kooklessen Evergem

Hulp voor kooklessen in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie kookleraars in de buurt van Evergem

Kooklessen in Sint-amandsberg (9040) - Emma
Emma
Sint-amandsberg
5/5 (9 reviews)
Na mijn opleiding in het middelbaar, studeerde ik een jaar aan Spermalie Brugge. Hier behaalde ik met glans mijn diploma Kok en Zaalverantwoordelijke. Ik studeer nu talen maar zoek toch een manier om mijn ervaring in de keuken om te zetten naar de praktijk. Ik heb al ervaring in lesgeven (zangles) en zou dit willen verruimen naar mijn andere passie, koken.
Kooklessen in Waarschoot (9950) - Cedric
Cedric
Waarschoot
5/5 (3 reviews)
Ik 3 jaar kooklessen gevolgd in avondschool (kisp), thuis ben ik ook de kok des huizen. en ben opgegroeid in een bakkerij van mijn ouders, dus bakken is ook geen probleem! ……………………………………………
Kooklessen in Lovendegem (9920) - Audrey
Audrey
Lovendegem
Nieuw
Ik kook zeer graag. Laatste tijd ben ik ook aan het experimenteren met vegan en veggie gerechten. Daarnaast kan ik ook huiswerkbegeleiding geven en liefst op een creatieve, aangename manier. Dus saai zal het niet worden!
Kooklessen in Gent (9000) - Hannah
Hannah
Gent
Nieuw
Ik ben hannah en een van mijn passies is koken. Ik kook vooral dagdagelijks, goedkoop en gezond! Ik kook elke dag zelf en probeer zoveel mogelijk gevarieerd te koken, maar met de basisingrediënten. Ik kook zeer vaak met bijvoorbeeld enkel groeten en vlees/vis of groenten en pasta/aardappel/rijst. Ik ben graag in de weer in de keuken en weet mijn plan er te trekken.
Kooklessen in Lochristi (9080) - Jolien
Jolien
Lochristi
Nieuw
Koken is één van mijn passies. Voornamelijk de typisch Belgische/Franse 'grootmoeders keuken' kent voor mij geen geheimen meer, maar ik ga ook graag aan de slag met mensen die bijvoorbeeld een bepaald dieet moeten/willen volgen.
Kooklessen in Mariakerke (9030) - Doenja
Doenja
Mariakerke
Nieuw
Ik ben gepassioneerd door koken en goed op de hoogte van allerlei technieken, ingrediënten en de keukenterminologie. Wil je graag je kookkunst aanscherpen, dan help ik je graag!
Kooklessen in Oostakker (9041) - Aymeric
Aymeric
Oostakker
Nieuw
Koken is mijn passie. In mijn vrije tijd kook ik continue. Ik heb zeer veel jobstudenten in de horeca gedaan. In mijn kindertijd heb ik ook meegedaan met junior masterchef. Kookles aan groep of 1 iemand geven vind ik super. Ik maak van u een ware chef. Ik beschik over een auto, dus ik geraak overal.
Kooklessen in Gent (9000) - Gitte
Gitte
Gent
Nieuw
Koken en bakken zijn altijd al passies van mij geweest. Ik word enorm geïnspireerd door de culturen waar ik mee ben opgegroeid en kan heel gevarieerd koken.
Kooklessen in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
Nieuw
Heb 3 jaar zelf kookles gevolgd op middelbare school, kook elke dag vers voor eigen gezin. Heb ook 2 jaar stage gedaan in lager onderwijs dus de vaardigheden zijn aanwezig. Op mijn huidige job geef ik IT lessen aan volwassenen.
Kooklessen in Gent (9000) - Eline
Eline Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Door mijn eerdere beroepservaring als coach en trainer sta ik makkelijk voor een groep en heb daar ook plezier in! Samen koken, praten over de producten, de eetgewoonten van nu en vroeger of bijvoorbeeld de dranken die de gerechten nog lekkerder doen smaken. Of bijvoorbeeld samen uitzoeken hoe u gezonder kunt koken voor uzelf of op uw werk in de zorg of opvang. Kom gerust met uw idee of vraag!
Kooklessen in Sint-amandsberg (9040) - Abdelmajid
Abdelmajid
Sint-amandsberg
Nieuw
Al meer dan 15 jaar ervaring in de keukens , zelf de internationale keuken heb ik onder de knie. Met heel veel liefde voor mijn vak, wil ik het uiterste uit mij hale. Ik kook voor verschillende doelgroepen en naar verschillende behoeftes en smaken. Abbi's food *With love and passion*
Kooklessen in Sint-amandsberg (9040) - Mieke
Mieke
Sint-amandsberg
Nieuw
Als leerkracht talen en met een koksdiploma organiseer ik graag kookworkshops. Ik hou van de Mediteraanse keuken, en dat kan ook in het Frans, voor kinderen, jongeren en volwassenen.
Kooklessen in Sint-amandsberg (9040) - Bernadette
Bernadette Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Gezonde voeding en een gebalanceerd dieet is super belangrijk! Als triatlete spendeer ik dan ook vele uren in de keuken om een gezonde en voedingsrijke maaltijd klaar te maken. Zoek je tips en tricks om een gezonder voedingspatroon te vinden, dan kan ik jou misschien wel helpen!
Kooklessen in Bassevelde (9968) - Joyce
Joyce
Bassevelde
Nieuw
Ik ben leraar voeding en heb dus heel wat ervaring in het uitleggen van wat voor mij eenvoudig lijkt. Van beginner tot gevorderde, last me weten wat je wil leren koken.
Kooklessen in Gent (9000) - Victoria
Victoria
Gent
Nieuw
Inspiratie nodig? Ik vind het belangrijk om mijn kennis in de keuken door te geven aan anderen. Elke dag gevarieerd en lekker eten, dat zal ik je leren. :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Kooklessen Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

kookworkshop Evergem, kookles volwassenen Evergem, kookles Evergem, kookleraar Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden