muziekles Willebroek

Hulp voor muziekles in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Willebroek

Muziekles in Zemst (1980) - Guido
Guido Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zemst
5/5 (6 reviews)
Ik speel al zeer geruime tijd in muziek bands. Ik kan je lessen geven in akkoorden, toonladders, leren soleren op electrische en acoustische gitaar.
Muziekles in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier één van je lievelingsstukken op de piano of leer je simpelweg je eigen stuk te componeren... Ik hou van zachte pop-muziek en kan je wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden met je piano. Je kan bij mij terecht voor de pianolessen of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een pianoles in te plannen.
Muziekles in Eppegem (1980) - Francis
Francis
Eppegem
5/5 (2 reviews)
Als professioneel violist met jarenlange ervaring help ik amateurviolisten zodat zij meer plezier kunnen beleven aan hun hobby. Ook wie vragen heeft over muziektheorie (algemene muzikale vorming), kan bij mij terecht. Zelf ben ik geen pianist. Wie met piano wil starten, kan wel al via eenvoudige klassieke stukjes een eindje op weg geholpen worden.
Muziekles in Puurs (2870) - Peter
Peter
Puurs
5/5 (2 reviews)
* 1ste prijzen KVMC Antwerpen: Harmonie (1987) - Piano (1988) - Fuga (1992) * Pedagogisch getuigschrift KVMC Antwerpen: Piano (klassiek en jazz/pop/rock) * Cursus Jazz piano: Diederik Wissels (jazzpianist) * 30 jaar ervaring als leraar piano, begeleidingspraktijk, samenspel en als pianobegeleider * 30 jaar actief bij oa Libertango Kwartet en als begeleider van verschillende zangeressen jazz-pop.
Muziekles in Boom (2850) - Delfine
Delfine
Boom
5/5 (1 reviews)
Wegens interesse in de moraalwetenschappen, ben ik niet voor het conservatorium (gitaar) gegaan, maar oorspronkelijk was dat wel het plan. Kinderen/jongeren met ambitie om het gitaarspelen te leren beheersen, zijn bij mij dus ook aan het juiste adres. Al mijn handboeken zijn nog steeds bewaard.
Muziekles in Humbeek (1851) - Otto
Otto
Humbeek
Nieuw
Ik heb een diploma behaald in het conservatorium voor contrabas in Jazz en lichte muziek. Ik heb ook steeds basgitaar gevolgd aan het conservatorium. Jazz, pop, rock, latin, wereldmuziek, klassieke muziek, ... Ik heb een auto, dus kan zowel bij mij thuis als op verplaatsing les geven.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan muziekles

Muziekles in Grimbergen (1850) - Gauthier
Gauthier
Grimbergen
Nieuw
Sedert mijn 15 jaar speel ik gitaar, zowel elektrisch als akoestisch. Ik heb 7 jaar les gevolgd aan de muziekacademie van Grimbergen (en dus ook notenleer). Ik richt mij vooral op beginners of mensen die nog maar eventjes bezig zijn. Ik begrijp hoe frustrerend het in het begin kan zijn, elke gitarist heeft dat ooit meegemaakt, maar ik wil jullie hierbij helpen!
Muziekles in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
Nieuw
Heb je altijd al gedroomd van je eigen nummer? Of ben je op zoek naar muziek voor een bedrijfsfilmpje? Wil je graag leren hoe je elektronisch moet produceren maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of wil je graag beter piano leren spelen maar is 4 jaar notenleer toch niks voor jou? Ik kan je begeleiden in jouw dromen. Reeds 10 jaar ben ik actief en heb de juiste kennis om jou te helpen!
Muziekles in Mechelen (2800) - Timoty
Timoty
Mechelen
Nieuw
Muziek is mijn leven. Ik geloof in discipline en vooruitgang, maar uiteraard ook in plezier want dat is waar muziek nu eenmaal om draait. Vooruitgang is voor mij van uiterst belang, maar aangezien iedereen anders is, is het voor mij ook belangrijk om met een individueel plan te werken, aangepast aan de leerling.
Muziekles in Sint-katelijne-waver (2860) - Emily
Emily
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik speel zelf al 4 jaar gitaar en heb dit zelf geleerd zonder lessen. Ben je een beginner en wil je graag de basics kennen zodat je je favoriete liedjes op de gitaar kunt leren spelen? Stuur dan gerust een berichtje.
Muziekles in Sint-katelijne-waver (2860) - Jasper
Jasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Wil je zangles volgen, een professionele opname maken, de combinatie maken met gitaar/piano, contacteer me dan gerust voor een vrijblijvende test sessie. Ik ben sinds jonge leeftijd erg actief in de muzieksector. Optredens, studio-opnames, producing en songwriting zijn zaken waar ik over de jaren heen veel ervaring heb opgedaan. Mijn doel is vooral het plezier in muziek nog verder aan te wakkeren.
Muziekles in Kapelle-op-den-bos (1880) - Iris
Iris
Kapelle-op-den-bos
Nieuw
Ik heb 7 jaar viool gespeeld in het Conservatorium van Mechelen. Piano heb ik mezelf aangeleerd. Ik heb hiervoor ook 1 jaar privéles gevolgd. Weet jij niet hoe je hier aan moet beginnen? Ik kan je gerust helpen!
Muziekles in Puurs (2870) - Stéphania
Stéphania
Puurs
Nieuw
Dankzij mijn opleiding muziektheater in Tilburg ben ik heel ruim geschoold. Daar heb ik les gekregen van gerenomeerde leerkrachten in het musicalvak. Ik heb daar een ruime technische bagage meegekregen. Ik kan je dus zowel helpen bij pop, musical als klassieke zang. Alsook kan ik je helpen met je performance, omdat ik ook spellessen heb gevolgd.
Muziekles in Kontich (2550) - Laura
Laura
Kontich
Nieuw
Als leerkracht muzikale opvoeding met kunde in gitaar spelen, piano spelen en zingen, help ik graag mensen die hier hulp mee nodig hebben om meer te leren.
Muziekles in Mechelen (2800) - Nadia
Nadia
Mechelen
Nieuw
Tijdens deze lessen leer je om van je stem een krachtig instrument te maken. Dit doe ik aan de hand van zangtechniek. Hierbij komt de basisstem en later ook de zangeffecten aanbod. Verder zal er gekeken worden naar de connectie tussen je mindset en je lichaam. Natuurlijk zal ik ook podiumtechniek en eventueel songwriting verder toelichten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Willebroek, privé leraar muziek Willebroek, muziek leren spelen Willebroek, muziekles volwassenen Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen muziekles in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden