thuishulp Merksem

Ontdek talentvolle thuishulp in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Merksem

Thuishulp in Deurne (2100) - Rachid
Rachid
Deurne
5/5 (10 reviews)
Hallo allemaal ik zou graag bij willen verdien al zorgverlener. Om privacy redenen kunt u mij voor kunt u mij persoonlijk berichten. In mijn huidige situatie ben ik e zorgverlener van een patiënten met een handicap. Ik heb een talent voor het oplossen van problemen en kan zeer goed zelfstandig werken. Ik ben toegewijd aan het verbeteren van de algehele gezondheid van de patiënt en het welzijn door middel van eersteklas persoonlijk zorg en betrokkenheid.
Thuishulp in Antwerpen (2060) - Ingrid
Ingrid
Antwerpen
5/5 (6 reviews)
Ik wens in mijn vrije tijd logistieke hulp te bieden in een praktijk. O.a. onthaal, communicatie, administratie en onderhoud zijn mogelijkheden. Kan ook in het weekend.
Thuishulp in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik ben werkzaam als verpleegkundige en kan u verpleegkundige zorgen toedienen aanbieden. Sedert 2013 actief als verpleegkundige en heb vele ervaringen in verschillende disciplines (operatiekwartier, spoedgevallen, thuisverpleegkunde, algemene klinische zorg en sociale verpleegkunde). Ik heb een bachelor in de Verpleegkunde, aangevuld met een bijzondere beroepstitel en een Master Verpleegkunde.
Thuishulp in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik studeer verpleegkunde laatste jaar en heb ook een kindje van 3 jaar. Heb heel veel contact met mensen en ben zeker heel sociaal. U mag met mij alle opties bespreken die u nodig hebt. Alvast bedankt
Thuishulp in Merksem (2170) - Sylwia
Sylwia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
5/5 (1 reviews)
Hoi ,ik ben Sylwia en ik bied u mijn diensten aan bij u thuis of bij mij in mijn praktijk .Ik luister graag naar de mensen .Ik heb life coach certificaat en body language certificaat. Doe gerust eens beroep op mij! tot binnenkort
Thuishulp in Deurne (2100) - Paulien
Paulien
Deurne
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Paulien. Ik help u graag met: boodschappen doen, voorlezen, kleine huishoudelijke taken, gaan wandelen, ... niets is mij te veel. Ik heb ook altijd een luisterend oor klaar. Groetjes
Thuishulp in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Reeds enkele jaren ervaring in de administratie en HR Helpen budgetteren en persoonlijke administratie Facturatie Debiteurenbeheer Basis boekhouding
Thuishulp in Antwerpen (2060) - Eric
Eric
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Als vrijwilliger ben ik jaren lang actief geweest als begeleider voor kinderen met autisme en heb ook informatica lessen gegeven aan deze doelgroep op professioneel vlak.
Thuishulp in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik help mijn oma altijd in het huishouden en om haar te verzorgen en ik doe dit dan ook graag. Daarom had ik het idee om een kleine bijverdienste er mee bij te pakken. Ik ben 24/7 beschikbaar en kan u helpen in het huishouden, koken, zelfverzorging,...
Thuishulp in Diest (3290) - Raphaella
Raphaella Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diest
Nieuw
Ik heb ervaring met het oppassen op bejaarden: Een babbel maken, naar de winkel gaan, samen een wandeling maken, koken, een museum bezoeken, vrienden en familie bezoeken, het kan allemaal. Vraag naar de mogelijkheden.
Thuishulp in Antwerpen (2060) - Gweneth
Gweneth
Antwerpen
Nieuw
Hallo! Ik ben Gwen en bied u mijn diensten aan bij uw thuis/woozorgcentrum/instelling. Ik heb een groot hart voor mensen! Ik help ze en luister graag naar hen! Ik heb 2 jaar ervaring met kinderen en baby’s en 5 jaar ervaring met personen met handicap, bejaarden en volwassenen. Ik zit nu ook op mijn laatste jaar, verpleegkunde, dus kennis is zeker aanwezig! Doe gerust eens beroep op mij! Tot zo!
Thuishulp in Merksem (2170) - Kelly
Kelly
Merksem
Nieuw
Zowel administratief mogenlijk , als extra hulp met planning en /of uitvoering . ( Tevens ook voor events e.d. meede organiseren mogenlijk ) - Cursus Marketing gevolgd in 2017 Ervaring opgedaan als : Hostess , Kapster , Account manager , Vertegenwoordiger - Brand ambassador Horeca all around medeverantwoordelijke in een jongeren en /of praatcafé , Energie-Sales Verkoopster : Retail (fashion) Vriendelijk , spontaan , creatief , tijdgericht & correct.
Thuishulp in Antwerpen (2060) - Nonna
Nonna
Antwerpen
Nieuw
Beste, als u het te druk heeft en u wilt dat iemand u helpt met de activiteiten waar u geen tijd voor heeft, dan ben ik altijd bereid dit te doen. Ik kan uw rechterhand zijn en alles in orde brengen op een zelfstandige manier!
Thuishulp in Deurne (2100) - Shelly
Shelly
Deurne
Nieuw
Dag iedereen ik ben Shelly en ben zorgkundige in een rusthuis. Bent u iemand die wel wat gezelschap kan gebruiken of wil u samen een tasje thee of koffie gaan drinken? Of speelt u graag eens een gezelschapspelletje maar heeft u niemand die mee kan doen. Dan bent u hier juist! Ik ben goedlachs en ben graag bezig met mensen en heb ook veel geduld.
Thuishulp in Deurne (2100) - Marijke
Marijke
Deurne
Nieuw
Daar ik al jaren in de zorg werk wil ik je helpen met de alledaagse dingen zoals openbaar vervoer, boodschappen doen, je gezelschap houden, helpen met eten geven etc.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
“ Alles verloopt zeer vlot. Telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam ”
Viviane
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Merksem: geëvalueerd met 5.0 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Merksem, thuiszorg gezocht Merksem, ouderenzorg Merksem, hulp voor ouderen thuis Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie thuishulp in Merksem

Alledaagse hulp en of bezoekje bij mijn ouders - Kapper voor peuter v 2 jaar - Personenvervoer
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden