Vind de beste klusser van Laken

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Vilvoorde (1800) - Patrick
Patrick
4.95/5 · 22 reviews
1800 Vilvoorde
Ik ben al 38 elektricien.ik wil graag de mensen van dienst zijn voor de goede uitvoering en veiligheid.de veiligheid is van heel groot belang voor mij,dat primeert.ik ben heel sociaal en commutatief.grts
Klussen in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
5/5 · 20 reviews
1853 Strombeek-bever
Hallo Heb ik 25 jaar ervaring in de bouwsector onder andere loodgieterij,Elektriciteitswerken,schrijnwerkerij,schilderwerken,valse plafonds,pleisterwerken,betegelen,vloeren en alle kleine klusjes dus je hebt geen andere persoon nodig voor alle klusjes
Klussen in Laken (1020) - Omid
Omid
5/5 · 15 reviews
1020 Laken
Hallo! Ik ben electrician en daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Mijn slogan is "werk aan snelheid en beste kwaliteit". Je kan me in het Nederlands, Frans en Engels bereiken!
Klussen in Sint-joost-ten-node (1210) - Matthias
Matthias
5/5 · 7 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Dag allemaal, ik ben Matthias en ben 24 jaar. Ik ben een plaatslager op vliegtuigen van job. Ik werk graag met mijn handen, vooral montage en tuinen. Maar schuw het werk waarbij je vuil wordt zeker niet. Verder werk ik precies en voer mijn job altijd professioneel en nauwkeurig uit.
Klussen in Sint-jans-molenbeek (1080) - Abdellah
Abdellah
4.86/5 · 7 reviews
1080 Sint-jans-molenbeek
Goeiedag beste mensen, mijn hoofdberoep is tegels zetten en ik kan u helpen met kleine renovaties. Naast tegels zetten kan ik laminaat leggen, sanitair installeren en verschillende binnenhuis jobs doen zoals gaten boren, zaken ophangen en verven. Ik kan tevens professioneel schoonmaken en ik kan ingezet worden om te helpen bij het verhuizen
Klussen in Grimbergen (1850) - Marc
Marc
5/5 · 3 reviews
1850 Grimbergen
Hoi, Ik ben Marc en heb in mijnleven al vele kleine klusjes geklaard. Liefst doe ik wat vervoer van goederen en allerhande kleine klusjes van tuinieren tot verven. Ik heb veel werkmateriaal voorhanden zodat u enkel de grondstoffen dient aan te kopen. Ik kom eerst kijken voor aleer een offerte te maken. Enkel omgeving Grimbergen Vilvoord en Nederlandstalig.
Klussen in Brussel (1000) - Carolien
Carolien
5/5 · 2 reviews
1000 Brussel
Ik ben 31 jaar, elektriciteit -elektronica gestudeerd in het middelbaar. Hoger onderwijs audiovisuele technieken. Een handige persoon met een probleem oplossend denkvermogen. Vooral thuis in kleine elektrische herstellingen en audiovisuele installaties, maar ook handen aan mijn lijf om te schilderen, verhuizen, enzv
Klussen in Schaarbeek (1030) - Zino
Zino
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
Hallo, Ik ben Zino, 24 jaar oud en wonende te Brussel. Ik heb een auto en rijbewijs, dus ik verplaats me waar nodig. Ik ben nog maar net afgestudeerd als communicatie manager. En momenteel ingeschreven als werkzoekende. Daarom ben ik op zoek naar een kleinigheidje om bij te verdienen voor een grote reis vooraleer ik aan het 'echte werk' begin.
Klussen in Laken (1020) - Marlies
Marlies
5/5 · 1 reviews
1020 Laken
Ik ben Marlies, 35 jaar, uit Brussel – ik werk voltijds maar klus graag bij in het weekend en in vakanties; op andere momenten zie je me op de fiets door de hoofdstad sjeezen, of naar rustiger oorden trappen, om er van de natuur te genieten.
Klussen in Laken (1020) - Daniel
Daniel
Nieuw
1020 Laken
Ik heb een opleiding gevolgd als installateur elektriciteit bij VDAB. Ik ben erg vriendelijk en reageer snel. Ik werk goed samen met anderen. Ik spreek Engels en Nederlands.
Klussen in Jette (1090) - Bram
Bram
Nieuw
1090 Jette
Hallo. Ik ben bram, 34 jaar oud en ik heb een passie voor klussen. Ik ben esthetisch aangelegd en heb oog voor detail. Ik ben Nederlandstalig maar kan me ook uitdrukken in het Frans en Engels. Aarzel niet om met te contacteren met uw vragen.
Klussen in Laken (1020) - Smets
Smets
Nieuw
1020 Laken
Ik ben een handige klusjesman die eerlijk is en wil werken. U heeft een werkje ik zal proberen zo goed mogelijk te helpen. Ik heb vele jaren ervaring en deed vele werkjes voor vrienden die waren heel tevreden.
Klussen in Laken (1020) - Nabil
Nabil
Nieuw
1020 Laken
Dag allemaal. Ik ben Nabil, bediende in huishoudelectro en 26 jaar jong. Graag wil ik wat bijverdienen gedurende mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd, flexibel qua werkuren en verplaatsingen, sociaal, hulpvaardig en 3-talig (NL/FR/ENG). Aarzel niet om mij te contacteren.
Klussen in Strombeek-bever (1853) - Trim
Trim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Hiii , ik ben Trim uit Grimbergen. Ik werk sinds 2007 samen met mijn vader in een familiebedrijf en zou graag mijn kennis en vaardigheden op een breder schaal willen inzetten. Ik ben heel sociaal ingesteld en haal er mijn voldoening uit om klussen uit te voeren voor mensen. Als u iemand zoekt die kwalitatief werk levert en niet snel tevreden is ben je bij mij op het juiste adres
Klussen in Schaarbeek (1030) - Sven
Sven
Nieuw
1030 Schaarbeek
hallo. ik ben sven en woon in Brussel. ik heb veel ervaring met informatica en huis-elektriciteit. maar ik kan ok well andere dingen doen waar een handje nodig is bij voorbeeld verhuizing of kelder opruimen. ik spreek Duits, NL, ENG en ook een beetje Frans.

Vakman Laken: geëvalueerd met 4.98 door 78 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Laken, klussen in huis Laken, klusjes gezocht Laken, karweien Laken,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ ° Droomplatform omdat het beantwoordt aan échte grote noden van mensen/gezinnen ° Snel en efficiënt all in one (van aanvraag tot betaling) ° Lost veel fuzz op want bv rechtstreeks met loodgieters of electricians we... ” - Geplaatst sinds 3 dagen
Vervangen keukenkraan maar complexe situatie
Thomas raadt Ovidiusz aan Ovidiusz
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Frans raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Lisa raadt Ahmet aan Ahmet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Laken

Kraan vervangen - Raam sluit niet goed - Wij zoeken iemand die tegels kan leggen - Klussen - Hout buiten afschuren + lakken of beitsen - Herstellen droogkast - Dringend: Loodgieterij - Plamuren/afwerking - Loodgieterij - Panne Disjoncteur - Schilderen van een kleine inkomhal - Elektrische boiler lekt + plat dak roofing - Work as a profesional painter. - Reparatie wasmachine - Schilderen pleisterwanden nieuw ingerichte studio - Vaatwas. Lave vaiselle (2) - Planken bevestigen muur voor in bergruimte - slechtwerkende keukenkraan - montage meubelen IKEA - Renovatie douche - Vervangen glaspartij in deur - Herstellingingswerken trap voortuin - Klussen (3) - Klussen (2) - Houten tuinwand in thermowood zetten - klusjesman - Fuites de robinets de douche - Reparatie espresso apparaat Delonghi - oprit reinigen - Klussen - TL licht badkamer defect - Reinigen gevelbezetting van dakkapel - Sanitair reparaties afloop roofing etc (5) - Elektricien gevraagd - Vocht insijpeling onder vensterbank reparatie - problemen met rijstkoker - Sanitair reparaties afloop roofing etc (4) - Plombier - lek dakgoot, buis in muur - Bezetter gezocht - Installatie chauffage in bureauruimte - Pose plan de travail cuisine - Kast Ikea en planken ophangen - panne verwarming + vervanging buizen keuken - Vaatwas. Lave vaiselle - Zoektocht naar loodgieter - Dakwerk plat dak en aanleg terras - Creatie traptoegang naar ruimte onder dak - Renovatie badkamer - Hulp voor afwerking allerlei na nieuwbouw - Electriciteitswerken - Planken ophangen - Planken ophangen - Elektriciteit inslijpen - Afstellen en herstellen van houten ramen
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden