thuishulp Stabroek

Ontdek talentvolle thuishulp in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie thuishulpen in de buurt van Stabroek

Thuishulp in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik studeer verpleegkunde laatste jaar en heb ook een kindje van 3 jaar. Heb heel veel contact met mensen en ben zeker heel sociaal. U mag met mij alle opties bespreken die u nodig hebt. Alvast bedankt
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Sieglinde
Sieglinde
Brasschaat
4.5/5 (2 reviews)
Hoi Als spoedverpleegkundige wil ik evt een avond of overdag op je vader of moeder letten als jullie er eens tussenuit willen.Ook vervoer naar consultaties,het wachten en veilig thuisbrengen is mogelijk.
Thuishulp in Kapellen (2950) - Babeth
Babeth
Kapellen
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik ben Babeth uit Kapellen. Ik ben zeer sociaal, flexibel en behulpzaam. Indien je dus iemand zoekt om je gewoon wat te gezelschap te houden, je wat helpen met administratieve taken of andere klusjes. Dan ben ik je graag tot dienst.
Thuishulp in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben Annelies, een halftijdse leerkracht met veel vrije tijd en help u graag verder met alle huishoudelijke taken (zoals kuisen, koken, strijken,...) of administratie. Ik ben een positief ingestelde persoon en hou van orde en stiptheid. Verder ben ik een luisterend oor... Ik beschik over een eigen wagen en ben zeer flexibel!
Thuishulp in Merksem (2170) - Sylwia
Sylwia Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
5/5 (1 reviews)
Hoi ,ik ben Sylwia en ik bied u mijn diensten aan bij u thuis of bij mij in mijn praktijk .Ik luister graag naar de mensen .Ik heb life coach certificaat en body language certificaat. Doe gerust eens beroep op mij! tot binnenkort
Thuishulp in Ekeren (2180) - Talisa
Talisa
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Reeds enkele jaren ervaring in de administratie en HR Helpen budgetteren en persoonlijke administratie Facturatie Debiteurenbeheer Basis boekhouding
Thuishulp in Merksem (2170) - Sacha
Sacha
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ervaring binnen de gehandicaptenzorg, zowel bij ouderen als jongeren. Fysiek beperking alsook licht tot ernstige verstandelijke beperking, of meervoudige
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Hulp bij het regelen van persoonlijke administratie, uitzoeken van voordelen en overzicht behouden op financiën of uitstappen helpen voorbereiden en begeleiden.
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Katrien
Katrien
Brasschaat
Nieuw
Hey Ik werk graag met mensen en daarvoor studeer ik dan ook. Ik wil graag voorzien in u noden of wanneer u gewoon eens nood heeft aan een leuk gesprek.
Thuishulp in Antwerpen (2040) - Naomi
Naomi
Antwerpen
Nieuw
Hallo iedereen Ik ben Naomi en ik ben 25 jaar. Altijd al had ik een passie voor de zorg. Ik vind dat iedereen een rechtvaardig leven verdient en daar wil ik graag mijn steentje voor bijdragen. Ik heb een jongeman ontmoet tijdens een stage, die ik niet kon vergeten en na 5 twijfelde jaren heb ik toch contact met hem opgenomen. Dat bracht mij zoveel rust, dat ik wist dat ik de zorg niet kon verlaten
Thuishulp in Merksem (2170) - Belinda
Belinda
Merksem
Nieuw
Omdat ik regelmatig bij mijn moeder van 87 op bezoek ga en met haar ga winkelen en leuke dingen doen en omdat ik weet dat er veel eenzame mensen zijn met behoefte aan een babbel zou ik graag 1 dag per week zo een persoon gezelschap houden.
Thuishulp in Brasschaat (2930) - Chris
Chris
Brasschaat
Nieuw
Gezelschap houden, boodschappen, doen (eventueel samen) administratie in orde maken, gaan wandelen, assisteren met wat er op dat moment nodig blijkt te zijn....
Thuishulp in Kalmthout (2920) - Stéphanie
Stéphanie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kalmthout
Nieuw
Ik ben Stéphanie en heb al 20 jaar ervaring in de sociale sector, met uiteenlopende doelgroepen (van jongeren en mensen met chronische ziekten over mensen met migratieachtergrond en mensen in armoede tot senioren). Ik kan psychosociale, administratieve, praktische steun bieden, alsook ontspannende massages geven.
Thuishulp in Kapellen (2950) - Katrien
Katrien
Kapellen
Nieuw
Zorgen voor en hulp bieden ligt mij nauw aan het hart. Ik heb ervaring als psychosociaal dienstverlener en ben maar al te graag in de weer om anderen een goed gevoel te geven. Ik ben in het bezit van een rijbewijs en eigen wagen, ik kan dus zonder problemen uw was, boodschappen, ... ophalen of u tot bij een afspraak brengen.
Thuishulp in Hoevenen (2940) - Elke
Elke
Hoevenen
Nieuw
Als begeleider heb ik in verschillende doelgroepen gewerkt met diverse hulpvragen (rusthuizen, dagcentra). Nu, als persoonlijk assistent, voer ik gevarieerde taken uit van boodschappen doen tot de gehele administratie opvolgen. Ik heb 5 jaar lang opgepast op kids via de gezinsbond. Ik maak het heel graag zo praktisch mogelijk voor jou thuis.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel thuishulpen in Stabroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ Mooi initiatief, ook dat er een platform is dat mensen zich kunnen aanbieden. ”
Patricia
“ Het is nog wat zoeken de eerste keer maar alles schijnt goed te lukken dankzij de hulp per telefoon. ”
Hugo
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Thuishulp Stabroek: geëvalueerd met 4.79 door 9 klanten

Populaire dienstaanvragen

thuisverpleging Stabroek, thuiszorg gezocht Stabroek, ouderenzorg Stabroek, hulp voor ouderen thuis Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden