vertaler nederlands Hemiksem

Ontdek talentvolle vertalers Nederlands in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Nederlands in de buurt van Hemiksem

Vertaler nederlands in Wilrijk (2610) - Jill
Jill
Wilrijk
4.2/5 (10 reviews)
Met mijn diploma Public Relations en Woordvoering kan ik u helpen met teksten schrijven, tekstverwerking (u levert een tekst aan en ik pas het aan in uw gewenste schrijfstijl) en vertalingen (NED en ENG).
Vertaler nederlands in Kruibeke (9150) - Jeroen
Jeroen
Kruibeke
5/5 (6 reviews)
Ik schrijf sinds enige tijd voor online magazines (Historiek bijvoorbeeld), maar ook voor literaire tijdschriften (Ambrozijn, Ballustrada). Bovendien verschijnt in december mijn boek 'De treurwilg'.
Vertaler nederlands in Niel (2845) - Romana
Romana
Niel
5/5 (6 reviews)
Ik vind schrijven fijn zowel in het Nederlands als in het Frans en vertaal dan ook in beide richtingen. Maar niet alleen vertalingen, ook columns zijn mijn ding.
Vertaler nederlands in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Ik ben 3-talig opgevoed. schrijven van teksten in Frans, Nederlands en Engels kan ik goed. Ook vertalen van de ene naar de andere zijn zeker sterke punten. Ook het nalezen van opstellen, eindejaarswerken, naslagwerken op taal- en schrijffouten zijn sterke punten van me.
Clyde is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler nederlands in Niel (2845) - Clyde
Clyde
Niel
5/5 (2 reviews)
Zowel Nederlandstalig als Engelstalig opgevoed geweest. Teksten en spraakberichten kan ik gemakkelijk vertalen naar een versimpelde en verstaanbare vertaling.
Vertaler nederlands in Hoboken (2660) - Kris
Kris
Hoboken
Nieuw
Zeer goed in Spaanse taal (taallessen, vertalingen) - mijn partner spreekt Spaans gewerkt als vrijwilllige vertaler vanuit Spaans naar Nederlands voor een non-profit organisatie. verder ben ik goed tot zeer goed in Frans en Engels waarbij ik teksten zelfstandig correct kan vertalen
Vertaler nederlands in Hemiksem (2620) - Evy
Evy
Hemiksem
Nieuw
Door mijn huidige job kom ik dagelijks in contact met Frans en Engels. Voor mij een uitdaging en passie om hier allerhande oplossingen te zoeken voor mijn klanten. Het lijkt me dan ook super om jullie ook te helpen met allerhande Engelse/Franstalige documenten. Documenten uittypen en in een mooie lay out gieten? Ook geen enkel probleem! Andere administratieve taken? Just ask 😉
Vertaler nederlands in Wilrijk (2610) - Ellen
Ellen
Wilrijk
Nieuw
Ik heb mijn Master Tolken behaald in 2016 en mijn Postgraduaat Conferentietolken in 2018. Gedurende die jaren deed ik reeds ervaring op als vertaler (studentencontract) voor diverse werkgevers en bedrijven. Ook volgde ik de opleiding gerechtsvertaler/-tolk, waardoor ik ook beëdigde vertalingen kan maken. Ik verzorg mijn vertalingen graag tot in de puntjes en sta ook open voor revisieopdrachten.
Vertaler nederlands in Wilrijk (2610) - Gina
Gina
Wilrijk
Nieuw
Als oud-leerling van het 'Ecole du Louvre' en gediplomeerd in 'Paper conservation' (the London Institute) ben ik perfect drietalig. Tevens mijn lange werkervaring in Engeland, Wallonië en Frankrijk dragen bij tot mijn professionalisme.
Vertaler nederlands in Wilrijk (2610) - Iris
Iris
Wilrijk
Nieuw
Ik heb journalistiek gestuurd en werk intussen al 5 jaar als digital content creator. Daarvoor moet ik regelmatig teksten vertalen van Nederlands naar Engels en omgekeerd.
Vertaler nederlands in Hoboken (2660) - Abdelaziz
Abdelaziz
Hoboken
Nieuw
Hoi. Ik ben van jongs af aan sterk in 3 talen. De Nederlandse, Franse en Engelse taal. Sterk beïnvloed door films en muziek. Laat maar iets weten als het niet wil lukken.
Vertaler nederlands in Kontich (2550) - Annik
Annik
Kontich
Nieuw
Korte, sloganeske vertalingen naar het Nederlands uit het Frans of Engels. Nalezen van Nederlandse teksten. Een gesprek voeren in het Nederlands of samen de kranten lezen.
Vertaler nederlands in Wilrijk (2610) - Sandrine
Sandrine
Wilrijk
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed en heb Latijn-Moderne talen gestudeerd op de middelbare school. Frans is mijn moedertaal, Nederlands spreek ik met vrienden, op school, op het werk. Ik werkte tot voor kort in Brussel waar ik 75% Frans sprak en 25% Nederlands.
Vertaler nederlands in Wilrijk (2610) - Asma
Asma
Wilrijk
Nieuw
Ik ben de ideale vertaler voor FR/NL en NL/FR (eventueel ook Engels) omdat ik in beide talen een moedertaal niveau beheers. Ik ben in zowel Nederland als Frankrijk opgegroeid en heb beide culturen volledig mee. Daarnaast heb ik een universitaire diploma op het gebied van de Franse taal & cultuur. Taal is mijn passie en ik ervaar veel plezier in tekstwerk. Ook proeflezen en samenvatten doe ik graag
Vertaler nederlands in Temse (9140) - Nathalie
Nathalie
Temse
Nieuw
Met mijn Master Meertalige Professionele Communicatie heb ik een rugzak aan theoretische en praktische kennis opgedaan om kinderen en jongeren te helpen in het ontwikkelen van hun talenkennis. Engels spreek ik daarbovenop naast Nederlands ook dagelijks.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Nederlands Hemiksem: geëvalueerd met 4.84 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

vertaler Nederlands Engels in Hemiksem, vertaler Nederlands Frans in Hemiksem, vertaler Nederlands Spaans in Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden