klusser Strombeek-bever

Ontdek talentvolle klussers in Strombeek-bever

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Strombeek-bever

Klussen in Meise (1860) - Kristof
Kristof Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Meise
4.81/5 (42 reviews)
Hallo Ik ben Kristof ik ben 37 ons bedrijf is gespecialiseerd in badkamers projecten op maat, afwerking binnen en buiten met hoogste kwaliteit. ***************************************** Tot binnenkort !!!!! Groetjes Kristof
Klussen in Grimbergen (1850) - Robert
Robert
Grimbergen
4.91/5 (34 reviews)
Dag, ik ben jong gepensioneerd en in grote vorm. Ik heb een grote en gevarieerde ervaring (heb 15 jaar een ploeg werkmannen moeten aansturen). Ik ben het meest thuis in elektriciteit, maar alle kluswerken in en om het huis behoren tot de mogelijkheden.
Klussen in Grimbergen (1850) - Victor
Victor
Grimbergen
4.96/5 (25 reviews)
Dag allemaal, il ben Vic een 64 jarige sympathieke kerel uit Grimbergen die gepensioneerd is en die graag zijn klein pensioen wat wilt naar boven afronden met het bijklussen bij nieuwe mensen ook het sociaal aspect van deze taak spreekt mij enorm aan. Maar de klus eerst tot een goed dinde brengen is natuurlijk prioritair! Ik spreek volt NL en FR en een mond vol Engels. Laat alles propre achter mij
Klussen in Vilvoorde (1800) - Patrick
Patrick
Vilvoorde
4.96/5 (25 reviews)
Ik ben al 38 elektricien.ik wil graag de mensen van dienst zijn voor de goede uitvoering en veiligheid.de veiligheid is van heel groot belang voor mij,dat primeert.ik ben heel sociaal en commutatief.grts
Klussen in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
Grimbergen
5/5 (21 reviews)
Goeiedag, ik ben Michel en ik ben 56 jaar. Ik ben net gepensineerd...ja jong gepensioneerd inderdaad na een carrière in het Leger. Ik weet niet of je het weet maar er zitten daar nogal wat handige harry's tussen. Meubels in elkaar zetten, ramen of tuinhuis schilderen, muren primen, behangen, laminaat plaatsen, een buizenpartij verstoppen achter een mdf wand, tuinwerk, mijn maximum tekens zijn op..
Klussen in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
Strombeek-bever
5/5 (20 reviews)
Hallo Heb ik 25 jaar ervaring in de bouwsector onder andere loodgieterij,Elektriciteitswerken,schrijnwerkerij,schilderwerken,valse plafonds,pleisterwerken,betegelen,vloeren en alle kleine klusjes dus je hebt geen andere persoon nodig voor alle klusjes
Klussen in Laken (1020) - Omid
Omid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
5/5 (16 reviews)
Hallo! Ik ben electrician en daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Mijn slogan is "werk aan snelheid en beste kwaliteit". Je kan me in het Nederlands, Frans en Engels bereiken!
Klussen in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.92/5 (13 reviews)
zelfstandig klusser in bijberoep van zeer veel markten thuis, mijn specialiteit is onderhoud en aanleg tuinen, afgestudeerd aan tuinbouwschool, ervaring als wegeniswerker rioolen en aansluitingen zijn ook geen probleem net zoals terrassen en opritten
Klussen in Grimbergen (1850) - Joffrey
Joffrey
Grimbergen
5/5 (4 reviews)
Ik werk fulltime als coach/trainer van Ms office pakketten. Graag verdien ik in het weekend wat bij. Heb een rijbewijs en auto dus kan mij gemakkelijk verplaatsen.
Klussen in Grimbergen (1850) - Marc
Marc
Grimbergen
5/5 (3 reviews)
Hoi, Ik ben Marc en heb in mijnleven al vele kleine klusjes geklaard. Liefst doe ik wat vervoer van goederen en allerhande kleine klusjes van tuinieren tot verven. Ik heb veel werkmateriaal voorhanden zodat u enkel de grondstoffen dient aan te kopen. Ik kom eerst kijken voor aleer een offerte te maken. Enkel omgeving Grimbergen Vilvoord en Nederlandstalig.
Klussen in Jette (1090) - Ywen
Ywen
Jette
5/5 (3 reviews)
Hallo Ringtwice gebruikers, ik ben Ywen, ik ben 23 jaar oud en ik ben op zoek voor kleine jobs deze september en begin oktober. Ik spreek vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Ik ben open voor min of meer alle jobs en zeker leergierig, met een voorkeur voor hulp in tuinwerk en kleine renovaties omdat ik in die sectors meer voorstaande ervaring heb. Ik kijk er naar uit om u te kunnen helpen.
Klussen in Wolvertem (1861) - Dean
Dean
Wolvertem
3.67/5 (3 reviews)
Hey ikzelf werk als klusjesman/tuinbouwer doe het werk graag en zal er ook alltijd voor zorgen dat we alle 2 gelukkig zijn als ik de job heb afgehandeld, zal ook geen problemen maken met aanpassingen van het werk als deze gestart is , de job is mijn roeping dus u zult alltijd met plezier worden geholpen!
Klussen in Meise (1860) - Raymond
Raymond
Meise
5/5 (2 reviews)
Ik ben Raymond gepensioneerd sinds 2016, Ik heb gewerkt als Production Manager in een drukkerij.en ben in pensioen gegaan na 51 jaar dienst. ik zoek een job als chauffeur om personen te vervoeren overal in Belgie of verder indien nodig ?Ben ook bereid leveringen te doen in gans Belgie Mijn hobbys zijn tuinieren, wandelen, vissen
Klussen in Laken (1020) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Wim, 42 jaar. Met mijn bedrijfje Albel Solution voer ik als hoofdactiviteit reinigingswerken uit van terrassen, opritten, gevels, daken, ramen, zonnepanelen, rolluiken, auto's, ... Vaak in combinatie met mijn hoofdactiviteit doe ik ook snoeiwerken, schilderwerken en kleine klussen. Nauwkeurig-netjes-stipt-correcte prijs (ik spreek van tevoren alles goed af=nadien geen verrassingen).
Klussen in Neder-over-heembeek (1120) - Assia
Assia
Neder-over-heembeek
5/5 (1 reviews)
Creatieve ziel die wel hapt naar nieuwe ervaringen. Als ik ergens kan helpen, laat ik de kans mij niet voorbijgaan. Ik wil klusjes doen, uw meubels verven, de afwas doen, uw kleren plooien, uw kaders ophangen en zoveel meer. Laat mij weten wat ik kan doen en ik sta paraat. Ik verplaats mij met het ov binnen de stad, en doe dat graag zeker nu de zon schijnt. Hopelijk tot snel!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Strombeek-bever

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer makkelijk in gebruik, en ik heb uiteindelijk een super goede klusjesman gevonden. ”
Yaya
“ Eindelijk een kleine werkje opgeknapt, waar je normaal gezien niemand voor langs komt. ”
Lorens
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Strombeek-bever: geëvalueerd met 4.85 door 214 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Strombeek-bever, klussen in huis Strombeek-bever, klusjes gezocht Strombeek-bever, karweien Strombeek-bever,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden