na te genieten.
Massage aan huis in Huise (9750) - Eva
Eva
Huise
Nieuw
Hoi, De lijst van workshops en cursussen die ik volgde mbt therapie, gezondheid en massage is eindeloos. Ik hou enorm van het bieden van massages. Ik steun daarbij gedeeltelijk op verworven kennis maar ga vooral intuïtief te werk. Ik ben tevens een gecertificeerde yoga docente, momenteel niet actief. Maar droom er sowieso van in de toekomst terug les te kunnen geven. Ik hanteer een zachte stijl met veel oog voor ontspanning en het individu.
Massage aan huis in Massemen (9230) - Fatih
Fatih
Massemen
Nieuw
Dag iedereen, ik ben Fatih, 33 j, de juiste techniek in de vingers om een goede massage te geven. Indien je een kneuzing hebt, even wilt ontspannen, kan ik de juiste massage geven om te relaxen/sport-en ongevalletsel te helen.
Massage aan huis in Drongen (9031) - Celia
Celia
Drongen
Nieuw
Hallo. Ik ben Celia. Ik ben 21. En iedereen die me kent heeft al eens een massage ontvangen. Ik zoek graag opgekropte spanningen op om die te verlichten. En het proces kan me nog steeds niet vervelen. Elke massage is dan ook uniek, afgestemd op u. Ik heb geen diploma als masseuse. Wel veel tevreden klanten :)
Massage aan huis in Gent (9000) - Francine
Francine
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben in opleiding tot welnessmasseur Deep tissue, energy flow & Ilan Lev Samen kijken we naar wat voor jou wenselijk is Omdat ik nog niet gecertificeerd ben, een zeer goedkoop tarief :)
Massage aan huis in Huise (9750) - Daniëlle
Daniëlle Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Huise
Nieuw
Ik geef al jarenlang massages en coaching. Ook voor meditatiebegeleiding en ontspanningsoefeningen bent u bij mij aan het goede adres. Let op: geen erotische massages.
Massage aan huis in Gent (9000) - Olivier
Olivier
Gent
Nieuw
Ik ben laatstejaarsstudent kinesitherapie (specialisatie sport). Ik werk wekelijks bij een voetbalploeg waar ik sportmassages geef. Daarnaast heb ik ook ervaring in het geven van relaxerende massages.
Massage aan huis in Gent (9000) - Julien
Julien
Gent
Nieuw
Massage is iets dat ik voor mijn vader dat rug probleem heeft altijd doe. Ook wel voor mijn moeder dus ik massage. Ik ben geen proffeional massageur maar ik doe het zeer goed volgens mijn vader en daarom kose ik om mensen hier bij te helpen. Ik doe het met alle plezier☺
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is heel leuk dat men op deze manier, betaalbare en profesionele mensen kan ontmoeten ”
Joyce
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Merelbeke: geëvalueerd met 4.9 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Merelbeke, thai massage Merelbeke, prive massage Merelbeke, masseuse Merelbeke, hoofdmassage Merelbeke, relax massage Merelbeke, masseur Merelbeke, rugmassage Merelbeke, nekmassage Merelbeke, thaise massage aan huis Merelbeke, massage gezocht Merelbeke, thai massage aan huis Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen massage aan huis in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden