vertaler nederlands Merksem

Ontdek talentvolle vertalers Nederlands in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Nederlands in de buurt van Merksem

Vertaler nederlands in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik heb ervaring met mondelinge vertaling Nederlands-Engels. Ik ben afgestudeerd als leerkracht Frans dus ben daar ook goed in.
Vertaler nederlands in Antwerpen (2060) - Hany
Hany
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Ondertussen zit ik in mijn tweede, succesvolle opleiding. Tijdens mijn schoolloopbaan heb uitvoerig papers en eindwerken leren schrijven. Mijn sterk ontwikkelde taalvaardigheid en didactische competenties kan ik inzetten om jou te helpen je teksten tot een mooi einde te brengen.
Vertaler nederlands in Antwerpen (2000) - Emily
Emily
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels en Spaans gestudeerd aan de UA. Schrijven is mijn passie, maar ik weet dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is dus ik help je er graag mee! Ik heb ook een TEFL certificaat en behaalde 16/20 voor mijn BA scriptie (in het Engels).
Vertaler nederlands in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Talen zijn mijn sterke punt, op school is dat ook altijd zo geweest. Ik bied mijn diensten aan als vertaler, omdat ik dit talent verder wil ontplooien en als ik daarbij iemand kan helpen, nog beter!
Vertaler nederlands in Merksem (2170) - Charlotte
Charlotte
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik heb voor vertaler-tolk gestudeerd, afstudeerrichting Duits-Russisch. Verder spreek en schrijf ik heel goed Nederlands, Frans en Engels. Momenteel werk ik in toerisme, maar ik heb nog steeds een grote passie voor talen.
Vertaler nederlands in Antwerpen (2030) - Yanka
Yanka
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb in het middelbaar Handel gestudeerd, een heel algemene richting met véél talen waar ik altijd in de 90% haalde. Hierdoor blink ik uit in mijn Nederlands en Engels. Als je vertalingen of opstellen nodig hebt, contacteer me dan en ik bekijk zeker of ik u kan verder helpen.
Vertaler nederlands in Diest (3290) - Raphaella
Raphaella Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diest
Nieuw
5 jaar ervaring in het transcriberen of uittypen van interviews = Audio transcriptie, proofreading, data verzamelen, contentwriting voor websites, Social media campagnes opstarten voor artiesten en bedrijven ...
Vertaler nederlands in Deurne (2100) - Shelly
Shelly
Deurne
Nieuw
Ik ben Shelly en ben graag met kinderen bezig, kunnen je kleine schatten (0-12 jaar) niet goed nederlands en hebben ze hulp nodig met lezen of schrijven. Ik help ze graag verder door een boekje voor te lezen of als ze zelf al kunnen lezen dit voor te laten lezen en verbeteren waar nodig eventueel ook oefeningen.
Vertaler nederlands in Borgerhout (2140) - Guy
Guy
Borgerhout
Nieuw
Goedendag. Buiten het vertalen van Frans, Nederlands en Spaans heb ik ook een passie, namelijk muziek. Ben zelfs amateur muzikant geweest. Vroeger was ik gids voor buitenlandse toeristen waaronder Spanjaarden en Zuid-Amerikanen. Vandaar mijn redelijk goede kennis van het Spaans. Heb twee thrillers geschreven en gepubliceerd, één in het Nederlands en één in het Frans. Hou ook veel van humor.
Vertaler nederlands in Antwerpen (2060) - Anne-sophie
Anne-sophie
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een master in de Sinologie en woonde bijna 3 jaar in China. Zo heb ik mijn kennis van het Mandarijns grondig kunnen verbeteren. Verder was ik ook 2 jaar aan de slag in Londen als Engelstalige copywriter en vertaler.
Vertaler nederlands in Antwerpen (2000) - Jeroen
Jeroen
Antwerpen
Nieuw
Mijn huidige job bestaat eruit om regelmatig contact te leggen met Engelstalige leveranciers. Engels is mijn tweede moedertaal en heb in het verleden reeds succesvolle teksten vertaald tijdens mijn woonst in Canada.
Vertaler nederlands in Merksem (2170) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Ik ben met grote onderscheiding afgestudeerd als Taal- en Letterkundige Nederlands-Engels. Daarnaast bezit ik ook een lerarendiploma voor deze vakken in het secundair onderwijs.
Vertaler nederlands in Merksem (2170) - Marie
Marie
Merksem
Nieuw
Sinds mijn 16 heb ik een grote affiniteit met het Nederlands, wat mijn moedertaal is, en met het Engels, dat ik deels vanwege mijn opleiding Muziek ben blijven ontwikkelen tot op heden. In 2019 heb ik een aantal animatiefilms mogen vertalen wat enorm verrijkend is geweest en mijn taalinzicht heeft getest. Ik kan helpen bij het vertalen en schrijven van teksten (alsook e-mails e.d.) in beide talen.
Vertaler nederlands in Merksem (2170) - Kwinten
Kwinten
Merksem
Nieuw
Ik schrijf graag teksten in deze drie talen en kan dus ook vanuit het Nederlands teksten vertalen naar het Engels of Frans. Ook kan ik Nederlandse teksten verbeteren en anderstalige teksten nalezen en letten op de grammatica en woordkeuze.
Vertaler nederlands in Antwerpen (2060) - Tanisha
Tanisha
Antwerpen
Nieuw
Hallo ik ben een studente die graag andere mensen helpt en die wat geld wil verdienen in haar vrije tijd hoe handig is het dat ik die 2dingen dan kan combineren zelf ben ik opgegroeid in Nederland en ben ik later hier in België komen wonen Nederlands is makkelijk voor mij waardoor ik andere hier goed bij zou kunnen helpen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Nederlands Merksem: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

vertaler Nederlands Engels in Merksem, vertaler Nederlands Frans in Merksem, vertaler Nederlands Spaans in Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden