muziekles Leuven

Hulp voor muziekles in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muziekleraars in de buurt van Leuven

Muziekles in Erps-kwerps (3071) - Marc
Marc
Erps-kwerps
5/5 (3 reviews)
De eerste les is een ONTMOETING waarbij we elkaar leren kennen en het VERDERE VERLOOP wordt besproken. De lessen vinden hun FUNDAMENT in de RUSSISCHE piano school. De Russische pianoschool is de meest SYSTEMATISCHE en SUCCES VOLLE methode met een zeer rijke traditie. Met veel passie en enthousiasme geef ik les. Ik ben geduldig, sociaal, communicatief, flexibel en pas mij aan. Iedereen is welkom.
Muziekles in Leuven (3000) - Febe
Febe
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik volgde een 7 jarige opleiding notenleer, gevolgd door 3 jaar Algemene Muzikale Vorming. Dit in combinatie met 9 jaar gitaarlessen (klassieke gitaar), waarvoor ik uiteindelijk een diploma Hogere Graad behaalde (met grote onderscheiding). Nu maak ik mijn eigen muziek. Ik wil graag mijn passie delen met anderen.
Muziekles in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik speel gitaar en ik zing. Op mijn 8 jaar ben ik begonnen met notenleer, en heb ik nadien gitaarles gevolgd op de muziekschool. Ik heb ook enkele jaren zangles gevolgd, en sinds 4 jaar ben ik lid van een showkoor (d.i. een koor waar we zingen en dansen). Ik zou het fijn vinden om kinderen, jongeren, volwassenen gitaar te leren spelen in de vorm van akkoorden, en samen muziek te maken!
Muziekles in Heverlee (3001) - Lander
Lander
Heverlee
Nieuw
Muziekles in Oud-heverlee (3050) - Myrthe
Myrthe
Oud-heverlee
Nieuw
Ik heb een diploma hogere graad 3 aan de academische muziekopleiding in klassieke piano en samenspel, ik heb alsook een jaar jazz piano gevolgd. Momenteel volg ik klassieke zang aan de academie. Ik kan een beginnende pianist (eerste of tweede jaar spelend) helpen in pianolessen. Ik beschik over partituren.
Muziekles in Leuven (3000) - Mandy
Mandy
Leuven
Nieuw
Ik heb zelf 3 jaar gitaarles en 2 jaar pianoles gevolgd in de muziekschool in Veurne toen ik nog in de middelbare school zat. Daarna ben ik zelf verder blijven spelen. Ik speel al 8 jaar gitaar en 5 jaar piano. Ik studeer psychologie en ik weet dus ook goed hoe ik mensen kan motiveren om te blijven spelen, want muziek spelen is nu eenmaal veel oefenen. Maar het moet vooral leuk zijn!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan muziekles

Muziekles in Haacht (3150) - Nikay
Nikay
Haacht
Nieuw
Student, 5de jaar in de middelbare school. Ik speel gitaar sinds 2017 en kan zeker de basis elementen uitleggen. Mijn favoriete artiesten zijn o.a AC/DC, Metallica, John Mayer, BB King, ...
Muziekles in Leuven (3000) - Lena
Lena
Leuven
Nieuw
Ik speel al 11 jaar piano. Ik heb vroeger altijd partituren geleerd, en ben dat tegen het einde beu geraakt. Je zit heel lang aan een partituur en tegen dat je het liedje perfect kunt, moet je al overstappen naar een ander liedje. Daarom ben ik nu al drie jaar aan het improviseren op de piano en speel het liever dan ooit. Ik geef daarom ook improvisatielessen, maar ook notenleer aan beginners
Muziekles in Oud-heverlee (3050) - Gilles
Gilles Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oud-heverlee
Nieuw
Hands on approach, vlot in de omgang en met bakken ervaring in verschillende stijlen. In onze studio of bij u thuis nemen we de tijd om ademsteun vocale projectie en het verhaal achter een song te brengen.
Muziekles in Leuven (3000) - Natacha
Natacha
Leuven
Nieuw
Ik speel zelf piano en ben gepassioneerd door muziek. Een persoonlijke aanpak, en de lessen geven op een manier die jij het leukst vindt is mijn doel. We kunnen gebruik maken van verschillende methoden, alsook verschillende muziekstijlen uitproberen. We bespreken samen wat het beste aansluit bij jou als muzikant. Ik geef reeds meerdere jaren les, en streef naar het beste uit elke muzikant te halen
Muziekles in Heverlee (3001) - Jan
Jan
Heverlee
Nieuw
Altijd al heel graag piano gespeeld. 13 jaar pianoles gevolgd, alsook begeleidingspraktijken, samenspel en notenleer. Nu leer ik stukken op mijn eigen, in mijn vrije tijd.
Muziekles in Kessel lo (3010) - Paulien
Paulien
Kessel lo
Nieuw
Toen ik 9 was, stond ik reeds op een podium. Ik studeerde ook klassieke zang in het DKO en nadien nam ik lessen bij privédocenten. Op mijn 18e startte ik met musicallessen en speelde ik mee in enkele producties. Verder deed ik ervaring op als zangeres bij een aantal Leuvenes pop/soul/funkbands. Sinds september geef ik ook (online) zangles. Ik hoop van harte ook jou te helpen je stem te ontdekken!
Muziekles in Bertem (3060) - Wendy
Wendy
Bertem
Nieuw
Ik speel al meer dan 15 jaar piano en ik heb ook samenspel gedaan met andere instrumenten. Ik geef liever pianoles aan personen die al wat ervaring hebben/kennis hebben over notenleer en muziek. Ik heb ook 4 jaar dwarsfluit gespeeld, dus hiervoor kan ik ook zeker pianobegeleiding spelen.
Muziekles in Kessel lo (3010) - Sam
Sam
Kessel lo
Nieuw
ik zelf dj ik heb zelf men sound system gebouwd, (deze heb ik ook voor andere personen gebouwd in belgie )en reis hier mee heel eu rond. we zijn redelijk bekent in onze scene alle muziek soorten zijn mij bekent aleen hardcore das niet zo mijne dada. ik heb zelf nog in een koor gezongen maar das wel heel lang geldenen. ik bn leergierig en wil altijd iets bij leren.en wil de mensen iets bij leren
Muziekles in Haacht (3150) - Michael
Michael
Haacht
Nieuw
Ben zanger in bijberoep en ken de kneepjes van het vak. Heb ervaring dat ik graag kan en wil delen. Ook heb ik het materiaal om mee te werken en mooie degelijke oefeningen om mee aan de slag te gaan.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ - Overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website. - Duidelijke info (behalve over de kost die je betaalt aan List Minut, het tariefplan) - Leuk concept! ”
Elisabeth
“ fijn om in contact te komen, om beroepte doen met en op buren. Redelijk laagdrempelig, brede waaier aan diensten die zich aanbieden. Hopelijk groeit het aanbod nog meer, dan zou het nog beter werken. ”
Marie
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muziekles Leuven: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

muziekles Leuven, privé leraar muziek Leuven, muziek leren spelen Leuven, muziekles volwassenen Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen muziekles in Leuven

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden