Vind de beste poetsvrouw van Merelbeke

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Marie
Marie
4.9/5 · 10 reviews
9820 Merelbeke
Hallo, ik ben Marie (20 jaar). Ik poets nu al een tijdje (ongeveer twee jaar) en heb al op verschillende plaatsen gepoetst. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken en ik werk hard en efficiënt.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Sonja
Sonja
5/5 · 7 reviews
9000 Gent
Hallo zoals u reeds gelezen hebt werk ik na mijn pensioen al 8 maand 20h week als schoonmaakhulp.Dus ik ken alle kneepjes van het vak.Hebt u een jong gezin met kids of heeft u harige vriendjes,ik weet op alles raad.Opvouwen,opruimen ,stofzuigen of zemen !Geef mij een seintje.Vrij op woensdagnamiddag,vrijdagnamiddag en zaterdag.PS ik heb ook in UZ Gent nog kantoren gepoetst.(weekend/nachtwerk .
Poetsvrouw in Zwijnaarde (9052) - Puran
Puran
5/5 · 5 reviews
9052 Zwijnaarde
Als een werkende moeder, moest ik altijd goede planning hebben. Mijn familie verzorgen, mijn huis goed onderhouden en nog mijn oude mama helpen. Volgens mij, ramen die proper zijn, lachen naar ons . Ruikt goed. Het is ook heel belangrijk voor ons gezondheid, zoals wij allen weten.
Poetsvrouw in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.8/5 · 5 reviews
9090 Gontrode
Sinds 2014 ben ik in schoonmaak Heb ervaring van iss van 3 jaar En nu zelfstandig Altijd bereikbaar Lang termijn werken Producten Gereedschappen Worden voorgediend
Poetsvrouw in Melle (9090) - Wesley
Wesley
4.5/5 · 4 reviews
9090 Melle
Dag, ik help steeds thuis een handje mee en ik heb zelf een auto die regelmatig gekuist moet worden. Ik vind het steeds tof om een auto te kuisen want je ziet steeds het resultaat van wat je gedaan hebt!
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Evy
Evy
5/5 · 2 reviews
9820 Merelbeke
hallo, ik werk 32 u per week als huishoudhulp. men voornaamste taken zijn poetsen. ik zou heel graag af en toe ergens extra gaan poetsen. Ik heb oog voor detail, ben nauwkeurig, stipt.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Ersel
Ersel
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Poetsvrouw in Zwijnaarde (9052) - Figyan
Figyan
5/5 · 1 reviews
9052 Zwijnaarde
Dag allemaal. İk heb vroeger gewerkt als huishoudhulp en poetsvrouw. İk doe mijn werk met veel plezier en motivatie. İk werk graag trager grondig en mooi dan snel en niet grondiger.
Poetsvrouw in Melle (9090) - Emily
Emily
5/5 · 1 reviews
9090 Melle
Iederen heeft graag een mooi net en proper huis. Ook mensen die het zelf niet kunnen mooi maken en het graag zouden willen. Daarom doe ik dat met veel plezier in hun plaats
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik zorg al enkele jaren voor senioren. Ik was ze, kleed ze, breng tijd door met hen en zorg voor hen. Ik zal ze altijd geliefd en veilig laten voelen en ze eerlijk behandelen. Ik beng ook lange bezoeken zodat ze zich niet eenzaam voelen.
Poetsvrouw in Gontrode (9090) - Kimberley
Kimberley
Nieuw
9090 Gontrode
Ik ben een ervaren huishoudhulp strijkster bij ons thuis en wij zelf zijn geen rokers wij hebben wel een hond maar zal nooit in aanraking komen met de strijk
Poetsvrouw in Lemberge (9820) - Marieke
Marieke
Nieuw
9820 Lemberge
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Iris
Iris
Nieuw
9820 Merelbeke
Ik ben Iris en ik ben 17 jaar oud. Ik doe vaak bij mij thuis het huishouden: kuisen, koken, opruimen, ramen wassen, auto wassen... Ik sta altijd klaar om u te helpen!
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Anisa
Anisa
Nieuw
9820 Merelbeke
Ik ben Anisa, 19 jaar. Ik woon reeds 2 jaar alleen en doe de was en de plas volledig zelf. Ik weet hoe het is om zelfstandig te werk te gaan! Ik ben snel in mijn werk en ga altijd zeer resultaat gericht te werk en wil dat alles proper is in huis. Ik ben zeer positief ingesteld en zou met heel veel plezier voor u willen werken!
Poetsvrouw in Gent (9000) - Tania
Tania
Nieuw
9000 Gent
Ruime ervaring in schoonmaak,ramen en gemeenschappelijke delen in residenties en studentenhuizen,wenst u graag een propere omgeving neem dan gerust contact met mij

Poetshulp Merelbeke: geëvalueerd met 4.91 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Merelbeke, kuisvrouw Merelbeke, ruitenwasser Merelbeke, glazenwasser Merelbeke, poetsdienst Merelbeke,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Merelbeke zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote kuis houden? Doe beroep op een poetshulp in Merelbeke. Maar hoe vindt u de ideale kuisvrouw in Merelbeke? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote kuis, u wilt een betrouwbare kuisvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Merelbeke langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw kuisvrouw in Merelbeke elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetshulpen passen zich aan aan uw noden. U wilt natuurlijk dat de kuisvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze poetshulpen in Merelbeke passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning delen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het schoonmaken. Naargelang uw weekplanning kunt u de werkuren van uw kuisvrouw inplannen. U beslist ook hoe vaak uw kuisvrouw in Merelbeke langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Merelbeke allemaal doen?

Een poetsvrouw in Merelbeke mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Merelbeke kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw kuisvrouw vragen om de afwas te doen. Als uw kuisvrouw in Merelbeke ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een kuisvrouw in Merelbeke in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw kuisvrouw de ramen lapt, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen poetsen. Ook mag een kuisvrouw geen gevaarlijke zaken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een kuisvrouw in Merelbeke mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Merelbeke?

Hoeveel een poetsvrouw in Merelbeke kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de kuisvrouw. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een kuisvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer goed te beschrijven wat u juist wenst. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van meerdere poetshulpen in Merelbeke. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp uitkiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Merelbeke
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen kuisen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Merelbeke?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een kuisvrouw in Merelbeke! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw kuisvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een goed resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Merelbeke. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw kuisvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw kuisvrouw. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk materiaal nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Merelbeke

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden