thuishulp Berendrecht

Ontdek talentvolle thuishulp in Berendrecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Berendrecht

Thuishulp in Beveren-waas (9120) - Greet
Greet
Beveren-waas
5/5 (2 reviews)
Hygiëne en orde draag ik hoog in het vaandel.Ik ben stipt en correct,wat ik voor u zou doen doe ik op dezelfde manier alsof het voor mezelf was.tot gouw.
Thuishulp in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben Annelies, een halftijdse leerkracht met veel vrije tijd en help u graag verder met alle huishoudelijke taken (zoals kuisen, koken, strijken,...) of administratie. Ik ben een positief ingestelde persoon en hou van orde en stiptheid. Verder ben ik een luisterend oor... Ik beschik over een eigen wagen en ben zeer flexibel!
Thuishulp in Antwerpen (2040) - Naomi
Naomi
Antwerpen
Nieuw
Hallo iedereen Ik ben Naomi en ik ben 25 jaar. Altijd al had ik een passie voor de zorg. Ik vind dat iedereen een rechtvaardig leven verdient en daar wil ik graag mijn steentje voor bijdragen. Ik heb een jongeman ontmoet tijdens een stage, die ik niet kon vergeten en na 5 twijfelde jaren heb ik toch contact met hem opgenomen. Dat bracht mij zoveel rust, dat ik wist dat ik de zorg niet kon verlaten
Thuishulp in Kapellen (2950) - Katrien
Katrien
Kapellen
Nieuw
Zorgen voor en hulp bieden ligt mij nauw aan het hart. Ik heb ervaring als psychosociaal dienstverlener en ben maar al te graag in de weer om anderen een goed gevoel te geven. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en eigen wagen, ik kan dus zonder problemen uw was, boodschappen, ... ophalen of u tot bij een afspraak brengen.
Thuishulp in Hoevenen (2940) - Elke
Elke
Hoevenen
Nieuw
Als begeleider heb ik in verschillende doelgroepen gewerkt met diverse hulpvragen (rusthuizen, dagcentra). Nu, als persoonlijk assistent, voer ik gevarieerde taken uit van boodschappen doen tot de gehele administratie opvolgen. Ik heb 5 jaar lang opgepast op kids via de gezinsbond. Ik maak het heel graag zo praktisch mogelijk voor jou thuis.
Thuishulp in Stabroek (2940) - Shana
Shana
Stabroek
Nieuw
Ik heb de studierichting verzorging gedaan dus heb ervaring in de ouderen- en kinderzorg. Ook ben ik tewerkgesteld in de horeca dus ik weet van aanpakken :)
Thuishulp in Ekeren (2180) - Jean
Jean
Ekeren
Nieuw
Ik heb jarenlange professionele ervaring als persoonlijk assistent in leefgemeenschappen voor mensen met een fysiek/mentale beperking. Ik werk het liefste 1 op 1 om de cliënt het nodige vertrouwen te geven en hem te helpen in het bereiken van een vooropgesteld doel. Met empathie en respect voor de ander, probeer ik zoveel mogelijk ruimte te laten voor de eigenheid van diegene die me nodig heeft.
Thuishulp in Hoevenen (2940) - Sarah
Sarah
Hoevenen
Nieuw
DATING & SINGLE COACH: Ik heb psychologie gestudeerd in het secundair onderwijs en heb mijn diploma menswetenschappen dan ook behaald. Verder heb ik mij verdiept in de menselijke natuur, soorten relaties, persoonlijkheidsstoornissen om zo beter mensen te kunnen begeleiden.
Thuishulp in Kapellen (2950) - Evelyne
Evelyne
Kapellen
Nieuw
Ik heb 3 jaar als project manager gewerkt en weet hoe belangrijk het is om te kunnen delegeren. Als u hulp nodig heeft bij taken die via de computer kunnen gebeuren, dan ben ik de geschikte persoon om te helpen. Mijn beperkte tijd in België geeft me niet de mogelijkheid om fysiek zaken op te halen of afzetten, maar voor alles dat online is mag u me zeker contacteren!
Thuishulp in Stabroek (2940) - Marie
Marie
Stabroek
Nieuw
ik ben life-coach en orthomoleculaire psycholoog ben empathisch en onderlegt in het mee ontwarren van problemen waar je tegen aanloopt, (gebruik soms cel-zouten, bachbloesems ,kruiden en emdr)
Thuishulp in Kapellen (2950) - Kato
Kato
Kapellen
Nieuw
Ik studeer jeugd en gehandicaptenzorg. Ik zou graag zelf standing beginnen in persoonlijke assistent en dan kan ik dat combineren met mijn school en dit is wat ik het liefste doe mensen helpen en met de mensen genieten helpen in huis uitstapjes doen en zo voort
Thuishulp in Kapellen (2950) - Hebe
Hebe
Kapellen
Nieuw
Ik werk in een instelling voor personen met autisme en bijkomende gedragsproblemen. De doelgroep is erg uiteenlopend maar ik sta allen bij in hun dagelijkse bezigheden. Ondersteunen bij hygiëne, maaltijden, verplaatsingen, doktersbezoeken... Vaak is deze bijstand ook mentaal omdat ze niet altijd meteen tot keuzes of actie komen.
Thuishulp in Hoevenen (2940) - Claudia
Claudia
Hoevenen
Nieuw
Naar de winkel gaan met of zonder de persoon die moeilijk te been zijn. Heb ervaring met mensen te assisteren naar toilet/ badkamer. ( als ze nog een beetje zelfstandig zijn) met behulp van hun rollator/ rolstoel. En terug goed op hun bed of stoel of zetel te plaatsen. Eventueel als gewoon bij de persoon te zitten om een babbeltje te doen.
Thuishulp in Stabroek (2940) - Michael
Michael Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
Nieuw
Wij onderscheiden ons met het aanbieden van zowel training aan huis als sporten in onze fitnessruimte of ons sportveld. We werken enkel met Nasm gecertificeerde trainers en zijn gespecialiseerd in het opstellen van trainingsprogramma’s voor mensen met rugklachten en dergelijken . Dit gaat dan meestal gepaard met een programma om op een gezonde manier die overtollige kilootjes er af te krijgen .
Thuishulp in Stabroek (2940) - Silvia
Silvia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Stabroek
Nieuw
Organiseer je iets en je hebt nog hulp nodig? Je mag me contacteren! Moet je naar het ziekenhuis en je hebt lift en gezelschap nodig? Je mag me contacteren! Zoek je een creatieve of zinvolle activiteit voor jongeren? Je mag me contacteren! Ander voorstel? Je mag me contacteren! Ik ben een enthousiast iemand die graag eens iets anders doet, dus heb je een eenmalige niet te zware klus, vraag me!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Berendrecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Berendrecht: geëvalueerd met 4.5 door 3 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Berendrecht, thuiszorg gezocht Berendrecht, ouderenzorg Berendrecht, hulp voor ouderen thuis Berendrecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden