poetsvrouw Merelbeke

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Merelbeke

Poetsvrouw in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (11 reviews)
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
Merelbeke
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Marie (20 jaar). Ik poets nu al een tijdje (ongeveer twee jaar) en heb al op verschillende plaatsen gepoetst. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken en ik werk hard en efficiënt.
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Delphine
Delphine
Merelbeke
5/5 (8 reviews)
Ik heb ervaring in het poetsen omdat dit ook mijn dagelijkse job is ik zoek gewoon nog een extraatje in het weekend om jullie huisje weer proper achter te laten.
Poetsvrouw in Gontrode (9090) - Fatih
Fatih
Gontrode
5/5 (6 reviews)
Schoonmaken van uw huis of appartement zoals het stofzuigen van alle oppervlakten. Dweilen van uw gehele woning. Gedetailleerd schoonmaken van de gehele woning.
Poetsvrouw in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Sinds 2014 ben ik in schoonmaak Heb ervaring van iss van 3 jaar En nu zelfstandig Altijd bereikbaar Lang termijn werken Producten Gereedschappen Worden voorgediend
Poetsvrouw in Oosterzele (9860) - Nathalie
Nathalie
Oosterzele
5/5 (5 reviews)
Hallo. Ik heb het graag altijd netjes. Ik poets heel graag, heb je iemand nodig om je huis spik en span te maken. Dan ben je op het goeie adres. Iedere middag vrij aangezien ik altijd vroeg begin op mijn werk.
Poetsvrouw in Melle (9090) - Wesley
Wesley
Melle
4.5/5 (4 reviews)
Dag, ik help steeds thuis een handje mee en ik heb zelf een auto die regelmatig gekuist moet worden. Ik vind het steeds tof om een auto te kuisen want je ziet steeds het resultaat van wat je gedaan hebt!
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
Merelbeke
5/5 (2 reviews)
hallo, ik werk 32 u per week als huishoudhulp. men voornaamste taken zijn poetsen. ik zou heel graag af en toe ergens extra gaan poetsen. Ik heb oog voor detail, ben nauwkeurig, stipt.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Poetsvrouw in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
Zwijnaarde
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal. İk heb vroeger gewerkt als huishoudhulp en poetsvrouw. İk doe mijn werk met veel plezier en motivatie. İk werk graag trager grondig en mooi dan snel en niet grondiger.
Poetsvrouw in Melle (9090) - Emily
Emily
Melle
5/5 (1 reviews)
Iederen heeft graag een mooi net en proper huis. Ook mensen die het zelf niet kunnen mooi maken en het graag zouden willen. Daarom doe ik dat met veel plezier in hun plaats
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Jolien
Jolien
Merelbeke
4.0/5 (1 reviews)
Zelf heb ik gewerkt als schoonmaaksters en deed ik dit zeer graag, nu als verzorgende moet ik dit ook nog regelmatig doen en zorg dan ook dat je huisje spik en span zal zijn 😄
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Gentbrugge
Nieuw
Ik zorg al enkele jaren voor senioren. Ik was ze, kleed ze, breng tijd door met hen en zorg voor hen. Ik zal ze altijd geliefd en veilig laten voelen en ze eerlijk behandelen. Ik beng ook lange bezoeken zodat ze zich niet eenzaam voelen.
Poetsvrouw in Gontrode (9090) - Kimberley
Kimberley
Gontrode
Nieuw
Ik ben een ervaren huishoudhulp strijkster bij ons thuis en wij zelf zijn geen rokers wij hebben wel een hond maar zal nooit in aanraking komen met de strijk
Poetsvrouw in Lemberge (9820) - Marieke
Marieke
Lemberge
Nieuw
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Merelbeke: geëvalueerd met 4.85 door 56 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Merelbeke, kuisvrouw Merelbeke, ruitenwasser Merelbeke, glazenwasser Merelbeke, poetsdienst Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Merelbeke zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Neem een poetsvrouw Merelbeke in dienst. Maar hoe vindt u de ideale kuisvrouw in Merelbeke? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Merelbeke langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw poetshulp in Merelbeke elke week langskomt om uw huis schoon te maken? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw noden. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw agenda. Onze kuisvrouwen in Merelbeke zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw agenda speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. In functie van uw dagindeling kunt u de werkuren van uw {kuisvrouw inplannen. U beslist ook hoe vaak uw poetsvrouw in Merelbeke langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Merelbeke allemaal doen?

Een poetsvrouw in Merelbeke mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Merelbeke kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw poetshulp in Merelbeke ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Merelbeke in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke diensten uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Merelbeke mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Merelbeke?

Hoeveel een poetsvrouw in Merelbeke kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetsvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsvoorstellen van meerdere poetshulpen in Merelbeke. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Merelbeke
Badkamer schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Merelbeke?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Merelbeke! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Merelbeke. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wenst dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetsvrouw. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Merelbeke

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Merelbeke

Poetshulp - Mijn auto wassen (binnen + buiten) - Poetsvrouw niet allergisch tegen katten gezocht - Ramen wassen buitenkant
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden