Vind de beste poetsvrouw van Gentbrugge

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
5/5 · 72 reviews
9050 Gentbrugge
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
4.75/5 · 12 reviews
9050 Gentbrugge
Ik kuis graag ramen. Voor grote kuis van het huis is ook goed. Ik heb vroeger ook voor een poetsdienst gewerkt .Ik heb ook liever een mooi huis om in te wonen.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Nena
Nena
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Dag! Tijdens mijn werk als zorgkundige moet ik er ook voor zorgen dat alles hygienisch en net ligt. Alsook in mijn vrije tijd doe ik ook graag het huishoude.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Jutta
Jutta
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
hallo, ik ben zelf perfectionistisch ingesteld en vind het belangrijk dat alles proper ligt. Ik snap dat dit niet voor iedereen makkelijk is met een vaste job. Ik ben nog een student en zou graag als bijverdienste jullie daarmee helpen!
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Ik werk in een restaurant waar 1 van de taken is de zaal kuisen is en ik moet ook afwassen. Dus heb al een beetje ervaring. Zelf als persoon ben ik ook zeer ordelijk en heb het graag netjes.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Zama
Zama
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik zorg al enkele jaren voor senioren. Ik was ze, kleed ze, breng tijd door met hen en zorg voor hen. Ik zal ze altijd geliefd en veilig laten voelen en ze eerlijk behandelen. Ik beng ook lange bezoeken zodat ze zich niet eenzaam voelen.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Amber
Amber
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo! Mijn naam is Amber en in de zomer help ik regelmatig mee aan grote schoonmaak werken. Mijn specialiteit is dan ook het opruimen, schoonmaken en organiseren van ruimtes die net iets te lang niet meer onder handen genomen zijn. Uiteraard is ook het gewone poetswerk me niet vreemd.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Sarah
Sarah
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hulp nodig in het huishouden? Ik help je graag! Ik kom graag onder de mensen, help hen graag en verdien heel graag een centje bij om het leven aangenamer te maken voor mij en mijn kinderen
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Hanne
Hanne
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo, ik wil dit graag eens testen. Kan goed op kinderen passen, schoonmaken, opruimen.Hallo, ik wil dit graag eens testen. Kan goed op kinderen passen, schoonmaken, opruimen.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Isabelle
Isabelle
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik woon zelf alleen, en heb het graag proper, en ik weet dat mensen de dag van vandaag het som te druk hebben dus zou ik graag willen helpen zodat ze eens tot rust kunnen komen.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Lore
Lore
Nieuw
9050 Gentbrugge
Vroeger als jobstudent veel kuiswerk gedaan. Zelf heel hard gesteld op persoonlijke hygiëne en netheid in huis. Fijn om steeds een proper opgeruimd huis te hebben
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Issa
Issa
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo, ik ben Issa en ik ben 16 jaar oud. Het lijkt me leuk om mensen te helpen om wat in het huishouden te werken. Zelf moet ik ook vaak helpen in heb huishouden, dus ik ben bereid om dat ook voor jullie te doen. Voor meerdere vragen mag je mij altijd contacteren. Hopelijk tot snel! 🙂
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Noor
Noor
Nieuw
9050 Gentbrugge
Kuisen maakt me zeer rustig en geeft me een goed gevoel wanneer ik zie dat alles netjes en proper is. Ik kuis regelmatig thuis en help in het huishouden.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Sophie
Sophie
Nieuw
9050 Gentbrugge
Hallo, ik heb het zelf graag proper en daar fleur ik van op. Als ik hier andere mensen kan bij helpen en daardoor hen een zalig gevoel kan geven is dit een win - win. Ik kijk er alvast naar uit!
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Kyandra
Kyandra
Nieuw
9050 Gentbrugge
Op school heb ik veel leren/moeten kuisen! Alsook doe ik dat nog graag. Het is een soort van “ontspanning” voor mij. Ik heb het ook altijd graag zeer netjes

Poetshulp Gentbrugge: geëvalueerd met 4.95 door 87 klanten

Populaire dienstaanvragen: poetshulp Gentbrugge, kuisvrouw Gentbrugge, ruitenwasser Gentbrugge, glazenwasser Gentbrugge, poetsdienst Gentbrugge,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en efficiënt zonder te veel obstakel kom je rechtstreeks in contact met de hulp die je zoekt. ”
Poetshulp Antwerpen Zuid
Thomas raadt Saliha aan Saliha
“ prima werk. sociaal persoon, punctueel. we reserveren carole reeds voor 25/5 ”
poetsen van studio in Wenduine
Frans raadt Carole aan Carole
“ je krijgt goede info en tips, zowel als aanvrager als dienstverlener, website is makkelijk en eenvoudig, je moet geen lange procedures volgen. In mijn job is klantenservice heel belangrijk, jullie weten dat ook zo te... ”
appartement poetsen, strijk doen
Lisa raadt Lotte aan Lotte
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Hoe poetshulp in Gentbrugge zoeken?

We zouden graag allemaal wat extra tijd in onze dagen willen hebben. Tijd voor onszelf, voor onze familie en vrienden, tijd voor onze hobby's. Tijd die we liever niet besteden aan kuisen. U hebt het druk op het werk? Of u hebt een hekel aan kuisen? Of u wilt een grote lenteschoonmaak houden? Neem een poetshulp Gentbrugge in dienst. Maar hoe vindt u de ideale poetsvrouw in Gentbrugge? Of het nu gaat om het huis poetsen of voor de grote lenteschoonmaak, u wilt een betrouwbare poetsvrouw vinden. Wij geven u enkele tips!
Hoe vindt u de geschikte poetshulp? Er zijn drie manieren om een poetshulp te vinden: u vraagt in uw omgeving, u gaat langs bij een poetsdienst of u zoekt via een erkend platform van de deeleconomie.

Hoe vaak kan de poetshulp in Gentbrugge langskomen?

Dit is volledig hoe u het wenst. Wilt u dat uw poetsvrouw in Gentbrugge elke week langskomt om uw huis te kuisen? Of moet ze slechts twee keer per maand komen? Of u hebt zelf het huishouden onder controle, maar u hebt sporadisch hulp nodig voor de grote lenteschoonmaak of om de ruiten te wassen? Geen probleem! Onze poetsvrouwen passen zich aan aan uw noden. U wilt natuurlijk dat de poetsvrouw zich aanpast aan uw planning. Onze poetsvrouwen in Gentbrugge passen zich aan. Wanneer u een aanvraag indient op Ring Twice, kunt u uw planning meegeven. U beslist dus zelf wanneer u hulp nodig hebt in het huishouden. Naargelang uw dagindeling kunt u de werkuren van uw poetsvrouw vastleggen. U beslist ook hoe vaak uw poetsvrouw in Gentbrugge langskomt.

Hoe vaak moet een poetshulp langskomen? Dit is volledig afhankelijk van uw noden en verwachtingen: twee keer per maand of elke week, u kiest zelf!

Wat mag de poetsvrouw in Gentbrugge allemaal doen?

Een poetsvrouw in Gentbrugge mag allerlei klusjes uitvoeren. De voornaamste taak is natuurlijk het schoonmaken. Denk maar aan het dweilen van de vloer, meubels afstoffen of ook nog stofzuigen. Uw ramen moeten gelapt worden? Een poetshulp in Gentbrugge kan ook een ruitenwasser zijn! U kunt ook uw poetsvrouw vragen om de vaat te doen. Als uw poetsvrouw in Gentbrugge ook werkt als huishoudhulp, dan kan ze eventueel ook een handje toesteken bij het strijken of bij het koken.

Er zijn natuurlijk ook restricties als u een poetsvrouw in Gentbrugge inschakelt. Zo moet u erop letten dat als uw poetsvrouw de ramen poetst, dat ze maximum drie tredes hoog mag staan op een trapladder. Een poetshulp mag dus geen hele hoge ramen lappen. Ook mag een poetsvrouw geen gevaarlijke klusjes uitvoeren. Moeten er zware meubels verplaatst worden? Doe dit dan samen of schakel een sterke klusjesman in.

Het is ook streng afgeraden om uw poetsvrouw in contact te laten komen met gevaarlijke en ongezonde onderhoudsproducten. Zo is het gebruik van ammoniak en andere giftige producten verboden. Laat ook steeds de onderhoudsproducten in hun orginele verpakking met etiket. Een andere restrictie betreft uw plantjes en tuin. Uw poetsvrouw mag uw kamerplanten water geven en verpotten indien nodig, maar tuinonderhoud of tuinwerken zijn strikt uit den boze. Een poetsvrouw in Gentbrugge mag absoluut niet het gras maaien, hagen snoeien of bloemen planten.

Wat mag een poetshulp doen? De voornaamste taak van een poetshulp is om het huis schoon te maken, gaande van dweilen tot meubels afstoffen. Let er wel op dat er restricties zijn binnen het takenpakket van een poetshulp.

Wat kost een poetsvrouw in Gentbrugge?

Hoeveel een poetsvrouw in Gentbrugge kost, hangt af van verschillende factoren zoals het type contract en het type werk.

Een eerste factor is het type contract dat u sluit met de poetsvrouw. Als u elke week een poetsvrouw laat komen om uw woning schoon te maken, dan zal u dat op lange termijn minder kosten dan als u sporadisch een poetsvrouw inschakelt. Wat de prijs ook zal influenceren is wat u juist verwacht van de poetsvrouw. Als het enkel stofzuigen is, dan zal u dat minder kosten, dan als uw poetsvrouw uw hele woning moet stofzuigen, afstoffen en dweilen.

Het is daarom aangeraden als u een dienstaanvraag indient bij Ring Twice om telkens zeer duidelijk te beschrijven wat u juist wenst. Eenmaal uw aanvraag ingediend, ontvangt u meerdere prijsaanbiedingen van meerdere poetshulpen in Gentbrugge. U kunt deze dan allemaal doornemen en de poetshulp selecteren die het beste bij uw budget past. Om u een idee te geven van de meest gevraagde diensten en wat ze kosten, vindt u hier een kort overzicht:
DienstenGemiddelde prijzen poetsvrouw in Gentbrugge
Badkamer kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Appartement grondig kuisen€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Lenteschoonmaak€ 12/uur - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Kelder grondig kuisen€ 12 - € 18/uurDeze dienst aanvragen
Ramen wassen€ 17 - € 25/uurDeze dienst aanvragen
Let op dat dit richtprijzen zijn. Vraag GRATIS een dienst aan voor een voorstel op maat!

Welk materiaal moet u voorzien voor een poetsvrouw in Gentbrugge?

Het is zover! U hebt beslist om beroep te doen op een poetsvrouw in Gentbrugge! U hebt de ideale persoon gevonden om u bij te staan in het huishouden. U hebt een datum en uur afgesproken. Maar u stelt zich misschien de vraag welk materiaal uw poetsvrouw al dan niet nodig heeft? Elk beroep heeft zijn eigen specifieke materiaal nodig om het beste resultaat te behalen. En vooral, aangepast materiaal is nodig om geen enkel risico op ongeval te nemen. Dit geldt ook voor poetsvrouwen in Gentbrugge. De poetshulp heeft op zijn of haar werkplek, uw woning dus, gerief nodig die zowel veilig, gezond als gemakkelijk in gebruik is.

Wat houdt dat juist in? We geven u alvast een lijst met schoonmaakmateriaal. Geen paniek, de lijst ziet er lang uit, maar u hebt ongetwijfeld al veel van het materiaal thuis.
Misschien heeft uw poetsvrouw niet alles nodig van deze lijst. Het nodige materiaal hangt ook sterk af van wat u graag hebt dat uw poetsvrouw doet. Hebt u twijfels? Bespreek dit met uw poetsvrouw. Zij zijn de specialisten in het vak en zij weten perfect welk gerief nodig is.

Welk materiaal heeft een poetshulp nodig? Een poetshulp heeft allerlei materiaal nodig om te kunnen werken. Bespreek samen met uw poetshulp wat u al in huis hebt en vraag advies om beter materiaal aan te schaffen. Ontvang prijsoffertes
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen poetsvrouw in Gentbrugge

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden