kooklessen Mechelen

Hulp voor kooklessen in Mechelen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Mechelen

Kooklessen in Keerbergen (3140) - Tina
Tina
Keerbergen
Nieuw
Kijkt u ook altijd naar de kookshows maar gaat het allemaal te snel voor u? Wilt u ook graag leren hoe u budgetvriendelijk een gezond en gevarieerd menu kan opstellen? Ik kom bij u thuis en neem samen met u alle stappen door.
Kooklessen in Willebroek (2830) - Wesley
Wesley
Willebroek
Nieuw
Hallo mijn naam is wesley Heb 17 jaar als chef kok gewerkt maar Egens medische redenen kan ik niet meer gaan werken toch kook ik nog graag indien jullie iemand nodig hebben die jullie wat hulp of ondersteuning in de keuken zoeken bel me op ook groepen welkom zials kookclubs of hobbykoks grts
Kooklessen in Mechelen (2800) - Karen
Karen
Mechelen
Nieuw
15 jaar ervaring in keuken zowel klassiek als hip en trendy. Met een enorm organisatie talent bouw ik jouw dinerparty om tot een geslaagde avond. Ook kooklessen van budget tot hoog culinair .
Kooklessen in Kontich (2550) - Jessica
Jessica
Kontich
Nieuw
Zoek je een unieke privé ervaring om jouw kookkunsten op te pimpen dan ben je aan het juiste adres. Dit kan vanaf 1 - 6 personen. Voor meer info stuur gerust een berichtje.
Kooklessen in Vilvoorde (1800) - Clara
Clara
Vilvoorde
Nieuw
Liefde voor eten werd mij met de paplepel ingegeven! Heb al een module afgelegd op de koksschool maar wil deze passie graag overbrengen! Beschrijf waarin je wilt beter worden en samen gaan we de uitdaging aan!
Kooklessen in Beerzel (2580) - Michaela
Michaela
Beerzel
Nieuw
Geef al 6 jaar praktijk les op school. Dit van basistechnieken tot uitgebreide menu’s. Stap voor stap uitleggen en demonstreren van een recept. Rekening houdend met de hygiëne voorschriften
Kooklessen in Boom (2850) - Nils
Nils
Boom
Nieuw
Als een bedreven hobbykok hou ik van lekker en gezond eten. Ik geef graag mijn kennis over en liefde voor eten door aan anderen. Specialiteiten zijn veelal de Italiaanse keuken, maar ook onze eigen Belgische.
Kooklessen in Boom (2850) - Sanae
Sanae
Boom
Nieuw
Ik kan heel goed koken, ik zou het ook geen probleem vinden om middageten/avondeten te voorzien voor de kinderen. Ik kan het personen ook aanleren indien nodig.
Kooklessen in Kontich (2550) - Nikolina
Nikolina
Kontich
Nieuw
Hallo! Ik kook heel erg graag, dus heb je wat tips en tricks nodig dan help ik je zeer graag hierbij. Dit is altijd al een hobby geweest waar ik me thuis mee bezig hield
Kooklessen in Elewijt (1982) - Femke
Femke
Elewijt
Nieuw
Koken en bakken is een passie van mij dat ik graag overbreng naar anderen. Hierbij draait het vooral rond de juiste kruiden en de kennis van de wereldkeuken.
Kooklessen in Muizen (2812) - Anne
Anne
Muizen
Nieuw
Ok, eerlijk is eerlijk, voor 5-sterren gerechten moet je niet bij mij zijn. Maar ik ben wel gepassioneerd door verse, gezonde en gevarieerde voeding dat aangevuld mag worden met heerlijke desserts en gebak :-) Ik kan je veel vertellen over het dagelijks leven achter pot en pan en je helpen om een evenwichtige en haalbare maaltijdplanning op te stellen of hoe je je kan voorbereiden op een feestje.
Kooklessen in Breendonk (2870) - Brecht
Brecht
Breendonk
Nieuw
Ik heb TLO gestudeerd waarin voeding een belangrijk vak was, daarnaast ben ik zelf zeer geïnteresseerd in het zoeken naar lekkere en gezonde voeding die helpen bij het opbouwen van spieren en/of helpen om af te vallen. Ik heb hier dus al vrij veel ervaring mee en zoek continue naar nieuwe dingen.
Kooklessen in Mechelen (2800) - Sofie
Sofie
Mechelen
Nieuw
Ik ben enorm gepassioneerd door gezond koken. Ben op verschillende jaren tijd -100kilo afgevallen door gezond koken en sport. En heb er mijn passie van gemaakt om mijn kennis en recepten door te geven aan mensen die hier ook aan de slag met willen gaan.
Kooklessen in Willebroek (2830) - Norma
Norma
Willebroek
Nieuw
ik heb vanaf kleins af aan leren koken en weet dus veel verschillende soorten recepten, van een normale cake naar een recept uit het buitenland. Je moet het maar vragen.
Kooklessen in Mechelen (2800) - Sanne
Sanne
Mechelen
Nieuw
Hey iedereen! Als kind deed ik niets liever dan mijn oma en mijn vader, die allebei passionele thuiskoks zijn, te helpen in de keuken. Daar heb ik de basistechnieken en klassieke keuken geleerd. Als volgde ik een jaar kookles in het volwassenonderwijs. Nu host ik geregeld etentjes voor vrienden en familie. Met vegetariërs en verschillende intoleranties moet je als eens creatief worden :-).
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Mechelen, kookles volwassenen Mechelen, kookles Mechelen, kookleraar Mechelen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden