thuishulp Ekeren

Ontdek talentvolle thuishulp in Ekeren

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Ekeren

Thuishulp in Antwerpen (2030) - Jorg
Jorg
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik bied graag mijn hulp aan aan mensen die nood hebben aan assistentie bij het doen van boodschappen of die beroep willen doen op iemand die hen wil rondrijden. Zelf ben ik heel sociaal en kan ik me heel goed inleven in andere hun leef- en denkwereld wat ook een echte meerwaarde is. Kortom ook een leuke en gezellige babbel bij deze klusjes.
Thuishulp in Antwerpen (2060) - Ingrid
Ingrid
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik wens in mijn vrije tijd logistieke hulp te bieden in een praktijk. O.a. onthaal, communicatie, administratie en onderhoud zijn mogelijkheden. Kan ook in het weekend.
Thuishulp in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik ben werkzaam als verpleegkundige en kan u verpleegkundige zorgen toedienen aanbieden. Sedert 2013 actief als verpleegkundige en heb vele ervaringen in verschillende disciplines (operatiekwartier, spoedgevallen, thuisverpleegkunde, algemene klinische zorg en sociale verpleegkunde). Ik heb een bachelor in de Verpleegkunde, aangevuld met een bijzondere beroepstitel en een Master Verpleegkunde.
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Christoph
Christoph
Brasschaat
5/5 (3 reviews)
4 jaar terug in de tijd: mijn nomadisch bestaan brengt me voor het eerst in aanraking met de metafysische wereld tijdens een verblijf in India. Tal van levenslessen later via veel verschillende mensen en workshops op veel verschillende plaatsen heb ik genoeg kennis vergaard om je te begeleiden doorheen een breathwork journey van een laag naar hoog energieniveau en weer terug. Je adem is magisch!
Thuishulp in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (3 reviews)
I am actually a personal assistance of my boss beside being administration manager of the company. I do also personal assistance for my mother company. This is my everyday work so I have experience and very high organisation and structure skills.
Thuishulp in Merksem (2170) - Chantal
Chantal
Merksem
4.67/5 (3 reviews)
Als verpleegkundige help ik zowiezo graag mensen. Heb je hulp nodig bij bv boodschappen dan kan u altijd beroep op mij doen.
Thuishulp in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik studeer verpleegkunde laatste jaar en heb ook een kindje van 3 jaar. Heb heel veel contact met mensen en ben zeker heel sociaal. U mag met mij alle opties bespreken die u nodig hebt. Alvast bedankt
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Hoi Als spoedverpleegkundige wil ik evt een avond of overdag op je vader of moeder letten als jullie er eens tussenuit willen.Ook vervoer naar consultaties,het wachten en veilig thuisbrengen is mogelijk.
Thuishulp in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Indien je dus iemand zoekt om je gewoon wat te gezelschap te houden, je wat helpen met administratieve taken of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Thuishulp in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben Annelies, een halftijdse leerkracht met veel vrije tijd en help u graag verder met alle huishoudelijke taken (zoals kuisen, koken, strijken,...) of administratie. Ik ben een positief ingestelde persoon en hou van orde en stiptheid. Verder ben ik een luisterend oor... Ik beschik over een eigen wagen en ben zeer flexibel!
Thuishulp in Merksem (2170) - Sylwia
Sylwia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
5/5 (1 reviews)
Hoi ,ik ben Sylwia en ik bied u mijn diensten aan bij u thuis of bij mij in mijn praktijk .Ik luister graag naar de mensen .Ik heb life coach certificaat en body language certificaat. Doe gerust eens beroep op mij! tot binnenkort
Thuishulp in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Reeds enkele jaren ervaring in de administratie en HR Helpen budgetteren en persoonlijke administratie Facturatie Debiteurenbeheer Basis boekhouding
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Bert
Bert
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Ik ben goed om mensen te begeleiden, geen ervaring maar wel gemotiveerd e bereid om samen oplossingen te zoeken,ik ben flexible en werk voor onderwijs in vlaanderen
Thuishulp in Merksem (2170) - Sacha
Sacha
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ervaring binnen de gehandicaptenzorg, zowel bij ouderen als jongeren. Fysiek beperking alsook licht tot ernstige verstandelijke beperking, of meervoudige
Thuishulp in Ekeren (2180) - Kaylee
Kaylee
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Ik werk reeds al enkele jaren als zorgkundige in een WZC en heb zelfs een tijdje in een ziekenhuis gewerkt. Mijn voorkeur gaat uit naar ouderen, maar ik hou gewoon van mensen helpen en een lach op hun gezicht te toveren. Ik heb een visum van zorgkundige, maar heb helaas geen rijbewijs en doe dus alles met de fiets.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Ekeren

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Ekeren: geëvalueerd met 4.88 door 35 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Ekeren, thuiszorg gezocht Ekeren, ouderenzorg Ekeren, hulp voor ouderen thuis Ekeren,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden