poetsvrouw Destelbergen

Ontdek talentvolle poetsvrouwen in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie poetsvrouwen in de buurt van Destelbergen

Poetsvrouw in Gent (9000) - Joachim
Joachim
Gent
5/5 (106 reviews)
Ik wil in de nabije omgeving, Stropwijk, schoonmaakwerk doen. Dat kan vanalles zijn, auto’s, vloeren en ramen, ... Ik kan heel grondig en proper kuisen.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Mohand ameziane
Mohand ameziane
Gentbrugge
5/5 (72 reviews)
Naat het studeren werk ik ook al jaren als schoonmaker in verschillende bedrijven, en daardoor heb ik veel ervaring in de sector. Ik ben niet bang om mijn handen vuil te maken.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Pieter
Pieter
Gentbrugge
4.97/5 (30 reviews)
Hallo, Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte werkkracht die op regelmatige of éémalige basis eens komt poetsen bij u? Geen probleem,stuur mij vrijblijvend een berichtje met een korte omschrijving van uw kuisopdracht, en ik bekijk wat er binnen mijn mogelijkheden ligt. Groetjes,
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Ishara
Ishara
Gentbrugge
5/5 (17 reviews)
Ik ben een heel net persoon die houd van schoonmaken. Ik ben er heel goed in. En zou hiermee graag willen helpen als dat nodig is. Ik heb van jongs af aan leren schoonmaken van mijn moeder.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Silvie
Silvie
Gent
5/5 (13 reviews)
Hallo, Ik ben Silvie (42) en heb jaren ervaring. Een lenteschoonmaak, zolder/garage opruimen? Geen probleem. Uw poetsvrouw is met verlof. Ik spring tijdelijk in.
Poetsvrouw in Gentbrugge (9050) - Chantal
Chantal
Gentbrugge
4.77/5 (13 reviews)
Ik kuis graag ramen. Voor grote kuis van het huis is ook goed. Ik heb vroeger ook voor een poetsdienst gewerkt .Ik heb ook liever een mooi huis om in te wonen.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Sonja
Sonja
Gent
5/5 (12 reviews)
Hallo,ik heb vroeger een restaurant en B&B gehad met mijn man. Nu ben ik met pensioen en werk voor verschillende B&B in Gent. Daar hou ik het pand schoon,doe diverse aankopen en ontvang de gasten!
Poetsvrouw in Merelbeke (9820) - Delphine
Delphine
Merelbeke
5/5 (8 reviews)
Ik heb ervaring in het poetsen omdat dit ook mijn dagelijkse job is ik zoek gewoon nog een extraatje in het weekend om jullie huisje weer proper achter te laten.
Poetsvrouw in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Sinds 2014 ben ik in schoonmaak Heb ervaring van iss van 3 jaar En nu zelfstandig Altijd bereikbaar Lang termijn werken Producten Gereedschappen Worden voorgediend
Poetsvrouw in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
Hi! I offer services of home cleaning, general tidying, organization, and decluttering. I develop household chores from a young age, which make me aware of the importance of creating a tidy and inviting living space.
Poetsvrouw in Oostakker (9041) - Neven
Neven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Oostakker
5/5 (3 reviews)
Ik beschik van al ervarende schoonmaaksters die goed weten wat de betekenis van een schoonmaak is. Ik kan behulpzaam zijn voor u schoonmaak van kleine tot grote diensten.
Poetsvrouw in Gent (9000) - Robin
Robin
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik werk al 15jaar als alround schoonmaker ,en heb tal van ervaringen ,ik poets alles,,van auto tot garage,,van kelder tot zolder alsook ramen binnen en buiten
Poetsvrouw in Gent (9000) - Ersel
Ersel
Gent
5/5 (2 reviews)
I had to live alone for a long time during school years and afterwards.. so I had to do everything myself. In time i became a professional in household chores :) Cleaning is a kinda therapy for me.. I’m always ready to help you anytime you need!
Poetsvrouw in Gent (9000) - Kaat
Kaat
Gent
3.5/5 (2 reviews)
Hi! Ik heb vaak vrienden over de vloer, en steeds zeggen ze dat het is alsof er niet geleefd wordt in mijn appartement. Ik houd van het feit dat al alles proper is en alles zijn eigen plekje heeft. Als ik jou daarmee ook een gunst kan doen, dan doe ik dat met plezier.
Poetsvrouw in Sint-amandsberg (9040) - Stephanie
Stephanie
Sint-amandsberg
5/5 (2 reviews)
Hygiëne vind ik heel belangrijk, ook naar gezondheid toe. Daarom zou ik graag 1 keer in de week bij u thuis komen kuisen. Ik heb eerder al ervaring opgedaan bij Euroclean. Ik ben op elke namiddag van de week beschikbaar.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel poetsvrouwen in Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Gemakkelijke duidelijke website. Straight to the point. Drempel was heel laag om een dienst aan te vragen en kreeg direct reactie. ”
Sarah
“ Contact met lokale dienstverleners, prijs overeen te komen, snelle afhandeling. ”
Benita
“ Zeer interessante app om mensen te vinden en zeer behulpzaam team Ring Twice ”
Mohamad alamin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Poetshulp Destelbergen: geëvalueerd met 4.78 door 312 klanten

Populaire dienstaanvragen

poetshulp Destelbergen, kuisvrouw Destelbergen, ruitenwasser Destelbergen, glazenwasser Destelbergen, poetsdienst Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan poetsvrouw in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden