taalles Willebroek

Hulp voor taalles in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie taalleraar in de buurt van Willebroek

Taalles in Willebroek (2830) - Manon
Manon
Willebroek
5/5 (9 reviews)
Student, 1ste jaar rechten aan de KUL. Lid van KULMUN (KU Leuven Model United Nations student association), waar Engels steevast de voertaal is. Conferenties over heel Europa gedurende het academiejaar houden mijn niveau up-to-date. CEF-niveau: C2/C1. Schrijf- en leesvaardigheid: academisch, formeel en informeel taalgebruik. Spreekvaardigheid: Brits-Engels en Amerikaans-Engels.
Taalles in Kapelle-op-den-bos (1880) - Kristel
Kristel
Kapelle-op-den-bos
5/5 (3 reviews)
Binnen de meeste opleidingen is Nederlands nog altijd de belangrijkste voertaal. Een goede basis is daarom zeer belangrijk. Ik kan je bijstaan in het uitwerken van je papers en opdrachten.
Taalles in Hombeek (2811) - Isa
Isa
Hombeek
5/5 (2 reviews)
Ik geef al 15 jaar Franse les en heb al 10 jaar ervaring met leerlingen met leerstoornissen. Hierdoor kan ik kinderen vaak met kleine trucjes op weg helpen naar een succesverhaal.
Taalles in Willebroek (2830) - Gert
Gert
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb een Master diploma in Toegepaste Economische Wetenschappen. Studenten die graag een extra woordje uitleg wensen in Economie of Engels kan ik helpen. Ik werk al jaren in een internationale omgeving.
Taalles in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Als Master-na-master in de Meertalige Bedrijfscommunnicatie (major English - minor French) met een natuurlijke taalaanleg - zeker ook wat het Nederlands betreft - plus mijn universitair diploma van pedagogische bekwaamheid en mijn 15 jaar onderwijservaring, ben ik ervan overtuigd uw zoon/dochter of uzelf te kunnen helpen qua taalbeheersing.
Taalles in Kapelle-op-den-bos (1880) - Claire
Claire
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Lager onderwijs Wiskunde Taal Wo Frans.
Taalles in Tisselt (2830) - Frederik
Frederik
Tisselt
Nieuw
Ik spreek al van kleins af aan Frans en volg een lerarenopleiding om in het secundair onderwijs te mogen staan. In het kader van deze; heb ik al meerdere malen bijles gegeven aan studenten van verschillende jaren en richtingen.
Taalles in Blaasveld (2830) - Jan
Jan
Blaasveld
Nieuw
Ik werk momenteel 4 jaar voor een volledig Engelstalig bedrijf. Ik werk met mensen samen over heel de wereld en de voertaal is Engels. Ik kan helpen bij woordenschat, spelling, grammatica en andere moeilijkheden.
Taalles in Mechelen (2800) - Emma
Emma
Mechelen
Nieuw
Ik ben zelf tweetalig opgevoed dus ik kan perfect frans en nederlands. Op school geef ik ook bijles aan kinderen van het eerste middelbaar. Nederlands kan ik ook aangezien dit mijn eerste moedertaal is.
Taalles in Willebroek (2830) - Jasper
Jasper
Willebroek
Nieuw
Aangezien ik tijdens mijn kleuterjaren in Amerika woonde is Engels eigenlijk mijn eerste taal. Ik heb ook een Engelstalige Masteropleiding (in de geologie) aan de KU Leuven afgewerkt en een Engelstalige doctoraatsthesis geschreven. Ook met het schrijven van teksten in het Nederlands, met correcte spelling en grammatica, heb ik via mijn opleiding en job bij de overheid veel ervaring.
Taalles in Willebroek (2830) - Seyma
Seyma
Willebroek
Nieuw
Studente Toegepaste Taalkunde Engels - Nederlands aan de VUB. Heb bijles Engels gegeven bij BRUTUS (Brusselse Tutoren voor Scholieren) via de VUB en heb ook workshops gevolgd om opgeleid te worden tot een tutor.
Taalles in Kapelle-op-den-bos (1880) - Bettina
Bettina
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Mijn werk is gericht op de Duitstalige markt omdat mijn moedertaal Duits is. Wilt u betere punten op school hebben dan zit u goed bij mij! Ich arbeite in Puurs, in einem deutschen Team, da meine Muttersprache Deutsch ist.
Taalles in Boom (2850) - Tony
Tony
Boom
Nieuw
Taallessen hebben geen geheim voor mij. Ik start vanaf het niveau A0-A1 tot B2. Ben al jaren lesgever voor Lerian en CLL/UCL. Referenties indien nodig, geen probleem. NL les vanaf 12j individueel of in groep.
Taalles in Kapelle-op-den-bos (1880) - Iris
Iris
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Ik vind het belangrijk dat we onze Nederlandse taal goed beheersen. Schrijffouten zijn voor mij dus not done ! Journalistiek gestudeerd. Loop jij vast, maak je vaak dt-fouten of je wil je graag beter kunnen schrijven? Dan kan ik je wel helpen!
Taalles in Boom (2850) - Danny
Danny
Boom
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal samen met Portugees.. Opgevoed met beide talen in huis als buiten huis. Engels heb ik langs alle kanten en manieren geleerd en mooi meegenomen.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ goed voorbereid, weet waar over hij spreekt, zeer aangename en begrijpzame lessen ”
Jan
“ voor ons een 1ste kennismaking met jullie dienstverlening ... een héél vlotte samenwerking ... een gebruiksvriendelijke website ”
Marijke
“ Het is de eerste keer dat ik listminut gebruik tot nu geen klachten . het aanbod is groot in het algemeen. De info duidelijk. ”
Marietta
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Taalles Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

taallessen Willebroek, taalleraar Willebroek, op zoek naar een taalleraar Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden