poetsvrouw Sint-amandsberg

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Sint-amandsberg

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Sint-amandsberg

Poetsvrouw in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (105 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
Gentbrugge
4.77/5 (13 reviews)
Ik kuis graag ramen. Voor grote kuis van het huis is ook goed. Ik heb vroeger ook voor een poetsdienst gewerkt .Ik heb ook liever een mooi huis om in te wonen.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (9 reviews)
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Poetsvrouw in Gent (9000) - Aytekin
Aytekin
Gent
4.75/5 (8 reviews)
Samen met mijn vrouw kunnen we veel dingen doen bv ik kuus ramen zijn stofzuigen onder keuken zij heeft ook gewerkt in toerisme hotel ik kan haar op allede gebieden helpen
Poetsvrouw in Oostakker (9041) - Neven
Neven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (3 reviews)
Ik beschik van al ervarende schoonmaaksters die goed weten wat de betekenis van een schoonmaak is. Ik kan behulpzaam zijn voor u schoonmaak van kleine tot grote diensten.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Julie
Julie
Gent
3.67/5 (3 reviews)
Ik ben zelf erg gesteld op een proper en fris huis. Ik heb redelijk veel ervaring met schoonmaken bij/voor anderen en doe dat regelmatig bij mensen die wat minder goed te been zijn.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk al 15jaar als alround schoonmaker ,en heb tal van ervaringen ,ik poets alles,,van auto tot garage,,van kelder tot zolder alsook ramen binnen en buiten
Poetsvrouw in Gent (9000) - Kelly
Kelly
Gent
5/5 (2 reviews)
Al ervaring in schoonmaak, Dus laat maar weten als je handje hulp nodig hebt bij schoonmaak van jullie woning. Ben van Gent en heb een wagen dus verplaatsen is geen probleem. Tot dan
Poetsvrouw in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb vaak vrienden over de vloer, en steeds zeggen ze dat het is alsof er niet geleefd wordt in mijn appartement. Ik houd van het feit dat al alles proper is en alles zijn eigen plekje heeft. Als ik jou daarmee ook een gunst kan doen, dan doe ik dat met plezier.
Poetsvrouw in Sint-amandsberg (9040) - Seher
Seher
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Hallo ik heb 7jaar ervaring als poetsvrouw met dienstencheques en 2 jaar klassic schoonmakster voor bedrijfen. Ik ken dit werk heel goed. Ik kan komen werken met mijn producten.Als ik vinden meer klanten ik zaal open firma voor schoonmak. Zelfstandig bijberop eenmaakzak.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Dag! Tijdens mijn werk als zorgkundige moet ik er ook voor zorgen dat alles hygienisch en net ligt. Alsook in mijn vrije tijd doe ik ook graag het huishoude.
Poetsvrouw in Wondelgem (9032) - Lisa
Lisa
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Hallo! Door jarenlang op kot te hebben gezeten, heb ik geleerd mijn plan te trekken op vlak van huishoudelijke taken. Ik ben zeer perfectionistisch en ordelijk, waardoor ik met de nodige aandacht te werk zal gaan. Daarnaast heb ik een aantal studentenjobs gedaan, waar schoonmaken een van mijn taken was.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Jutta
Jutta
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
hallo, ik ben zelf perfectionistisch ingesteld en vind het belangrijk dat alles proper ligt. Ik snap dat dit niet voor iedereen makkelijk is met een vaste job. Ik ben nog een student en zou graag als bijverdienste jullie daarmee helpen!
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik werk in een restaurant waar 1 van de taken is de zaal kuisen is en ik moet ook afwassen. Dus heb al een beetje ervaring. Zelf als persoon ben ik ook zeer ordelijk en heb het graag netjes.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Sint-amandsberg: geëvalueerd met 4.65 door 228 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Sint-amandsberg, kuisvrouw Sint-amandsberg, ruitenwasser Sint-amandsberg, glazenwasser Sint-amandsberg, poetsdienst Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Sint-amandsberg zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan schoonmaken. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan schoonmaken? Of je wil een grote schoonmaak houden? Doe beroep op een poetshulp in Sint-amandsberg. Maar hoe vind je de ideale kuisvrouw in Sint-amandsberg? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, je wil een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Sint-amandsberg langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wenst. Wil je dat jouw kuisvrouw in Sint-amandsberg elke week langskomt om jouw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan jouw noden. Je wil natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan jouw planning. Onze kuisvrouwen in Sint-amandsberg zijn zeer flexibel. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw planning speciferen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het huishouden. Afhankelijk van jouw dagindeling kan je de werkuren van jouw kuisvrouw inplannen. Je beslist ook hoe vaak jouw kuisvrouw in Sint-amandsberg langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Sint-amandsberg allemaal doen?

Een poetsvrouw in Sint-amandsberg mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Sint-amandsberg kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw kuisvrouw vragen om de vaat te doen. Als jouw kuisvrouw in Sint-amandsberg ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een kuisvrouw in Sint-amandsberg in dienst neemt. Zo moet je erop letten dat als jouw kuisvrouw de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om jouw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Sint-amandsberg mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Sint-amandsberg?

Hoeveel een poetsvrouw in Sint-amandsberg kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de kuisvrouw. Als je elke week een kuisvrouw laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat je juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw kuisvrouw jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat je juist verwacht. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsoffertes van verschillende poetshulpen in Sint-amandsberg. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Sint-amandsberg
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig schoonmaken€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Sint-amandsberg?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Sint-amandsberg! Je hebt de ideale persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Sint-amandsberg. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, materiaal nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je graag hebt dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw kuisvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Sint-amandsberg

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Sint-amandsberg

In st Amanadsberg - Huishulp - Lente schoonmaak - Eenmalig schoonmaken leeg appartement - een poetsvrouw aanvraagen - Poetshulp gezocht - Schoonmaken eenmalig - Poetsen appartement - 2-maandelijks schoonmaakdienst (57) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (56) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (55) - Poetsen praktijk - Huishouden - Schoonmaken : Huis/appartement - Schoonmaak kamer en/of zaal en/of trap - 2-maandelijks schoonmaakdienst (54) - Poetsen. - 2-maandelijks schoonmaakdienst (53) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (52) - poetsvrouw 8 uur in de week - 2-maandelijks schoonmaakdienst (51) - Bdbdbd - Poetshulp 4u/week gezocht - Wekelijks poetsen 4u/week - 2-maandelijks schoonmaakdienst (50) - Poetshulp met dienstencheques gezocht - Huishoudhulp - 2-maandelijks schoonmaakdienst (49) - Huishouden - 2-maandelijks schoonmaakdienst (48) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (47) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (46) - Schoonmaken appartement - 2-maandelijks schoonmaakdienst (45) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (44) - Ramen poetsen wegens verhuis - huis poetsen wegens verhuis - 2-maandelijks schoonmaakdienst (43) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (42) - schoonmaken bij particulieren - 2-maandelijks schoonmaakdienst (41) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (40) - Grote kuis woning - 2-maandelijks schoonmaakdienst (39) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (38) - Poetsen praktijk - 2-maandelijks schoonmaakdienst (37) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (36) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (35) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (34) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (33) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (31) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (30) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (29) - Schoonmakster - Poetshulp - Ik heb dringend een poetsvrouw nodig. - 2-maandelijks schoonmaakdienst (28) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (27) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (26) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (25) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (24) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (23) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (22) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (21) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (20) - Poetshulp gezocht - Poetsvrouw 4 uur om de 2 weken - 2-maandelijks schoonmaakdienst (19) - Op zoek naar een betrouwbare poetsvrouw. - 2-maandelijks schoonmaakdienst (18) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (17) - 2-maandelijks schoonmaakdienst (16) - verhuis - Schoonmaak huis. - 2-maandelijks schoonmaakdienst - Eenmalige hulp bij schoonmaak - 2-maandelijks schoonmaakdienst - 2-maandelijks schoonmaakdienst - DRINGEND kuisvrouw gezocht regio Sint-Amandsberg - 10u/week - 2-maandelijks schoonmaakdienst - Poetshulp - Huishulp - 2-maandelijks schoonmaakdienst - poetshulp voor 1 keer - 2-maandelijks schoonmaakdienst - Gemotiveerde poetshulp - 2-maandelijks schoonmaakdienst - 2-maandelijks schoonmaakdienst - 2-maandelijks schoonmaakdienst - 2-maandelijks schoonmaakdienst - opkuis van huurhuis - 2-maandelijks schoonmaakdienst - Poetshulp St-Amandsberg - Eenmalige poetshulp gezocht 5 u op 10 juli - 2-maandelijks schoonmaakdienst - Dringend poetshulp gevraagd opkuis na verhuis, aan 9euro netto per uur! - help - 2-maandelijks schoonmaakdienst - 2-maandelijks schoonmaakdienst - poetsen + de hond uitlaten
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden