nanny Lier

Nanny Lier: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Lier

Nanny in Kontich (2550) - Sofie
Sofie
Kontich
5/5 (13 reviews)
Ik ben Sofie, 25 jaar en ik babysit al sinds mijn 15 jaar op buren, neven en nichtjes. Al heel wat ervaring dus! Ik ben vrij flexibel en heb een eigen wagen waardoor ik me probleemloos kan verplaatsen.
Nanny in Wommelgem (2160) - Tanya
Tanya
Wommelgem
5/5 (9 reviews)
Ik ben Tanya,42jaar,heb zelf 3 kids van 24,21 en 16,ben oma van meisje van 1jaar dus ervaring heb ik zeker. Ben een optimistisch,goedlachs en betrouwbare vrouw die graag met kindjes bezig is.Dus ziet u er wat in...weet u me te vinden. GrtjsTanya
Nanny in Wommelgem (2160) - Chaimae
Chaimae
Wommelgem
5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben chaimae en ben 22 jaar. Ik heb al 6 jaar ervaring met oppassen op kinderen van 0 tot 12 jaar. Naargelang de interesses van het kind organiseer ik activiteiten. Voorbeelden van zulke activiteiten zijn: "bingo, kwartet, puzzels maken, sport en spel ... . Ik sta altijd open voor een kennismaking op voorhand om elkaar beter te leren kennen.
Nanny in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Ik heb een nichtje van ondertussen 12 jaar, sinds haar geboorte was ik zowat de vaste oppas voor haar en dit verliep prima. Nu dat ik wat tijd heb, kan ik perfect op jullie kleintje letten, ermee spelen,... Indien er bijvoorbeeld eten gemaakt moet worden kan ik dit ook zeker en vast!
Nanny in Putte (2580) - Anse
Anse
Putte
5/5 (3 reviews)
Ik ben een creatieve persoon die graag met kinderen omgaat. Ik vind het super leuk om zelf nog eens het 'kind' in me naar boven te kunnen halen. Ook actief spelletjes spelen in plaats van steeds achter de tv/tablet/smartphone te zitten geeft me extra energie.
Nanny in Antwerpen (2030) - Sofie
Sofie
Antwerpen
4.67/5 (3 reviews)
Samen kijken we naar wat jijzelf en de kindjes verwachten. Ik ben niet bang om streng te zijn wanneer nodig. Ik kan pampers vervangen, flesje geven, spelen met de kindjes, koken en eten geven, huiswerk (waar mogelijk is helpen) ... Ik heb zelf een wagen en werk van ma-do tot 17u, daarbuiten ben ik flexibel.
Nanny in Sint-katelijne-waver (2860) - Lisa
Lisa
Sint-katelijne-waver
5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Lisa en zou graag in mijn vrije tijd op kinderen willen passen, de leeftijd speelt geen rol. Als ik jullie hiermee kan helpen contacteer me zeker! groetjes Lisa
Nanny in Lint (2547) - Jona
Jona
Lint
5/5 (2 reviews)
Ik ben nu 22 jaar, ik pas al op kindjes sinds ik 14 ben. Daarnaast ben ik leidster op de scouts en ook animator op het speelplein. Hierin heb ik dus zeker veel ervaring. Peuters zijn voor mij ook geen probleem!
Nanny in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf mama van 2 kinderen en plusmama van een tweeling. Hierdoor heb ik wel wat ervaring in wat kinderen graag doen en hoe ik ze even kan laten vergeten dat mama en papa eventjes weg zijn. ;-)
Nanny in Hove (2540) - Julie
Julie
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik ben student aan Luca School of Arts te Gent in de vrije beeldende kunsten. In het weekend ben ik terug thuis bij mijn ouders in Hove. Tijdens de week ben ik beschikbaar in Gent en tijdens het weekend (en schoolvakanties) in Hove. Ik ben al 2 jaar lang een vaste babysit bij een gezin met 2 baby's dus ik heb al wat ervaring met kinderen. Ik hoop via deze weg een centje te kunnen bijverdienen.
Nanny in Hove (2540) - Cynthia
Cynthia
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik heb recente ervaring met baby's en peuters van 7 maanden tot 17 maanden. Ik heb een EHBO cursus gevolgd en heb mijn eigen wagen. Ik ben beschikbaar op vrijdagavond en in de weekends en sporadisch in de week.
Nanny in Hove (2540) - Denice
Denice
Hove
5/5 (1 reviews)
Ik heb 1 jaar kinder en ouderenzorg gedaan, met een stage in een kinderdagverblijf voor 5 weken. Ik heb dan ervaring met baby's, peuters en kleuters. Ik ben ook opgegroeid met 6 broers en zussen dus op oudere kinderen oppassen lukt ook wel.
Nanny in Duffel (2570) - Maarten
Maarten
Duffel
5/5 (1 reviews)
Ik ben 19 jaar en heb ondertussen al 11 jaar chiro-ervaring als lid en spring soms nog in als leider. Ik weet dus als geen ander hoe je kinderen bezighoudt met toffe spelletjes te spelen.
Nanny in Berlaar (2590) - Jolijn
Jolijn
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Hey, zoek jij een oppas die rustig, betrouwbaar en sociaal is. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Niet alleen kan ik goed omgaan met kinderen, ik vind het ook fijn om met hun creatieve activiteiten met hun te doen.
Nanny in Kontich (2550) - Thomas
Thomas
Kontich
5/5 (1 reviews)
Ik heb al wel wat ervaring met baby’s en kleine kinderen. Ik vind het ook zeer leuk om er op te passen, zeker op reguliere basis lijkt me dit fantastisch! Een band creëren met iemand is altijd fijn!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel nannies Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk om bv een goede oppas te vinden en het is geen moeilijke app om te gebruiken. ”
Lena
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Lier: geëvalueerd met 4.98 door 51 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Lier, nanny gezocht Lier, nannies Lier, betrouwbare nanny zoeken Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan nanny Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden