poetsvrouw Evergem

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Evergem

Poetsvrouw in Evergem (9940) - Wendy
Wendy
Evergem
4.97/5 (265 reviews)
Om op geregelde basis te komen kuisen heb ik momenteel geen tijd maar af en toe een handje komen helpen doe ik met plezier. Grote kuis, ramen kuisen,...alle huishoudelijke werkjes kunnen me worden gevraagd.
Poetsvrouw in Ertvelde (9940) - Talha
Talha
Ertvelde
5/5 (3 reviews)
Dag, ik heb als schoner gewerkt en ik doe graag mijn job. Ik ben snel en ik ben een gedetailleerd persoon. Ik respect uw speciale velden. Ik wil graag u helpen !
Poetsvrouw in Wondelgem (9032) - Amelie
Amelie
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ga al jaren gaan kuisen bij verschillende mensen. Ik werk heel snel en ben een pietje precies. Indien er naast het kuisen nog was gestreken moet worden, kan ik dit er perfect bijnemen.
Poetsvrouw in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
Evergem
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Gwendoline, 30 jaar oud. Ik hou van een proper en opgeruimd huis. Ik ben positief ingesteld en ben een goede werkster. Ik zou met veel plezier uw huis/app willen poetsen. Ook de auto wassen zal ik met plezier doen.
Poetsvrouw in Wondelgem (9032) - Agnieszka
Agnieszka
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Ik werk met volledige passie en verzorgen van details, ik wil mensen helpen om zich ook comfortabel voelen in hun huizen . Ramen poetsen,strijken, stofzuigen, opruimen van uw kamers , of badkamer kuisen ? Dat is geen probleem voor mij.
Poetsvrouw in Evergem (9940) - Anke
Anke
Evergem
Nieuw
Poetsvrouw in Oostakker (9041) - Celine
Celine
Oostakker
Nieuw
Dag allemaal, ik help al 2 jaar deeltijdse als schoonmaker bij mensen thuis , Ik werk voor en correct en ik zie werk , voor jou kom ik dan ook positief ingesteld en met veel plezier werken
Poetsvrouw in Oostakker (9041) - Emily
Emily
Oostakker
Nieuw
Thuis wil ik alles steeds spik en span. Mijn perfectionistisch kantje komt in me dan naar boven. Ik ben altijd tevreden als ik iets terug zie blinken. Het geeft mij een voldoening en ik wil anderen hiermee helpen.
Poetsvrouw in Wondelgem (9032) - Sarah
Sarah
Wondelgem
Nieuw
Ik heb ervaring in het schoonmaken van sanitair , burelen en grote schoonmaak...................ben altijd beschikbaar.......... (enkel niet op schooldagen)
Poetsvrouw in Wondelgem (9032) - Bryce
Bryce
Wondelgem
Nieuw
In het verleden heb ik op diverse plaatsen gewerkt als schoonmaakmedewerker, in een rusthuis en via de gemeente in scholen, bureau's enzovoort. Ik ben een dame die zeer precies werkt en haar werk doet zoals ze het zelf graag ook zou willen hebben thuis.
Poetsvrouw in Evergem (9940) - Mary
Mary
Evergem
Nieuw
Hi heb drie jaar gewerkt als poestsen zo ik so kuis propper ik graag voor te ramen kuise ik kan alles propper maken kan je mee altijd bellen als je
Poetsvrouw in Evergem (9940) - Philippe
Philippe
Evergem
Nieuw
Ik heb ervaring in het reinigen van auto s polieren enz.... Verder vind ik het belangrijk dat er regelmatig gepoetst word in huis en dus heb ik toch wel enige ervaring in deze zaken vind ik
Poetsvrouw in Oostakker (9041) - Adel
Adel
Oostakker
Nieuw
Elke dag doe ik de kuis thuis. Voor mij is het gemakkelijk om bij u hetzelde te doen aarzel niet en nog iets het is belangrijk om in propere omeving te kunnen leven
Poetsvrouw in Oostakker (9041) - Fahri
Fahri
Oostakker
Nieuw
Ik hou van en vind de dingen die ik doe leuk en ik doe ze met liefde! Ik kan allerlei koeriersdiensten uitvoeren of nuttig zijn bij het schoonmaken van uw huis of ramen. Goed gedaan werk en tevreden klanten!
Poetsvrouw in Evergem (9940) - Vicky
Vicky
Evergem
Nieuw
Ik ben lang huismoeder geweest dus hygiëne en orde en netheid heb ik zeker ervaring mee.ik ben een doorzetter en hou niet van onafgewerkte taken,dus ik zou voor 100% voor mijn job gaan
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Mijn eerste ervaring is positief, er reageerde meteen al iemand op mijn oproep. Ook afspraak maken verloopt vlot. ”
Yvan
“ Het is mijn eerste ervaring en in zo'n kleine 2 weken iemand gevonden. Het is vandaag super goed meegevallen !! ”
Annick
“ het gaat wel super snel, ik ben heel blij dat ik op enkele dagen iemand heb gevonden. ”
Naha
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Evergem: geëvalueerd met 4.99 door 271 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Evergem, kuisvrouw Evergem, ruitenwasser Evergem, glazenwasser Evergem, poetsdienst Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Evergem zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote kuis houden? Neem een kuisvrouw Evergem in dienst. Maar hoe vindt u de meest geschikte poetshulp in Evergem? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote schoonmaak, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!

Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Evergem langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw poetsvrouw in Evergem elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw planning. Onze poetshulpen in Evergem passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw uurrooster speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. Naargelang uw levensstijl kunt u de werkuren van uw {kuisvrouw vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw poetsvrouw in Evergem langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Evergem allemaal doen?

Een poetsvrouw in Evergem mag allerlei zaken uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Evergem kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetshulp vragen om de afwas te doen. Als uw kuisvrouw in Evergem ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Evergem in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw poetsvrouw de ramen kuist, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke taken uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook tenstelligste afgeraden om uw kuisvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun originele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Evergem mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Evergem?

Hoeveel een poetsvrouw in Evergem kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een kuisvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal bepalen is wat u juist verwacht van de kuisvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw kuisvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens in details te beschrijven wat u juist verwacht. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van verschillende poetshulpen in Evergem. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest populaire diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Evergem
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak €12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig schoonmaken€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Evergem?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Evergem! U hebt de meest geschikte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Evergem. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u al vast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.

Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u wilt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen.


Andere categorieën binnen poetsvrouw in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden