thuishulp Merelbeke

Ontdek talentvolle thuishulp in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Merelbeke

Thuishulp in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Hallo. Ik ben Silvie. Papieren in orde brengen, een babbel, een vraag? Ik kijk graag wat ik voor jou kan betekenen. Ik kan geen medische handelingen aanbieden. Persoonlijke ervaring met kinderen en adolescenten met een mentale beperking.
Thuishulp in De pinte (9840) - Vita
Vita
De pinte
4.83/5 (6 reviews)
Ik help mensen graag en ik ben lerares van beroep ( talen & yoga) Ik heb veel in customer servises gewerkt, tourisme en met kinderen. Ik hou van mensen echt leren kennen en helpen met wat ik kan.
Thuishulp in Gent (9000) - Oliver
Oliver
Gent
5/5 (3 reviews)
hallo, ik ben Oliver 19 jaar ik studeer orthopedisch schoentechnologie, en hou ervan om sociaal contact te hebben met ouderen en mensen met een beperking , om te helpen in de dagdagelijkse dingen. ik heb mijn diploma EHBO en heb ervaring als begeleider voor kinderen met een beperking toch op een gewoon kamp te laten gaan.
Thuishulp in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
Merelbeke
5/5 (2 reviews)
hallo, ik kan heel goed luisteren naar mensen. en begeleid hen heel graag in hun directe omgeving. Ik bied u men diensten aan bij u thuis. Ik ben gediplomeerd zorgkundige, heb kennis van EHBO en ervaring als oppas bij bejaarden en bij kinderen.
Thuishulp in Melle (9090) - Christian
Christian Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Christian. Ik ben maatschappelijk werker (HR) van opleiding en volg momenteel een postgraduaat Inspirerend coachen aan de Arteveldehogeschool. Ik werk sinds 2 jaar als zelfstandig jongeren- en loopbaancoach. Mijn kernwaarden: integriteit, dienend, empathisch, toegewijd en efficiënt. Bij mijn werkwijze staat authenticiteit centraal. Ik werk vanuit mijn hart en passie.
Thuishulp in Gentbrugge (9050) - Patricia
Patricia
Gentbrugge
3.0/5 (1 reviews)
hallo ik ben patricia en bied u mijn diensten bij jou thuis aan zolas eten geven gezelschap enzz heb ruime ervaring in deze sector , pas me gemakkelijk aan , kan ook werken met mensen die een beperking hebben . groetjes patricia
Thuishulp in Oosterzele (9860) - Lyn
Lyn
Oosterzele
5/5 (1 reviews)
- opleiding verpleegkundige A1 - meerdere jaren ervaring bij assistentie van personen met tetraplegie - ik maak graag samen uitstappen met jou! (Boodschappen natuurlijk ook :) )
Thuishulp in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Gentbrugge
Nieuw
Ik werk al 16 jaar als poetsvrouw en heb er zeer veel ervaring mee opgedaan. Ik kuis huizen, ramen, auto's en dergelijke. Heb nooit klachten gehad. ik werk zeer nauwkeurig en hou iedereen graag content.
Thuishulp in Ledeberg (9050) - Sabine
Sabine
Ledeberg
Nieuw
Hallo, ik ben Sabine. Ik ben een gediplomeerd en ervaren sociaal werker. Enkele jaren heb ik gewerkt als begeleider bij mensen met een beperking. Ik heb therapeutische vaardigheden en luister graag naar de verhalen van mensen. Doe gerust beroep op mij.
Thuishulp in Merelbeke (9820) - Bob
Bob
Merelbeke
Nieuw
Dag allemaal, Ik heet Bob . Als ervaren gids en geboren en getogen Gentenaar verzorg ik je uitstap van A tot Z in Gent. De onderwerpen voor de wandelingen zijn vrij te kiezen.
Thuishulp in Melle (9090) - Pieter-jan
Pieter-jan
Melle
Nieuw
.......................................................................................................... ...........................................................................
Thuishulp in Merelbeke (9820) - Shana
Shana
Merelbeke
Nieuw
In mijn hoofdberoep ben ik verpleegkundige. In mijn vrije tijd engageer ik mij voor vakanties met personen met zowel fysieke als mentale beperkingen. Aangepaste activiteiten verzinnen of gewoon samen een babbeltje slaan ik sta hiervoor open. Ook verzorgingen zijn geen probleem.
Thuishulp in Ledeberg (9050) - Asparuhova
Asparuhova
Ledeberg
Nieuw
hello, ik ben Ceylan, afgestudeerd als zorgkundige. Ik help heel graag de mensen waar ze hulp nodig hebben. Ik werk zelf in de zorg en doet dat super graag ik heb 3 jaar ervaring
Thuishulp in Gent (9000) - Ruben
Ruben
Gent
Nieuw
Ik studeer momenteel voor de jeugd en gehandicaptenzorg en heb al meerdere stages gelopen in rusthuizen, crèches en scholen. Ik babbel graag met mensen en ben zeker hulpbereid om te helpen waar nodig is.
Thuishulp in Hombeek (2811) - Frank
Frank
Hombeek
Nieuw
Vriendelijk enthousiast je zal helpen waar ik kan. Tevens als persoonlijke chauffeur of assistentie zorg ik ervoor dat ik je tevreden en op tijd zal bedienen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Merelbeke: geëvalueerd met 4.69 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Merelbeke, thuiszorg gezocht Merelbeke, ouderenzorg Merelbeke, hulp voor ouderen thuis Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen thuishulp in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden