kooklessen Willebroek

Hulp voor kooklessen in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Willebroek

Kooklessen in Puurs (2870) - Filip
Filip
Puurs
5/5 (15 reviews)
Ik ben al meer dan 30 jaar chef kok en heb ook zelf mijn eigen restaurant gehad. Je bent bij mij dus zeker aan het goede adres voor kooklessen. Ik ben een babbelaar en heel vlot in de omgang!
Kooklessen in Lippelo (2890) - Heidi
Heidi
Lippelo
5/5 (5 reviews)
Ik ben Heidi en leer je met veel plezier gerechten koken die spontaan doen watertanden en naar meer doen snakken... Ik hou van verwennerijen en vanalle lekkers en kan je wegwijs maken in het koken van voorgerechten, hoofdgerechten en/of nagerechten. Je kan bij mij in de keuken terecht of ik kan bij je langskomen. Contacteer me gerust voor vragen of om een kookles in te plannen.
Kooklessen in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Ik volg een leerkrachtenopleiding op de hogeschool. Mijn keuze vakken zijn Voeding-Verzorging en PAV. Ik heb al geregeld stage gedaan waaronder ik ook kookles moet geven aan beginnelingen.
Kooklessen in Hemiksem (2620) - Shelsey
Shelsey
Hemiksem
Nieuw
Ik ben 3de jaars studente leerkracht voeding-verzorging. Koken is mijn passie, hierdoor breng ik dit enthousiast over naar anderen. Hebt u les nodig? Dan bent u bij mij aan het goede adres.
Kooklessen in Willebroek (2830) - Wesley
Wesley
Willebroek
Nieuw
Hallo mijn naam is wesley Heb 17 jaar als chef kok gewerkt maar Egens medische redenen kan ik niet meer gaan werken toch kook ik nog graag indien jullie iemand nodig hebben die jullie wat hulp of ondersteuning in de keuken zoeken bel me op ook groepen welkom zials kookclubs of hobbykoks grts
Kooklessen in Mechelen (2800) - Karen
Karen
Mechelen
Nieuw
15 jaar ervaring in keuken zowel klassiek als hip en trendy. Met een enorm organisatie talent bouw ik jouw dinerparty om tot een geslaagde avond. Ook kooklessen van budget tot hoog culinair .
Kooklessen in Bornem (2880) - Helena
Helena
Bornem
Nieuw
Omdat ik graag kook wil ik dit delen let andere. Juist mijn losse pols manier kan bevrijdend zijn voor sommigen. Ik wil laten zien dat het ook heel simpel kan zonder moeilijke recepten.
Kooklessen in Puurs (2870) - Lien
Lien
Puurs
Nieuw
Koken is meer een passie geworden en een noodzakelijk kwaad. Ik kook heel graag en ben daarnaast leerkracht Nederlands. Ik weet dus van aanpakken op vlak van lesgeven. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mensen vers en goed leren koken.
Kooklessen in Aartselaar (2630) - Ingrid
Ingrid
Aartselaar
Nieuw
Heb kooklessen geven aan mensen die helemaal niet konden koken en breng veel variatie in het koken doordat ik mensen altijd verras en iedereen graag hulp met wat iik ervaring in heb
Kooklessen in Kontich (2550) - Jessica
Jessica
Kontich
Nieuw
Zoek je een unieke privé ervaring om jouw kookkunsten op te pimpen dan ben je aan het juiste adres. Dit kan vanaf 1 - 6 personen. Voor meer info stuur gerust een berichtje.
Kooklessen in Aartselaar (2630) - Zoulika
Zoulika
Aartselaar
Nieuw
Beste Ik kook graag en zou graag mijn kookkunsten door willen geven aan anderen die het niet kunnen. Ik kook al van jongs af aan. Koken is mijn passie..
Kooklessen in Breendonk (2870) - Valerie
Valerie
Breendonk
Nieuw
Ik kook heek graag en mijn ouders hebben me al enkele kerennlaten koken en dit was telkens heel lekker. Ze hebben mij ook al enkele dingen bijgeleerd want zij hebbenbdit gestudeerd
Kooklessen in Niel (2845) - Nadine
Nadine
Niel
Nieuw
Een 7-gangenmenu of dagelijk koken, zolang ik maar ik de pot kan roeren ben ik blij. En de tafelgangers gaan steeds met een glimlach van tafel, dus zal het wel lekken zijn vermoed ik.
Kooklessen in Boom (2850) - Nils
Nils
Boom
Nieuw
Als een bedreven hobbykok hou ik van lekker en gezond eten. Ik geef graag mijn kennis over en liefde voor eten door aan anderen. Specialiteiten zijn veelal de Italiaanse keuken, maar ook onze eigen Belgische.
Kooklessen in Boom (2850) - Sanae
Sanae
Boom
Nieuw
Ik kan heel goed koken, ik zou het ook geen probleem vinden om middageten/avondeten te voorzien voor de kinderen. Ik kan het personen ook aanleren indien nodig.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Willebroek: geëvalueerd met 5.0 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Willebroek, kookles volwassenen Willebroek, kookles Willebroek, kookleraar Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden