poetsvrouw Merelbeke

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Merelbeke

Marie is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
Merelbeke
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Marie (20 jaar). Ik poets nu al een tijdje (ongeveer twee jaar) en heb al op verschillende plaatsen gepoetst. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken en ik werk hard en efficiënt.
Poetsvrouw in Zwijnaarde (9052) - Puran
Puran
Zwijnaarde
5/5 (6 reviews)
Als een werkende moeder, moest ik altijd goede planning hebben. Mijn familie verzorgen, mijn huis goed onderhouden en nog mijn oude mama helpen. Volgens mij, ramen die proper zijn, lachen naar ons . Ruikt goed. Het is ook heel belangrijk voor ons gezondheid, zoals wij allen weten.
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
Merelbeke
5/5 (2 reviews)
hallo, ik werk 32 u per week als huishoudhulp. men voornaamste taken zijn poetsen. ik zou heel graag af en toe ergens extra gaan poetsen. Ik heb oog voor detail, ben nauwkeurig, stipt.
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Jolien
Jolien
Merelbeke
4.0/5 (1 reviews)
Zelf heb ik gewerkt als schoonmaaksters en deed ik dit zeer graag, nu als verzorgende moet ik dit ook nog regelmatig doen en zorg dan ook dat je huisje spik en span zal zijn 😄
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Delphine
Delphine
Merelbeke
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring in het poetsen omdat dit ook mijn dagelijkse job is ik zoek gewoon nog een extraatje in het weekend om jullie huisje weer proper achter te laten.
Poetsvrouw in Lemberge (9820) - Marieke
Marieke
Lemberge
Nieuw
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Iris
Iris
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Iris en ik ben 17 jaar oud. Ik doe vaak bij mij thuis het huishouden: kuisen, koken, opruimen, ramen wassen, auto wassen... Ik sta altijd klaar om u te helpen!
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Anisa
Anisa
Merelbeke
Nieuw
Ik ben Anisa, 19 jaar. Ik woon reeds 2 jaar alleen en doe de was en de plas volledig zelf. Ik weet hoe het is om zelfstandig te werk te gaan! Ik ben snel in mijn werk en ga altijd zeer resultaat gericht te werk en wil dat alles proper is in huis. Ik ben zeer positief ingesteld en zou met heel veel plezier voor u willen werken!
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Shana
Shana
Merelbeke
Nieuw
Geen nood aan iedere week een vaste poetsvrouw maar wel graag af en toe eens op je gemak laat maar iets weten en ik kom graag af en toe je dweiltje slaan
Poetsvrouw in Bottelare (9820) - Nikkk
Nikkk
Bottelare
Nieuw
Ik heb een eigen huishouden waarbij ik dus regelmatig moet poetsen. Zowel het ganse huis als de ramen. Ik ken zeker de basistechnieken. Een auto wassen doe ik heel graag, zowel de binnen- als de buitenkant.
Poetsvrouw in Zwijnaarde (9052) - Charlotte
Charlotte
Zwijnaarde
Nieuw
Schoonmaken is niet altijd de leukste taak in het huishouden. Maar sinds ik alleen woon, hecht ikzelf veel belang aan een proper huis. Een nette omgeving zorgt ook voor rust in het hoofd. Daarom zou ik jullie graag willen helpen!
Poetsvrouw in Oosterzele (9860) - Cindy
Cindy
Oosterzele
Nieuw
Hallo, Voor ik mijn huidige job had was ik in dienst als schoonmaakster. Ook bij men huidige job moet ik zorgen dat alles heel netjes en ordelijk is.
Poetsvrouw in De pinte (9840) - Anna
Anna
De pinte
Nieuw
Hallo! Ik heb al redelijk wat ervaring in poetsen omdat ik al meerdere studentenjobs heb gedaan in schoonmaak! Ik heb men eigen wagen dus ik kan makkelijk verplaatsen! Ik hoop dat ik jullie een handje kan helpen waar nodig is. Hopelijk tot snel!
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Vanessa
Vanessa
Merelbeke
Nieuw
Ik heb veel ervaring ik heb al altijd gekuist bij mensen thuis rusthuis en werk nu in clemenspoort ook als poetsen dus veel ervaring wil gewoon wa bij verdienen
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Elka
Elka
Merelbeke
Nieuw
Ik heb geen ervaring buiten mijn huis , maar ik ben goed bezig met het poetsen .. ik kan ook ramen wassen en alles wat een vrouw thuis moet doen .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Saliha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Merelbeke: geëvalueerd met 4.78 door 20 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Merelbeke, kuisvrouw Merelbeke, ruitenwasser Merelbeke, glazenwasser Merelbeke, poetsdienst Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Merelbeke zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. Je hebt het druk op het werk? Of je hebt een hekel aan poetsen? Of je wil een grote lenteschoonmaak houden? Neem een poetshulp Merelbeke in dienst. Maar hoe vind je de ideale poetshulp in Merelbeke? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, je wil een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven jou enkele tips!
Hoe vind je de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: je vraagt in jouw omgeving, je gaat langs bij een poetsdienst of je zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Merelbeke langskomen?

Dit is volledig hoe jij het wenst. Wil je dat jouw poetshulp in Merelbeke elke week langskomt om jouw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of je hebt zelf het huishouden onder controle, maar je hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan jouw behoeften. Je wil natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan jouw uurrooster. Onze poetsvrouwen in Merelbeke passen zich aan. Wanneer je een aanvraag indient op Ring Twice, kan je jouw uurrooster speciferen. Je beslist dus zelf wanneer je hulp nodig hebt in het poetsen. Naargelang jouw levensstijl kan je de werkuren van jouw poetshulp inplannen. Je beslist ook hoe vaak jouw poetshulp in Merelbeke langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van jouw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, je kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Merelbeke allemaal doen?

Een poetsvrouw in Merelbeke mag allerlei taken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Jouw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Merelbeke kan ook een ruitenwasser zijn! Je kan ook jouw poetshulp vragen om de afwas te doen. Als jouw poetshulp in Merelbeke ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als je een poetshulp in Merelbeke aanwerft. Zo moet je erop letten dat als jouw poetshulp de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen kuisen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om jouw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft jouw plantjes en tuin. Jouw poetsvrouw mag jouw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Merelbeke mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Merelbeke?

Hoeveel een poetsvrouw in Merelbeke kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat je sluit met de poetshulp. Als je elke week een poetshulp laat komen om jouw woning schoon te maken, dan zal je dat op lange termijn minder kosten dan als je sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal beïnvloeden is wat je juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal jou dat minder kosten, dan als jouw poetshulp jouw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als je een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat je juist verwacht. Eenmaal jouw aanvraag ingediend, ontvang je meerdere prijsvoorstellen van verschillende poetshulpen in Merelbeke. Je kan deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij jouw budget past. Om jou een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vind je hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Merelbeke
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet je voorzien voor een poetsvrouw in Merelbeke?

Het is zover! Je hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Merelbeke! Je hebt de ideale persoon gevonden om jou bij te staan in het huishouden. Je hebt een datum en uur afgesproken. Maar je stelt je misschien de vraag welk materiaal jouw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor kuisvrouwen in Merelbeke. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, jouw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven jou alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar je hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft jouw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat je wenst dat jouw poetsvrouw doet. Heb je twijfels? Bespreek dit met jouw poetshulp. Zij zijn de deskundigen in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met jouw poetshulp wat jij al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Een dienst aanvragen

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Merelbeke

De laatste aanvragen in de categorie poetsvrouw in Merelbeke

Poetshulp - Mijn auto wassen (binnen + buiten) - Poetsvrouw niet allergisch tegen katten gezocht - Ramen wassen buitenkant
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden