vertaler nederlands Leuven

Ontdek talentvolle vertalers Nederlands in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Nederlands in de buurt van Leuven

Vertaler nederlands in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben tweetalig Nederlands-Frans en studeer ook Frans en Engels. Vertalen van en naar het Nederlands, Frans en Engels is totaal geen probleem voor mij.
Vertaler nederlands in Leuven (3000) - Veerle
Veerle
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Als leerkracht Engels help ik mijn leerlingen vaak met teksten en vertalingen. Ik heb ook enkele jaren Nederlands gegeven. Deze ervaring kan ik ook toepassen om u te helpen.
Vertaler nederlands in Leuven (3000) - Jasper
Jasper
Leuven
5/5 (3 reviews)
Ik heb ervaring met het opstellen van wetenschappelijke artikels en het begeleiden daarvan. Vanuit mijn opleiding als bioloog (KUL) en vanuit mijn beroep als leerkracht seminarie (wetenschappelijk schrijven voor 6de jaar wetenschappen).
Vertaler nederlands in Leuven (3000) - Paco
Paco
Leuven
5/5 (1 reviews)
Met 2 master diploma's, een langere periode in het buitenland en duizenden bladzijden Engelse literatuur achter de kiezen ben ik niet bang mijn diensten aan te bieden voor het opstellen en vertalen van Engelse teksten. Voor professionele vertalingen wil ik u echter doorverwijzen naar een vertaler. Ik werk volledig digitaal.
Vertaler nederlands in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Taal is naast muziek het mooiste wat er tussen mensen bestaat. Rust Roest. Wer rastet, der rostet. Move your body and your mind. En ese mundo queda mucho por hacer. Allez-y.
Vertaler nederlands in Heverlee (3001) - Quinten
Quinten
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Door lange tijd in het buitenland gewoond te hebben spreek ik perfect vloeiend Engels. Nederlands is echter mijn moedertaal en ik heb ik Vlaanderen de middelbare school afgestudeerd. Ik ben bereid om teksten van beide talen naar de andere te vertalen.
Vertaler nederlands in Leuven (3000) - Hugo
Hugo
Leuven
Nieuw
Universitair diploma van kinesitherapie. Ruime internationale beroepservaring in de marketing van farmaceutische en scheikundige producten. Ik ben één van de vijf personen die het Leuvens dialect kunnen schrijven, en ben tevens de bedenker van de praatpaal die Leuvens praat (binnenkoer stadhuis). Ik kan u spijtig genoeg niet van dienst zijn in de voormiddag. Daarentegen heb ik er helemaal geen probleem mee om 's avonds of tijdens het weekend te werken. Welkom!
Vertaler nederlands in Kessel lo (3010) - Jan
Jan
Kessel lo
Nieuw
Doordat ik lang in een hoofdzakelijk Engelse context heb gewerkt, kan ik vlot vertalen van en naar Engels. Ik ben iemand die de dingen die hij doet graag zorgvuldig en goed doet, en werk meestal snel.
Vertaler nederlands in Wilsele (3012) - Aerin
Aerin
Wilsele
Nieuw
Eerstvolgend academiejaar start ik met taal- en letterkunde (Engels en Nederlands) aan KU Leuven. Ik ben zowel op schriftelijk als op mondeling vlak voor beide zeer bekwaam. Contacteer me gerust indien u geïnteresseerd bent. Hopelijk tot binnenkort!
Vertaler nederlands in Leuven (3000) - Sofie
Sofie
Leuven
Nieuw
Ik hou van boeken lezen en schrijven, zowel in het Engels als het Nederlands. Ik ben gepassioneerd door taal en wil graag opstellen lezen/verbeteren.
Vertaler nederlands in Herent (3020) - Christophe
Christophe
Herent
Nieuw
Vertalen en opstellen in volgende taalcombinaties: Frans > Nederlands en omgekeerd Engels > Nederlands en omgekeerd Frans > Engels en omgekeerd Domeinen : Internationale economie Hernieuwbare energievormen Brieven / mails Master na master toegepaste economie Accountancy/ fiscaliteit / buitenlandse handel Beschikbaar in de ruime omgeving van Herent
Vertaler nederlands in Heverlee (3001) - Charlotte
Charlotte
Heverlee
Nieuw
Als doctoraat student ben ik vaardig in het schrijven van artikels voor wetenschappelijke publicaties (A-journal publicaties). Ik doe dit zeer graag (het is mijn job) en zou je graag helpen als dit niet echt je ding is. (hulp in verband met het plannen en tips &tricks voor het schrijven van een goede thesis zijn ook welkom).
Vertaler nederlands in Leuven (3000) - Pepijn
Pepijn
Leuven
Nieuw
Ik ben al 8 jaar actief als professionele vertaler en tolk in de arbeidswereld, medische en juridische wereld. Ik sta garant voor kwaliteitsvolle vertalingen in de meest vertrouwelijke sfeer.
Vertaler nederlands in Herent (3020) - Karina
Karina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herent
Nieuw
Ik verricht vooral vertaal- en transciptiewerk voor architecten en studiebureaus, maar heb ook ruime ervaring met het werken voor de advocatuur en (H.R.) consultancy. Dankzij de SDL software gebruik ik consistent dezelfde relevante woordenschat van dossier tot dossier.
Vertaler nederlands in Heverlee (3001) - Hebe
Hebe
Heverlee
Nieuw
Doordat ik al 6 jaar werk in een internationaal bedrijf waar alles in het Engels gebeurt, voel ik me meer tweetalig in Ndl-Eng dan in Ndl-Fr. Ik geef je graag tips en probeer iets op verschillende manieren uit te leggen zodat jij het begrijpt en kan onthouden. Heb je een werkje gemaakt in het Nederlands en/of Engels dat je graag wil laten nalezen? Ik help je graag!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Nederlands Leuven: geëvalueerd met 4.79 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

vertaler Nederlands Engels in Leuven, vertaler Nederlands Frans in Leuven, vertaler Nederlands Spaans in Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Nederlands in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden