kooklessen Leuven

Hulp voor kooklessen in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Leuven

Kooklessen in Rotselaar (3110) - Annemarie
Annemarie
Rotselaar
5/5 (4 reviews)
Kook dagelijks voor eigen gezin van 7 personen. Gaf in het verleden al kooklessen aan kleine groepjes, leerde mijn kinderen de passie voor gevarieerde, gebalanceerde en smaakvolle voeding.
Kooklessen in Leuven (3000) - Manan
Manan
Leuven
3.0/5 (1 reviews)
I am very passionate about cooking Indian food and I am trained by my mother who is an excellent cook. I rarely eat my meals outside, I always cook my own meals. My friends book appointments with me to taste my delicacies and I keep my housemates happy too with my food. I am a strict vegetarian and I can give you a wonderful experience of how delicious Indian vegetarian food can be!
Kooklessen in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Door alleen te wonen heb ik het plezier van koken gevonden. Nieuwe dingen uitproberen, op zoek gaan naar gezonde en lekkere gerechten/gebakjes vind ik heel fijn. Om dit samen met kinderen te doen, lijkt me heel fijn. Samen leren hoe we een recept moeten lezen en interpreteren, maar ook hoe we dit gerecht tot een goed einde kunnen brengen. Plezier verzekerd!
Kooklessen in Leuven (3000) - Rani
Rani
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik kook graag en op kot durf ik wel eens gerechten maken die ik nog nooit geprobeerd heb. Ik maak het vaakst gerechten van de Hello Fresh maar kan ook basis recepten maken.
Kooklessen in Leuven (3000) - Anna-catharina
Anna-catharina
Leuven
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Anna-Catharina en ik ben een studente Fysica uit Leuven. Sinds dat ik klein was, ben ik gepassioneerd geweest door koken, bakken en het hele gebeuren erachter. Het is daarom niet voor niks dat ik na mijn studies een eigen patisseriewinkel wil openen!
Kooklessen in Wilsele (3012) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wilsele
Nieuw
Ik ben een gepassioneerde fotograaf. Je kan me vragen voor opdrachten en/of als lesgever. Als lesgever heb ik vele jaren ervaring, zowel prive les als groepslessen en presentaties dit in algemene fotografie, reisfotografie, straatfotografie en in portret/fashion fotografie. Met flits en met natuurlijk licht. Als fotograaf, kan je me voor alle mogelijke opdrachten vragen.
Kooklessen in Leuven (3000) - Renate
Renate
Leuven
Nieuw
Ik ben verzot op Fitness en lekker eten. Als iemand die veel bezig is met sport vind ik het belangrijk dat mijn voeding ook in mijn levensstijl past. Mijn koken/eten is volledig aangepast op mijn persoonlijke noden. Misschien kan je hier ook een handje hulp in gebruiken? Ik kan je leren hoe je je maaltijden plant zodat ze passen binnen je levensstijl (macro's, vegan, allergieen)
Kooklessen in Haacht (3150) - Kimberly
Kimberly
Haacht
Nieuw
Kooklessen in Leuven (3000) - Femke
Femke
Leuven
Nieuw
Ik kook graag, maar kan ook helpen met andere lessen. Ik vind het tof om actief aan de slag te gaan en mensen te kunnen helpen in hun eigen leerproces.
Kooklessen in Kessel lo (3010) - Wassima
Wassima
Kessel lo
Nieuw
Hoi, ik ben Wassima en ben jaar oud! Ik heb mijn diploma secundair onderwijs en wil graag een bijbaantje om wat extra bij te verdienen! Ik heb 3 jaar gewerkt in de verkoop, daarnaast vervul ik thuis heel wat huishoudelijke taken, verzorg ik mijn jonge broertjes en kook ik heel graag! Ik ben sociaal, gemotiveerd en zeer klantvriendelijk! Tot slot werk ik ook heel graag met mensen!
Kooklessen in Wilsele (3012) - Kenney
Kenney
Wilsele
Nieuw
Hele brede kennis van koken, geen haut cuisine, maar de basistechnieken onder de voet, moet ook regelmatig meedraaien in de keuken, dus moet daar ook veel kunnen, anders draait de keuken niet
Kooklessen in Wijgmaal (3018) - Laaziza
Laaziza
Wijgmaal
Nieuw
Ik heb meer dan 15 jaar ervaring in de grootkeuken, Ik kook graag Italiaanse, Belgische, Midden-Oost, en Marokkaanse gerechten. Ik doe graag workshops.
Kooklessen in Kessel lo (3010) - Toon
Toon
Kessel lo
Nieuw
Ik ben jaren kok geweest de leuvense horeca. omgeschoold via de vdab. en uiteindelijk chef-kok in café de markten-bxl. waar ik menu's samenstelde. vegan-duurzaam-lokaal!
Kooklessen in Leuven (3000) - Anne-sophie
Anne-sophie
Leuven
Nieuw
Jong geleerd is oud gedaan. Tijdens de lagere en middelbare school vulde ik mijn vrije tijd graag met het bakken van patiserie (ik ben een echte zoetebek). Als eindwerk in het 6de middelbaar maakte ik een kookboek. Een perfecte combo tussen twee passies: fotografie en koken. De laatste jaren focus ik mij meer op het maken van gezonde receptjes die binnen mijn kotbudget passen.
Kooklessen in Haacht (3150) - Laura
Laura
Haacht
Nieuw
Hallo allemaal, als gepassioneerd hobbykok leer ik je graag de kneepjes van het vak. Ik geef je graag al mijn tips en tricks mee en leer dat koken voor iedereen is weggelegd.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Leuven: geëvalueerd met 4.6 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Leuven, kookles volwassenen Leuven, kookles Leuven, kookleraar Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden