klusser Diegem

Ontdek talentvolle klussers in Diegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Diegem

Klussen in Peutie (1800) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Peutie
4.87/5 (92 reviews)
We realiseren werkzaamheden: schoonmaak (ramen-& autos wassen, tuinwerk, woning, dakgoten, restaurant, kinderopvang...), transport (kunstwerk,docs...), renovatie (schilderen, schrijnwerk, loodgieterij, electriciteit...). Nous réalisons des travaux: nettoyage (vitres & véhicules, jardinage, maison, gouttières, restos,crèche...), transport (œuvres d'art,docs...), rénovation (peinture, plomberie,...)
Klussen in Diegem (1831) - Salah
Salah Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
4.98/5 (58 reviews)
Hallo, ik ben een erkende verwarmingstechnieker die al jaren actief is in de verwarming, sanitairsector. De laatste jaren ben ik als Technieker op de baan dit houdt in, het verhelpen van storingen en het onderhouden van verwarmingsketels op gas of stookolie. Na mijn werkuren ben ik vrij voor alle dienstverleningen ivm sanitair, verwarming.
Klussen in Vilvoorde (1800) - Saleh
Saleh
Vilvoorde
4.8/5 (44 reviews)
hallo ik ben Saleh 34 jaar werk al 10 jaar voor een keuringsfirma te brussel. mijn ervaringen gaan uit ik ben gespecialiseerd in elektrisiteit , scheidingsmuren plaatsen en verschillende klussjes en reparaties :)
Klussen in Zaventem (1930) - Omar
Omar
Zaventem
4.56/5 (36 reviews)
Hallo, mijn naam is Omar en ben 26 jaar. Ik kom uit Zaventem. Je kan me inhuren voor alle soorten klusjes. Kasten in elkaar steken. Opruimwerken. Afbraakwerken. Tuin opruimen. Gras afmaaien. Etc... Ik ben een handige jongen. Heb ervaring en leer elke dag bij. Huur mij in en je zorgen zij zo voorbij 👌
Klussen in Machelen (1830) - Sven
Sven
Machelen
5/5 (17 reviews)
jonge dynamische all round technieker op zoek naar net dat beetje meer. overdag all round klusjesman voor Atalian. van tuin tot kleine elektriciteit. heeft u een vraag, aarzel dan zeker niet contact met me op te nemen.
Klussen in Machelen (1830) - François
François Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.93/5 (14 reviews)
Als beroep IT’er in Antwerpen. Daarnaast recent zelfstandige in bijberoep geworden. Je kan bij mij terecht voor uw IT vragen en problemen , plaatsing van zonnepanelen, problemen met sanitair of elektriciteit
Klussen in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.92/5 (13 reviews)
zelfstandig klusser in bijberoep van zeer veel markten thuis, mijn specialiteit is onderhoud en aanleg tuinen, afgestudeerd aan tuinbouwschool, ervaring als wegeniswerker rioolen en aansluitingen zijn ook geen probleem net zoals terrassen en opritten
Klussen in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.8/5 (10 reviews)
CAD/CAM oplossingen op maat met een expertise in 3D-printen Ik kan antwoord geven op al uw vragen over 3D-bestanden of -programma's, zowel vanop afstand als op verplaatsing. Allerhande hulp met computers is zeker ook mogelijk
Klussen in Vilvoorde (1800) - Ali
Ali
Vilvoorde
5/5 (10 reviews)
Hebben jullie een vakman nodig voor het plaatsen van jullie meubilair, dan zit je aan het juiste adres -Plaatsing van keukens, van klein tot groot -Plaatsing van badkamermeubels -Slaapkamers -Dressingen -Eettafels enzo... Heb ruime ervaring en werk aan een voordelige prijs
Klussen in Machelen (1830) - Matthieu
Matthieu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.89/5 (9 reviews)
Bonjour je suis Matthieu. J'ai 17 ans. Je travaille beaucoup dans les jardins en tant qu'étudiant et c'est aussi ma passion . J'adore travaille dans le batiment, j'y fait de tout! Je suis en la plus part de cas très pratique!
Klussen in Melsbroek (1820) - Arne
Arne
Melsbroek
4.5/5 (6 reviews)
Hallo! Mijn naam is Arne, ik ben 21 jaar. Ik hebben kennis van schrijnwerk, dakwerk en loodgieterij. Ik ben enorm leergierig en zou elke dag nog dingen willen bijleren, ook help ik graag mensen, met of zonder nood. Aarzel niet om mij te contacteren voor uw klusjes.
Klussen in Machelen (1830) - Antoine
Antoine Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
5/5 (4 reviews)
Ik ben Antoine, 21 jaar, student industrieel ingenieur elektromechanica en ben graag bezig met allerlei klusjes zoals dingen herstellen. Mijn opleiding biedt hiervoor een stevige basis op vlak van techniek en wetenschap. Ik ben een harde werker met een perfectionistische kant.
Klussen in Peutie (1800) - Abdel
Abdel
Peutie
5/5 (4 reviews)
Ik ben woonachtig in vilvoorde en ben zeer handig. ( dus inzetbaar vor vele zaken 😉) .............................................................................................................................
Klussen in Diegem (1831) - Kamil
Kamil Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Diegem
5/5 (4 reviews)
Dag allemaal, ik ben 38 jaar oud ook zelfstandig in bijberoep zoals electricien (hoofdberoep). ik kan nog heel vele dingen doen in bouw ervaring van 15 jaar in bouw sector, hoort nog wel loodgieterij en kleine klusjeswerken. Mijn principe is vertrouwbaar, correct en nauwkeurig werken afgewerkt is. Hopelijk tot binnenkort!
Klussen in Machelen (1830) - Tom
Tom
Machelen
5/5 (2 reviews)
Al meerdere jaren ervaring als elektricien en netwerkbekabeling. Redelijk all around op dat gebied. Zoek wat extra werkjes om wat extra geld te verdienen in die sector. Beschik over het meeste materiaal voor de werken uit te voeren. Ook bereid om uit de comfortzone te gaan!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Diegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik vind het belangrijk dat ik hier helpers kan vinden die competent genoeg zijn in hun werk ”
Shervin en Ami
“ Makkelijk om iemand te vinden voor een klus. De beoordelingen en chats helpen om iemand te kiezen. ”
Wesly
“ Fast response, professional staff, the fact you can see ranking of the people you hire ”
Mohammad
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Diegem: geëvalueerd met 4.9 door 327 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Diegem, klussen in huis Diegem, klusjes gezocht Diegem, karweien Diegem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden