verhuizer Heffen

Ontdek talentvolle verhuizers in Heffen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie verhuizers in de buurt van Heffen

Verhuizer in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
4.97/5 (92 reviews)
Beste heb een vw touran met een aanhangwagen ter beschikking zit je met een verhuis en wil je goederen en andere kleine spullen vervoeren dan kan ik u ermee helpen desnoods kan ik extra mankracht inschakelen
Stefan is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Verhuizer in Rumst (2840) - Stefan
Stefan
Rumst
4.67/5 (30 reviews)
Ik ben in het bezit van aanhangwagen (500 kg), en durf me wel aan een verhuis te wagen. Indien het over iets zwaarder materiaal gaat dat moet vervoerd worden, kan dit met de van, waar ik het driedubbele gewicht mee kan vervoeren.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Islam
Islam Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mechelen
4.95/5 (19 reviews)
Kan netjes werken. Niet bang van zware of vuile werken, kan bijna alles aan, ervaring in verschillende klusjes werk, alle thuis werken van kraan maken tot behangen
Verhuizer in Kapelle-op-den-bos (1880) - Arjen
Arjen
Kapelle-op-den-bos
4.92/5 (13 reviews)
Ik heb een aanhangwagen van 2,5m x 1,25m met loofrekken zodoende er meer volume is. Me de remork kan ik jullie helpen voor het verhuizen/ophalen van grotere meubels, kasten en noem maar op. Vraag me gerust waarmee ik u kan helpen.
Verhuizer in Blaasveld (2830) - Joachim
Joachim
Blaasveld
4.43/5 (7 reviews)
Ik heb een camionette ter beschikking en ik kan helpen met verhuis van goederen zoals meubels en allerlei zaken. Ook beschikbaar voor Ikea transporten. Alles wat in mijn camionette geraakt, verhuis ik!
Verhuizer in Willebroek (2830) - Kris
Kris
Willebroek
4.5/5 (2 reviews)
ik wil u graag helpen verhuizen , ik heb een hekel aan mensen die niet voorzichtig zijn met mijn goederen, daarom zal ik zeker voorzichtig zijn met uw bezittingen.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Robbert
Robbert
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik ben ondertussen al 7 maal verhuisd en vele vrienden en familie geholpen met verhuizen. Ik beschik over en Citroën Berlingo Camionette. Ik ben handig en help graag met het demonteren of monteren van meubels.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Hamza
Hamza
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Ik heb een aanhangwagen ter beschikking om allerlei goederen te verhuizen. Zoals wasmachines, meubels etc. Daarnaast beschik ik over 2 grote handen om te helpen tillen en te verplaatsen. Ik heb in het verleden verschillende verhuizingen gedaan.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Christophe
Christophe
Mechelen
5/5 (2 reviews)
Enorm goed in het tetrissen en zorgvuldig inladen van vracht- en bestelwagen. Het is een taakje dat mij veel energie geeft en dus vaak ook goed vooruit gaat. Hoe groter en zotter de lading, hoe meer vreugde. Zo verhuisde ik al eens een satellietschotel van 6m doorsnede.
Verhuizer in Boom (2850) - Leroy
Leroy
Boom
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf koerier voor bpost en pizza koerier heb ongeveer 8 jaar ervaring en ben zeer snel en correct eveneens doe ik ook afval etc naar containerpark
Verhuizer in Blaasveld (2830) - Laurens
Laurens
Blaasveld
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Citroën camionette van degelijke grote, niet bang van wat hefwerk, ben ook student dus uren zijn redelijk flexibel, savonds laat of smorgens zeer vroeg ook mogelijk
Verhuizer in Willebroek (2830) - Laura
Laura
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Ben zelf al meerdere keren verhuisd, help mensen bij hun verhuis, hun grote aankopen bij bvb Ikea, aankoop bouwmaterialen,... Dus bel gerust en we bekijken samen de mogelijkheden😊
Verhuizer in Willebroek (2830) - Tony
Tony
Willebroek
Nieuw
Hallo,ik heb al heel wat ervaring inzake verhuizingen en ben fysiek sterk en heb een goed inzicht.indien jullie een goeie en toffe helper nodig hebben laat het me weten! wil eventueel ook mijn kleine wagen mee inzetten voor kleine spullen.grtjs tony
Verhuizer in Mechelen (2800) - Jeroen
Jeroen
Mechelen
Nieuw
Hallo, ik heb een Opel Break en hierdoor plaats om verschillende dozen te verhuizen. Ik werk al jaren in een vzw die tenten zet en ben het gewoon om zware materialen te heffen. Graag steek ik mijn handen uit de mouwen om uw verhuis zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Verhuizer in Mechelen (2800) - Bart
Bart
Mechelen
Nieuw
Hoi, ik beschik over een 5-deurs wagen met verrassend veel laadruimte. Ik kan ook overweg met lichte vrachtvoertuigen, gezien ik daar geregeld mee moet rijden voor mijn werk. Als je dus iemand zoekt die bij je verhuis komt helpen met versleuren van de zware stukken en die ook de verplaatsing (en) tussen de locaties kan voorzien, I can be that person.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel verhuizers in Heffen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ De verhuis met Younes is heel vlot verlopen, hij is correct, heeft veel inzicht, is punctueel, kortom: een aanrader! Heel tevreden. ”
Younes
“ Goed systeem : de klant heeft een probleem (klus) , gaat naar Ring Twice, kiest zijn postcode, meldt de klus. En in de kortste tijd reageert er iemand die het wil uitvoeren. Bij mij binnen het half uur. De technieker... ”
Chris
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Verhuizers Heffen: geëvalueerd met 4.87 door 172 klanten

Populaire dienstaanvragen

verhuizen Heffen, verhuizingen Heffen, verhuizers gezocht Heffen, verhuisfirma Heffen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan verhuizer in Heffen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden