Vind de beste poetsvrouw van Evergem

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
4.75/5 · 12 reviews
9050 Gentbrugge
Ik kuis graag ramen. Voor grote kuis van het huis is ook goed. Ik heb vroeger ook voor een poetsdienst gewerkt .Ik heb ook liever een mooi huis om in te wonen.
Poetsvrouw in Eeklo (9900) - Cynthia
Cynthia
5/5 · 11 reviews
9900 Eeklo
Ik heb ervaring als schoonmaakster. Ik heb 5 jaar bij familiehulp gewerkt en heel veel huishoudelijk taken gedaan. Ik heb ook nog gepoest bij een poest bureau aanvullend va' mijn vaste job.
Poetsvrouw in Wachtebeke (9185) - Kathleen
Kathleen
5/5 · 8 reviews
9185 Wachtebeke
hallo , ik heb 2jaar in een strijkatelier gewerkt en doe het ook heel erg graag , heb een aparte strijkkamer , poetsen doe ik ook al heel lang , als de mensen blij zijn ben ik dat ook
Poetsvrouw in Oostakker (9041) - Neven
Neven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
9041 Oostakker
Ik beschik van al ervarende schoonmaaksters die goed weten wat de betekenis van een schoonmaak is. Ik kan behulpzaam zijn voor u schoonmaak van kleine tot grote diensten.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Julie
Julie
3.67/5 · 3 reviews
9000 Gent
Ik ben zelf erg gesteld op een proper en fris huis. Ik heb redelijk veel ervaring met schoonmaken bij/voor anderen en doe dat regelmatig bij mensen die wat minder goed te been zijn.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Robin
Robin
5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Ik werk al 15jaar als alround schoonmaker ,en heb tal van ervaringen ,ik poets alles,,van auto tot garage,,van kelder tot zolder alsook ramen binnen en buiten
Poetsvrouw in Wondelgem (9032) - Amelie
Amelie
5/5 · 1 reviews
9032 Wondelgem
Ga al jaren gaan kuisen bij verschillende mensen. Ik werk heel snel en ben een pietje precies. Indien er naast het kuisen nog was gestreken moet worden, kan ik dit er perfect bijnemen.
Poetsvrouw in Evergem (9940) - Gwendoline
Gwendoline
5/5 · 1 reviews
9940 Evergem
Hallo, Ik ben Gwendoline, 30 jaar oud. Ik hou van een proper en opgeruimd huis. Ik ben positief ingesteld en ben een goede werkster. Ik zou met veel plezier uw huis/app willen poetsen. Ook de auto wassen zal ik met plezier doen.
Poetsvrouw in Mariakerke (9030) - Alfi
Alfi
5/5 · 1 reviews
9030 Mariakerke
Hallo, Ik kuis graag, bij mijn thuis of bij iemand. Ik heb al een jaar ervaring. Ik heb een deeltijd werk als poetshulp bij een winkel en prive. Ik ben netjes en op tijd.
Poetsvrouw in Assenede (9960) - Stefan
Stefan
5/5 · 1 reviews
9960 Assenede
Ik ben altijd gewoon geweest van thuis toen ik klein was de ramen te wassen. Nu doe ik dit nog altijd omdat ik dit plezant vindt, dit geld ook voor het wassen van de auto. Ik ben ook gewoon van mijn huis te kuisen, dweilen, stofzuigen, stof afdoen.
Poetsvrouw in Sint-amandsberg (9040) - Seher
Seher
5/5 · 1 reviews
9040 Sint-amandsberg
Hallo ik heb 7jaar ervaring als poetsvrouw met dienstencheques en 2 jaar klassic schoonmakster voor bedrijfen. Ik ken dit werk heel goed. Ik kan komen werken met mijn producten.Als ik vinden meer klanten ik zaal open firma voor schoonmak. Zelfstandig bijberop eenmaakzak.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Dag! Tijdens mijn werk als zorgkundige moet ik er ook voor zorgen dat alles hygienisch en net ligt. Alsook in mijn vrije tijd doe ik ook graag het huishoude.
Poetsvrouw in Drongen (9031) - Lotte
Lotte
5/5 · 1 reviews
9031 Drongen
Ik woon in een gemeenschap voor mensen met en zonder een beperking, waar ik meedraai in het huishouden. Het poetswerk is hier met de COVID-19 maatregelingen uitgebreider geworden, waardoor ik ook efficiënter en grondiger heb leren werken. Wat opruimen betreft ben ik gebeten door Marie Kondo, maar ik luister in de eerste plaats naar wat voor u het beste werkt.
Poetsvrouw in Lochristi (9080) - Dyllon
Dyllon Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9080 Lochristi
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Jutta
Jutta
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
hallo, ik ben zelf perfectionistisch ingesteld en vind het belangrijk dat alles proper ligt. Ik snap dat dit niet voor iedereen makkelijk is met een vaste job. Ik ben nog een student en zou graag als bijverdienste jullie daarmee helpen!

Poetshulp Evergem: geëvalueerd met 4.77 door 57 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Evergem, kuisvrouw Evergem, ruitenwasser Evergem, glazenwasser Evergem, poetsdienst Evergem,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Evergem zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan poetsen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan poetsen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Doe beroep op een poetshulp in Evergem. Maar hoe vindt u de perfecte poetshulp in Evergem? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare poetshulp vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Evergem langskomen?

Dit is volledig hoe u het ziet. Wilt u dat uw poetshulp in Evergem elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze kuisvrouwen passen zich aan aan uw behoeften. U wilt natuurlijk dat de poetshulp zich aanpast aan uw planning. Onze kuisvrouwen in Evergem zijn zeer flexibel. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning speciferen. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het poetsen. In functie van uw levensstijl kunt u de werkuren van uw poetshulp inplannen. U beslist ook hoe vaak uw poetshulp in Evergem langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Evergem allemaal doen?

Een poetsvrouw in Evergem mag allerlei jobs uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Evergem kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetshulp vragen om de vaat te doen. Als uw poetshulp in Evergem ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook bijspringen bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetshulp in Evergem in dienst neemt. Zo moet u erop letten dat als uw poetshulp de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetshulp geen gevaarlijke jobs uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook sterk afgeraden om uw poetshulp in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere bijtende producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetshulp in Evergem mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Evergem?

Hoeveel een poetsvrouw in Evergem kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetshulp. Als u elke week een poetshulp laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetshulp inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat u juist verwacht van de poetshulp. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetshulp uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist nodig hebt. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsoffertes van verscheidene poetshulpen in Evergem. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp kiezen die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest frequente diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Evergem
Badkamer poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig poetsen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig poetsen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen lappen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Evergem?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetshulp in Evergem! U hebt de perfecte persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetshulp al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om een perfect resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Evergem. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetshulp niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetshulp. Zij zijn de experten in het vak en zij weten perfect welke uitrusting nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Evergem

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden