naaister Ekeren

Naaister Ekeren: Ontdek onze talentvolle experts

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Naaister Ekeren: Onze selectie dienstverleners

Naaister in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.76/5 (29 reviews)
Hallo, ik ben Nima, 43 jaar en naaier in vrije tijd! Ik naai liever bij jou thuis omdat ik zelf niet genoeg ruimte heb. Aarzel niet om beroep te doen op mij voor retouches en meer!
Naaister in Antwerpen (2000) - Alla
Alla
Antwerpen
5/5 (11 reviews)
I have extensive experience in tailoring, I can fit clothes to size, sew home textiles I recently arrived from Ukraine, I really like to sew and please customers with my work, I approach my work neatly and professionally
Naaister in Antwerpen (2030) - Salahalddin
Salahalddin
Antwerpen
5/5 (8 reviews)
Hallo iedereen Ik werk naaien en meubelstoffeerder zetels banken… Industriële naaimachine veel verdragen ik maak ook gordijnen en retouches Ik kom zelf halen en terugbrengen zonder extra geld, ik zal berekend alleen voor stuk werk met beste prijs Ik ben ook handig persoon kan om alles te helpen Ik woon in Antwerpen en ik heb mij eigen vervoer Dank u vriendelijk
Naaister in Antwerpen (2018) - Jenan
Jenan
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik heb een lange ervareng met naaien en ik ben zeer goed in het naaien van alles, kledingherstelling, borduren,... Ik heb ook ervaring met het kiezen van kleuren en stijlen die geschikt zijn voor mensen.
Naaister in Deurne (2100) - Eveline
Eveline
Deurne
4.75/5 (4 reviews)
Kleine verstellingen, personaliseren, een ontwerp realiseren, het kan allemaal! Ik heb de opleiding moderealisatie-en verkoop gevolgd op school maar thuis ga ik ook graag de vrije loop. Mijn kennis ligt vooral bij het vervaardigen van patronen, kleding maken en herstellen. Voor de rest ben ik vrij handig met haken.
Naaister in Wommelgem (2160) - Doraluz
Doraluz
Wommelgem
5/5 (3 reviews)
Ik werk al zo'n 20 jaar als naaister bij verschillende bedrijven. Daarnaast maak ik ook al jaren kledij op maat op een regelmatige basis en heb ik mijn eigen atelier. Tegenwoordig werk ik bij Interieur Kultuur hier in Wommelgem.
Naaister in Merksem (2170) - Mohammad
Mohammad
Merksem
5/5 (3 reviews)
Ik heb al 20 jaar ervaring. Ik maak kostuums, bruidsjurken, ik deed al een samenwerking met uniformen voor scholen, nieuwe handtassen maken, kledij aanpassen naar wensen van de klanten. Ik doe maatwerken. Ik doe retouches. Onderhoud/techniek naaimachines kan ik ook.
Naaister in Borgerhout (2140) - Abelone
Abelone Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Borgerhout
5/5 (2 reviews)
Ik ben modeontwerpster en kan zowel ontwerpen, patronen tekenen en/of jouw kledij of interieur textiel maken. Heb je een specifieke project , - geef mijn zeker een seintje!
Naaister in Deurne (2100) - Livia
Livia
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik ben sinds dit jaar aan een mode-opleiding begonnen en ik naaide daarvoor ook al een lange tijd. Retouches, nieuwe kledingstukken, kleding herstellen,... Hiervoor kan je bij mij terecht. Verder kan ik ook eigen patronen maken dus zou ik u ook iets op maat kunnen maken. Ik hou ervan om nieuwe ervaring op te doen!
Naaister in Antwerpen (2030) - Hannah
Hannah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik ben een zelfstandige naaister en heb al veel ervaring. Ik heb in de Vlaamse Opera gewerkt, hier moest ik zowel kledij in elkaar stikken als kledij retoucheren.
Naaister in Stabroek (2940) - Tugba
Tugba
Stabroek
5/5 (1 reviews)
Ik heb zelf leren naaien in het Corona-tijdperk :) en dit is al snel een hevige passie van me geworden. Ik ben heel perfectionistisch in mijn werk. Ik heb al heel veel gemaakt, maar ik heb nog niet veel ervaring in het leveren van mijn diensten aan vreemden, dus begin ik graag met simpele reparaties en retouchen (inkorten, knopen naaien, gaten herstellen,…).
Naaister in Antwerpen (2060) - Anastasia
Anastasia
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben een kleermaker op maat. Ik kan alle soorten naaiwerk doen, van het eenvoudig zomen van broeken tot het naaien van jassen. Mijn hobby is het naaien van kinderjurken en breitassen en accessoires. Je kunt foto's van mijn werk zien op Instagram Dolce.nitka
Naaister in Merksem (2170) - Sacha
Sacha
Merksem
5/5 (1 reviews)
Omvat kleine herstelwerkjes in uw kleding, een gaatje dichten of een zoompje leggen niets is te veel voor mij, en indien u dan nog strijkers hebt geeft u dit ook maar mee😉
Naaister in Schoten (2900) - Eli
Eli
Schoten
Nieuw
Eigenlijk gaat het over breien en haken maar die opties staan er niet bij dus vandaar dat ik het onder de noemer 'naaien' zet. Ik heb al veel ervaring met breien en haken voor derden in opdracht. Ik vind het heel leuk en fijn om te doen. Van (mooi) garen een leuk kledingstuk maken, of een deken, een woon-item, zelfs kattenmanden haak ik.
Naaister in Berchem (2600) - Nathalie
Nathalie
Berchem
Nieuw
Hey, moet je broek ingekort worden, of is die rok van je te breed? Zit je met een jas zonder knopen of is die tirette aan vervanging toe? Ik moet ook steeds mijn kleren aanpassen gezien ik een kleine maat heb, dus die dingen zitten in mijn vingers.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel naaisters in Ekeren

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Handige app om mensen in je buurt in contact te komen voor klusjes. Mijn eerste ervaring met Ring Twice is positief. ”
Hilde
“ Gemakkelijk om iemand in de buurt te vinden die een klein klusje kan klaren voor jou als je tijdelijk/meerdere keren in nood zit ”
Anita
“ Ik vind het een heel mooi initiatief omdit meldpunt te hebben. Je word goed verzorgd ”
Els
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Naaister Ekeren: geëvalueerd met 4.96 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen

naaister Ekeren, goedkope naaister gezocht Ekeren, kleding herstellen in Ekeren, retouches Ekeren, …

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden