vertaler nederlands Geel

Ontdek talentvolle vertalers Nederlands in Geel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Nederlands in de buurt van Geel

Vertaler nederlands in Mol (2400) - Caroline
Caroline
Mol
5/5 (5 reviews)
Hallo, ik ben Caroline en heb een grote interesse voor talen. Al van kleins af kreeg ik les in het Frans en Engels. Voor Frans heb ik een DELF B2 diploma. Daarnaast is Nederlands mijn moedertaal. Contacteer mij gerust.
Vertaler nederlands in Herentals (2200) - Elena
Elena
Herentals
5/5 (4 reviews)
Hebt u vertaling nodig? Met de combinatie Engels/Spaans/Nederlands kan ik u wel helpen. Ik ben ook filoloog en leerkracht met goede ervaring. Wij kunnen gemakkelijk afspreken.
Vertaler nederlands in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
Momenteel zit ik in mijn tweede jaar Office Management Talen & Vertalen. Hierdoor ben ik volledig ondergedompeld in de talen: Nederlands, Frans en Engels en het vertalen van en naar deze talen. Daarnaast studeerde ik ook een jaar Leerkracht Lager Onderwijs, waar ik leerde op welke manier ik zaken moet aanleren aan kinderen.
Vertaler nederlands in Olen (2250) - Jente
Jente
Olen
5/5 (1 reviews)
Frans - Nederlands, Engels - Nederlands of het schrijven van Nederlandstalige teksten zijn diensten die ik kan aanbieden. Mijn vriendin is Franstalig, ik spreek dus dagelijks de Franse taal en op heel regelmatige basis ook Engels vanwege mijn job als circusartiest.
Vertaler nederlands in Geel (2440) - Jasmine
Jasmine
Geel
5/5 (1 reviews)
Ik studeer Business & Languages dus ik heb een goed niveau in taal/spelling/correctie etc. van Nederlands - Engels en andersom. Vertalen is ook grotendeels waar mijn examens (van de taalvakken) uit bestaan. Basis niveau in Nederlands - Spaans en andersom. Laat maar weten waar u hulp bij nodig heeft :)
Vertaler nederlands in Mol (2400) - Charlot
Charlot
Mol
5/5 (1 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal. Het Engels beheers ik ook goed. Ik werk van 8u tot 17u voor een bedrijf waar ik Engels spreek tegen mijn collega’s. Verder heb ik een bachelordiploma in Office Management - Talen & Communicatie waar ik 3 jaar lang een 5u per week Engelse les kreeg.
Vertaler nederlands in Westerlo (2260) - Jade
Jade
Westerlo
Nieuw
Enkele jaren ervaring als leerkracht. Verschillende vakken, verschillende richtingen, verschillende jaren. Zowel lager onderwijs als secundair onderwijs.
Vertaler nederlands in Laakdal (2430) - Freddy
Freddy
Laakdal
Nieuw
Door de schrijfregels goed toe te passen, wil ik de geschreven pers ondersteunen als spreekbuis voor een levende taal. Een uitgeschreven uiteenzetting, hoe interessant ook, wordt een belachelijk stuk geschrijf als ze ontsierd wordt door schrijffouten. Ik wil daar iets aan doen.
Vertaler nederlands in Geel (2440) - Susan
Susan
Geel
Nieuw
Vertaler nederlands in Geel (2440) - Kris
Kris
Geel
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal. Ik hou er van om mij te verdiepen in de Franse en de Engelse taal. Heeft u vertalingen nodig naar het Nederlands, laat het mij dan weten. Ik help u daarmee graag verder.
Vertaler nederlands in Mol (2400) - Liesbeth
Liesbeth
Mol
Nieuw
Dag allemaal, ik ben Liesbeth, 31 jaar oud en 10 jaar geleden afgestudeerd als bachelor bedrijfsvertaler-tolk. In 2020 start ik als zelfstandig vertaler ENG/FR-NL in bijberoep. Via Listminut hoop ik enkele vertaalopdrachten binnen te halen. Aarzel niet om me te contacteren!
Vertaler nederlands in Geel (2440) - Jade
Jade
Geel
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal, maar ik heb in een gezin opgevoed met een Engelse moeder. Ik ben perfect tweetalig en heb deze vaardigheid dus ook steeds goed kunnen onderhouden.
Vertaler nederlands in Herentals (2200) - Melissa
Melissa
Herentals
Nieuw
Ik spreek dagelijks tegen verschillende mensen Engels, en dit is over de jaren heen een soort van tweede taal geworden voor mij. Ik kan voor jou een tekst van Nederlands naar Engels vertalen of omgekeerd.
Vertaler nederlands in Geel (2440) - Anton
Anton
Geel
Nieuw
Als masterstudent Rechten aan de KU Leuven ben ik opgeleid om fijnzinnig met taal om te gaan en om kritisch te analyseren welke zinsdelen herhalend, te weinig nauwkeurig of grammaticaal incorrect zijn.
Vertaler nederlands in Meerhout (2450) - Yentl
Yentl
Meerhout
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb een C2 niveau in Engels. De vraag "of ik in het Engels ben opgevoed?" is mij al een tiental keer gesteld, maar niets is minder waar. In mijn vrije tijd ben ik ook vaak bezig met zelf schrijven, zowel in het Nederlands als Engels. Tijdens mijn lerarenopleiding Engels-Nederlands en master Engels, zijn mijn skills nog verder bijgeschaafd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Nederlands Geel: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

vertaler Nederlands Engels in Geel, vertaler Nederlands Frans in Geel, vertaler Nederlands Spaans in Geel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Nederlands in Geel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden