nanny Wilrijk

Nanny Wilrijk: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Wilrijk

Nanny in Edegem (2650) - Emilie
Emilie
Edegem
5/5 (17 reviews)
Een drukke job? Een dagje weg? Dan kan ik u mijzelf voorstellen als de oppas voor je kind(eren). Ik ben een echte kindervriend. Huiswerk helpen, spelletjes samenspelen en is een keer gek doen, waarom niet. De fantastiewereld uitknutselen op papier. Ik heb mijn eigen vervoer, dus zo is een keertje wegrijden naar een speeltuin/dierentuin, is een must-have. Contacteer me als je me nodig hebt.
Nanny in Hoboken (2660) - Chayenne
Chayenne
Hoboken
4.86/5 (7 reviews)
Ik heb gestuurt voor baby’s/ kinderen, en heb altijd als babysitting gedaan. Ik geniet ervan om met de kinderen te spelen en dingens bij te leren, dat maakt mij altijd blij
Nanny in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hello, I was a a former au pair who worked specially for the children. I also took good care of lots of children in the past few years. I do all around household chores too. I have a daughter of 9 years of age.
Nanny in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Ik heb een nichtje van ondertussen 12 jaar, sinds haar geboorte was ik zowat de vaste oppas voor haar en dit verliep prima. Nu dat ik wat tijd heb, kan ik perfect op jullie kleintje letten, ermee spelen,... Indien er bijvoorbeeld eten gemaakt moet worden kan ik dit ook zeker en vast!
Nanny in Hoboken (2660) - Yenthe
Yenthe
Hoboken
5/5 (3 reviews)
Ik babysit heel graag en deed dit vroeger als jobstudente, alsook voor zieke kindjes. Graag zou ik ook op jullie zonnestraaltjes komen babysitten. Ik heb veel ervaring. Ik werk zelf ook in een leefgroep met kinderen.
Nanny in Antwerpen (2020) - Bieke
Bieke
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik kom zelf uit een gezin van 4 kinderen (mijn 2 zusjes zijn 6 en 9 jaar jonger) . ook mijn broer heeft 2 kleine kids van 6 en 3 waar ik super goed mee overweg kan. Baby's zijn ook absoluut geen probleem! Ik heb een groot hart voor kindjes en heb geen gebrek aan fantasie om mee te spelen, te knutselen enz.
Nanny in Berchem (2600) - Leen
Leen
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben een super lieve oma van 12 kids , maar na een carriere waar ik fulltime gewerkt heb met daarnaast ook nog een huishouden te beredderen is het nu voor mij een beetje te rustig leventje. Een centje extra is ook altijd welkom. Geef maat een seintje als ik een gezin kan helpen met afhaal school, huiswerk, of oppas kleintjes
Nanny in Hoboken (2660) - Selin
Selin
Hoboken
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Selin. . Ik ga graag om met kinderen. Ik hou super veel van mijn kleine neefjes en nichtjes ik speel altijd met hen. Met plezier stel ik mezelf open om te babysitten. Ik heb geen moeite om de kinderen te assisteren bv om naar het toilet te gaan etc. Ik hecht ook belang aan wat het kind wilt doen. Verhaaltje lezen? Samen tekenen, kleuren etc.
Nanny in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben jaren opgegroeid met kinderen vermits mijn mama onthaalmoeder is. Zelf heb ik ook weekend werk gedaan als oppas. Van de kinderen uit bed halen en eten geven tot knutselen en in bed stoppen.
Nanny in Berchem (2600) - Mariam
Mariam
Berchem
5/5 (2 reviews)
Hoi mijn naam is mariam. ik babysit al vanaf mijn 15e en ik doe het heel graag ik babysit vaak op mijn jongere zussen en kinderen uit mijn omgeving ik doe graag leuke spelletjes met ze en ik vind het ook leuk om gezellig naar de park te gaan. Op woensdagen en weekends ben ik beschikbaar en soms doordeweeks s’avonds als u nog vragen heeft kunt u mij altijd contacteren.
Nanny in Antwerpen (2020) - Margot
Margot
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben Margot. Ik ben alleenstaande en gepensioneerd. Het sociale 'zorgen voor' is een stukje van mezelf. Ik ben rustig en kan goed luisteren. Ik vind het belangrijk consequent te zijn en zal volgens uw wensen heel goed voor uw kleintje zorgen. De afspraken die er zijn voor uw zoontje/dochtertje zal ik steeds respecteren.
Nanny in Edegem (2650) - Karolien
Karolien
Edegem
5/5 (1 reviews)
Ik babysit al sinds ik 13 jaar oud ben. Ik heb al zowel op kindjes onder de 5 jaar als kindjes rond de 10 jaar gebabysit. Zowel overdag als ‘s avonds ben ik beschikbaar.
Nanny in Mortsel (2640) - Maxime
Maxime
Mortsel
1.0/5 (1 reviews)
Ik babysit regelmatig op kindjes vanaf 4 jaar. Ik kan en wil alles doen.
Nanny in Hoboken (2660) - Tatjana
Tatjana
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik ben afgestudeerd als kinderverzorgster en heb dus ervaring met baby’s, peuters en kleuters. Dit zowel qua spelen, eten, slapen, wassen, zindelijkheidstraining,.... Ook heb ik verschillende ervaringen/stage’s achter de rug in kinderdagverblijven, kleuterscholen, familie,...: Telkens heb ik dit gedaan met hart en ziel!
Nanny in Berchem (2600) - Laura
Laura
Berchem
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik zou me graag voorstellen als oppas. Dit kan eenmalig of vast. Ik heb een eigen wagen ter beschikking, ik kan me dus vrij verplaatsen. Ik heb reeds enkele jaren ervaring met babysitten, alsook leiding te zijn van een kamp.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Wilrijk: geëvalueerd met 4.76 door 50 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Wilrijk, nanny gezocht Wilrijk, nannies Wilrijk, betrouwbare nanny zoeken Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Wilrijk

De laatste aanvragen in de categorie nanny Wilrijk

Oma/Opa gezocht - Babysit Wilrijk - Garder ma fille chez moi - Récupérer ma fille a l école et la garder chez moi - Nanny na school - Weekend - Ochtend en avond breng-ophaal moment opvang - Kleuter van 3 jaar opvangen en naar school brengen - Vaste oppas - 4 dagen per maand - Liefdevolle en dynamische kinderoppas - Babysit gezocht - Avondoppas - kinderopvang - vaste kinderoppas naschoolse opvang - Vaste babysit gezocht - vaste oppas gezocht in de week - naschoolse opvang gezocht - Gezin zoekt super Nanny !!! - Permanent babysitting for 2 yo child - ophalen en eerste zorgen - Op zoek naar betrouwbare, lieve nanny voor twee fantastische meisjes van 3 en 5 jaar - Spoed oppas - Babysitting - Vaste oppas : Kind 3+ - Baby sitter - Babysitting - Vaste oppas : Kind 3+ - Dringend babysitter gezocht - kinderoppas - Nanny - Fulltime oppas - Kinderoppas: gaan halen van school en koken - Oppas kinderen na school - oppas voor 6 weken op woensdag van half 6 tot ten laatste half 9 'avonds.
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden