nanny Borgerhout

Nanny Borgerhout: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als nanny Borgerhout

Nanny in Merksem (2170) - Najat
Najat
Merksem
5/5 (10 reviews)
Ik ben zelf een moeder en ik werk jaren met met kinderen zo als op een school als individueel. En heb ervaring met alle leeftijden en ontwikkeling fase
Nanny in Antwerpen (2000) - Ines
Ines
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Al 14 jaar babysit ik regelmatig op baby's en kinderen van verschillende leeftijden. Al snel groei uit tot de favoriete oppasser van ouders en kinderen. Ik hou van spelletjes spelen, verhalen voorlezen, samen toneelstukjes maken en samen knutselen.
Nanny in Antwerpen (2018) - Doreen
Doreen
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Hello, I was a a former au pair who worked specially for the children. I also took good care of lots of children in the past few years. I do all around household chores too. I have a daughter of 9 years of age.
Nanny in Antwerpen (2018) - Stien
Stien
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Momenteel ben ik bezig aan mijn 2e bachelor. Ik heb reeds een diploma orthopedagogie (opvoeder) op zak en studeer nu sociaal werk. Ik heb door mijn stages en vakantiewerk al heel wat ervaring met kinderen.
Nanny in Merksem (2170) - Tatia
Tatia
Merksem
5/5 (2 reviews)
Ik ben zelf een moeder van een 3jarig jongen, ik kan kinseren bijhouden bij mijn thuis of bij de cliënt. Ben heel makelijk te bereiken en heb alle materiaal voor verzorging. Voor andere suggesties hoor ikhet graag.
Nanny in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb kinderen heel graag en pas ook vaak op de kindjes in mijn omgeving. Ik kan goed met ze omgaan en weet hen een leuke tijd te bezorgen! Voor meer info stuur me gerust een berichtje.
Nanny in Berchem (2600) - Lindsey
Lindsey
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben jaren opgegroeid met kinderen vermits mijn mama onthaalmoeder is. Zelf heb ik ook weekend werk gedaan als oppas. Van de kinderen uit bed halen en eten geven tot knutselen en in bed stoppen.
Nanny in Deurne (2100) - Anissa
Anissa
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik doe de richting sociale technische wetenschappen en wil later iets gaan doen met kindjes en kinderen. Dit omdat het me interesseert en het gewoonweg prachtig is om kinderen te zien lachen! Tuurlijk zijn ze niet altijd blij maar daarvoor ben ik er ook! Ik kan spelletjes spelen, ze rustig houden, ze in bed leggen met een verhaaltje,... alles wat kinderen nodig hebben.
Nanny in Antwerpen (2018) - Julie
Julie
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Nanny in Antwerpen (2000) - Carl
Carl
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi, ik ben Carl, aangenaam. Ik babysit soms op (b)engeltjes van familie en vrienden. Ik probeer ze de dag van hun leven te geven. Aan de hand van humor en enthousiasme. Voor mij is jouw kind een minivolwassene, waar ik zorgvuldig aandacht aan besteedt als ze iets zeggen. Zo bouw ik mee aan de ontwikkeling en het zelfvertrouwen van jouw kind of kinderen. Altijd aangenaam om een glimlach op jouw kroost te krijgen.
Nanny in Antwerpen (2000) - Mikey
Mikey
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hoi. Ik ben Mikey 20jaar ik hwb nog geen ervaring met babysitten maar wil via deze weg wel die ervaring krijgen ik vind kinderen super ik wil later zelf 1 of 2 kinderen heb wel al moeten helpen in een kleuterschool en dat ging goed hopelijk tot binnenkort
Nanny in Deurne (2100) - Davey
Davey
Deurne
5/5 (1 reviews)
ik babysit heel graag en heb heel veel geduld en heb ervaring dus kan met je kindje of kindjes spelen een verhaaltje voor lezen knuffelen ze in bad zetten aan kleden enzo heb je een babysit nodig laat gerust iets weten
Nanny in Antwerpen (2000) - Mary
Mary
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
I am great with children and all children like me because I have a childlike approach to them. I interact with kids ,play with them and create activities we can both enjoy,I also have alot of experience
Nanny in Antwerpen (2060) - Omaima
Omaima
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Hallo, mijn naam is Omaima, ik ben 19 jaar en woon in Antwerpen. Ik ben gek op kinderen, ze zijn allemaal schatjes. Vaak zijn kinderen ook echt gek op me. Ik moet vaak oppassen op mijn nichten en de dochters van de vriendinnen van mijn moeder, ze vinden het heel leuk met mij. Ik doe dat met plezier!
Nanny in Antwerpen (2060) - Naduah
Naduah
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Zelf moeder van een nieuw samengesteld gezin met 3kinds. Ook ga ik regelmatig baby sitten bij de buurtbewoners en familieleden. Vindt het gewoon geweldig om extra leven in huis te hebben. Samen spelen en nieuwe dingen ontdekken. Of gezellig naar wat verhalen luisteren of miss wel eens samen koekjes bakken of naar de zoo of park gaan. Wie wilt dit nu niet? Interesses? Laat maar weten,😘
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Goed dat een soortgelijke site bestaat, vind het ook goed dat de uitvoerder verzekerd is ”
Lien
“ - heel professioneel, creatief en zorgzaam met de kinderen bezig - leuke persoonlijkheid ”
Sabine
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Nanny Borgerhout: geëvalueerd met 5.0 door 45 klanten

Populaire dienstaanvragen

nanny Borgerhout, nanny gezocht Borgerhout, nannies Borgerhout, betrouwbare nanny zoeken Borgerhout,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen nanny Borgerhout

De laatste aanvragen in de categorie nanny Borgerhout

Oppas gezocht - Ik zoek waar ik kan oppassen - Babyoppas gezocht voor kindje van 4 maanden - Babysit - Kinderen naar school brengen - Ik heb een babysit nodig die om 6u smorgens bij mij thuis kan zijn en éventuel mijn kinderen naar school brengt - Op zoek naar een vaste betrouwbare babysit. - Babysitter - Antwerpen - Babysitting - Vaste oppas : Kind 3+ - nanny - Afhalen school - Babysit voor mijn dochtjertje van 2,5 ze word 3 in 10 februari - Babysitten - Vaste oppas in Borgerhout (2140)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden