thuishulp Merksem

Ontdek talentvolle thuishulp in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Merksem

Thuishulp in Merksem (2170) - Mahjouba
Mahjouba
Merksem
4.81/5 (21 reviews)
Ik vind het leuk om als persoonlijk assistent te werken, vooral met oudere mensen en gehandicapten mensen. Ik zal hun begeleiden, ondersteunen waar hun vraag naar is
Thuishulp in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik ben werkzaam als verpleegkundige en kan u verpleegkundige zorgen toedienen aanbieden. Sedert 2013 actief als verpleegkundige en heb vele ervaringen in verschillende disciplines (operatiekwartier, spoedgevallen, thuisverpleegkunde, algemene klinische zorg en sociale verpleegkunde). Ik heb een bachelor in de Verpleegkunde, aangevuld met een bijzondere beroepstitel en een Master Verpleegkunde.
Thuishulp in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (3 reviews)
I am actually a personal assistance of my boss beside being administration manager of the company. I do also personal assistance for my mother company. This is my everyday work so I have experience and very high organisation and structure skills.
Thuishulp in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik studeer verpleegkunde laatste jaar en heb ook een kindje van 3 jaar. Heb heel veel contact met mensen en ben zeker heel sociaal. U mag met mij alle opties bespreken die u nodig hebt. Alvast bedankt
Thuishulp in Merksem (2170) - Sylwia
Sylwia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
5/5 (1 reviews)
Hoi ,ik ben Sylwia en ik bied u mijn diensten aan bij u thuis of bij mij in mijn praktijk .Ik luister graag naar de mensen .Ik heb life coach certificaat en body language certificaat. Doe gerust eens beroep op mij! tot binnenkort
Thuishulp in Merksem (2170) - Abdullah
Abdullah
Merksem
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal, ik ben Leo, ik ben 22 jaar oud en ik woon in Antwerpen. Ik ben herenkapper. Ik bied mijn diensten aan als voorbeeld. Vanaf nu hoef je niet meer naar de kapper te gaan en lang te wachten U hoeft mij alleen maar te bereiken en ik kom graag naar u toe, waar u ook bent in Antwerpen.
Thuishulp in Merksem (2170) - Kelly
Kelly
Merksem
Nieuw
Zowel administratief mogenlijk , als extra hulp met planning en /of uitvoering . ( Tevens ook voor events e.d. meede organiseren mogenlijk ) - Cursus Marketing gevolgd in 2017 Ervaring opgedaan als : Hostess , Kapster , Account manager , Vertegenwoordiger - Brand ambassador Horeca all around medeverantwoordelijke in een jongeren en /of praatcafé , Energie-Sales Verkoopster : Retail (fashion) Vriendelijk , spontaan , creatief , tijdgericht & correct.
Thuishulp in Merksem (2170) - Belinda
Belinda
Merksem
Nieuw
Omdat ik regelmatig bij mijn moeder van 87 op bezoek ga en met haar ga winkelen en leuke dingen doen en omdat ik weet dat er veel eenzame mensen zijn met behoefte aan een babbel zou ik graag 1 dag per week zo een persoon gezelschap houden.
Thuishulp in Merksem (2170) - Elke
Elke
Merksem
Nieuw
Ik werk heel mijn leven al met kinderen en help hen niet enkel op weg in hun leren en doen. Emotioneel moet een kind zich ook goed voelen. Een positief klimaat kan wonderen doen. Iedereen zit er af en toe eens door. Scheiding van ouders, slechte toetsen, sterfgeval, ruzie, verlaving van derde. Een toffe babbel kan veel betekenen voor een kind.
Thuishulp in Merksem (2170) - Katrien
Katrien
Merksem
Nieuw
Ik wil andere helpen waar ik kan en zal daar bij ook mijn best doen dit in orde te krijgen voor de betrokken persoon,personen.
Thuishulp in Merksem (2170) - Benjie
Benjie
Merksem
Nieuw
Stipt ,eerlijk en respect zijn de lijdraaden in mijn leven Streng maar recht vaardig. Hoge kennis van fitnes en sport voeding Avontuurlijke aangelegd Ik heb al veel gereist in men leven en evenementen zijn ook niet ver van mijn bed show Ik hou van uitdaging In bezit van een auto
Thuishulp in Merksem (2170) - Rudy
Rudy
Merksem
Nieuw
Hallo ik ben Rudy en wil graag met u een gezellige babbel doen en dit bij een lekkere kop koffie bij u of op een gezellig terrasje. Ik kan ook winkel
Thuishulp in Merksem (2170) - Katrien
Katrien
Merksem
Nieuw
Ik help je graag waar nodig. Laat het me zeker weten. En zien wat ik voor je kan betekenen. Tot snel
Thuishulp in Merksem (2170) - Mateusz
Mateusz Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
Nieuw
Ik besteed de helft van mijn leven aan sport. Atletiek, gewichtheffen en bodybuilding. Ik ben gediplomeerd personal trainer, sportpsycholoog en voedingsadviseur. Ik ben de hoofdtrainer van basic fit in Ekeren. Ik sta garant voor resultaat en professionaliteit op hoog niveau.
Thuishulp in Merksem (2170) - Tom
Tom
Merksem
Nieuw
Goh, heel eerlijk moet ik zeggen dat ik geen ervaring heb, maar wel een heel groot hart voor mensen in het algemeen, van jong tot oud, mindervaliden, anderbegaafden,... Iedereen heeft nood aan contact met anderen, en ik ben nu eenmaal een tettermie die met iedereen vlot contact maak. Ik heb een rijbewijs, maar niet dagelijks een auto ter beschikking. Je mag me altijd contacteren voor vragen /info.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Merksem: geëvalueerd met 4.97 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Merksem, thuiszorg gezocht Merksem, ouderenzorg Merksem, hulp voor ouderen thuis Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden