bijles Evergem

Hulp voor bijles Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie privé leraars in de buurt van Evergem

Bijles in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles in Gent (9000) - Gualtiero
Gualtiero
Gent
4.89/5 (47 reviews)
Wiskunde is voor mij altijd een passie geweest. Sinds het lager ben ik altijd gebeten geweest hiervoor en dit heeft zijn doorgetrokken naar de rest van mijn opleiding. In het middelbaar heb ik het diploma Wetenschappen-Wiskunde behaald met 8uur wiskunde. In het hoger Industrieel Ingenieur. Vooral in het hoger heb ik zware statistiek gezien die me de kans geeft ook hiervan de basis aan te leren.
Bijles in Oostakker (9041) - Micheline
Micheline
Oostakker
5/5 (23 reviews)
Bijles gezocht voor kinderen uit de lagere school? Ik ben een gepensioneerde leerkracht met een jonge instelling en een warm hart. Met veertig jaar ervaring in de lagere school waaronder de laatste tien jaar als zorgleerkracht weet ik exact wat jouw dochter of zoon kan helpen om een betere schoolervaring te krijgen. Nederlands, wiskunde en Frans... Misschien tot binnenkort!
Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles in Gent (9000) - Marc
Marc
Gent
5/5 (21 reviews)
Ik bezit het diploma Master in de Wiskunde en heb reeds jarenlange ervaring met het geven van bijles. Ik kan je zeker helpen. Maar liefst elkaar voorafgaandelijk telefonisch contacteren om jouw behoeften te bespreken en om na te gaan of mijn aanbod in overeenstemming is met jouw vraag. De bijles verloopt enkel via een on-line platform.
Bijles in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Tom en ik ben industrieel ingenieur in de biochemie. Ik heb veel geduld en leg zaken op een begrijpelijke manier uit. Je kan me inschakelen rond alles ivm wetenschappen, wiskunde, biologie,..Grtjs Tom
Bijles in Gent (9000) - Berten
Berten
Gent
4.83/5 (6 reviews)
Ik ben leerkracht wiskunde-techniek en ik heb daarnaast ook een master in de pedagogische wetenschappen. Ik heb ervaring met bijlessen wiskunde, studiemethode en leren leren.
Bijles in Ertvelde (9940) - Hanne
Hanne
Ertvelde
5/5 (6 reviews)
Hey! Zoek je iemand om jou of je kind te ondersteunen bij een wetenschapsvak of wiskunde? Neem gerust contact met me op. Ik heb al meerdere ervaringen met het geven van individuele begeleiding en ik heb ook al voor de klas gestaan. Ik geef sinds januari les in het secundair onderwijs. Ik ga steeds voor een persoonlijke aanpak.
Bijles in Gent (9000) - Orfeo
Orfeo
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik ben leerkracht geweest in de derde graad van het KA Tervuren, hierna studeerde ik bio ingenieur aan de UGent en ik ben dus sterk in wiskunde, fysica, biologie, statistiek en chemie. Tot slot ben ik van kinds af tweetalig opgevoed en woonde ik lang in Frankrijk.
Bijles in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn opleiding als bio-ingenieur heb ik een grondige kennis van de wetenschappen. Hierdoor ben ik uitermate geschikt om bijles te geven in wiskunde, fysica, biologie,... in het middelbaar. Ook voor studiebegeleiding kan je bij mij terecht.
Bijles in Evergem (9940) - Jan
Jan
Evergem
5/5 (2 reviews)
Ik ben reeds 6 jaar aan de slag als fulltime leerkracht wiskunde, fysica en informatica in het middelbaar onderwijs. Deze ervaring wil ik graag ter beschikking stellen om uw zoon of dochter bijles te geven.
Bijles in Gent (9000) - Tijs
Tijs
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben in 2017 geleden afgestudeerd als burgerlijk ingenieur met vooropleiding industrieel ingenieur. Ik geef bijles aan wiskunde, fysica, mechanica e.a. aan middelbare en hogeschool studenten. Dit aan een aangepast tempo en niveau. Ik kan de stof op een overzichtelijke en leuke manier overbrengen.
Bijles in Mariakerke (9030) - Robbe
Robbe
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal, Ik zit in mijn laatste jaar bio-ingenieurswetenschappen en heb dus een sterke achtergrond van de wetenschappelijke vakken (biologie, chemie, fysica, aardrijkskunde...) en wiskunde. Ik geef momenteel zelf al regelmatig bijles aan leerlingen van het eerste tot zesde middelbaar. Ik zou dit graag nog wat meer doen en daarom biedt ik mijn diensten hier aan. Hopelijk tot snel!
Bijles in Gent (9000) - Arnaud
Arnaud
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb burgerlijk ingenieur gestudeerd en heb dus veel wiskunde en wetenschappen gehad. M'n lessen waren in het engels dus vandaar dat ik bij deze vakken studenten kan bijstaan.
Bijles in Gent (9000) - Stefanie
Stefanie
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik kon het hier niet aanvinken, maar ik geef vooral bijles Instagram, fb en Mailchimp, voor mensen of bedrijven die er niet zo goed mee overweg kunnen.
Bijles in Assenede (9960) - Tine
Tine
Assenede
5/5 (1 reviews)
Leerkracht chemie & fysica met ingenieursdiploma. Reeds 7-tal jaar ervaring in het secundair onderwijs en als bijlesgever in hoger onderwijs (bachelor diergeneeskunde, bachelor chemie, bachelor dierenzorg, bachelor tuin-en landschapsarchitectuur)
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Evergem: geëvalueerd met 4.98 door 192 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles gezocht Evergem, bijlessen Evergem, huiswerkbegeleiding Evergem, studiebegeleiding Evergem, thuisbegeleiding Evergem, bijles aan huis Evergem, bijles prijs Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden