Vind de beste klusser van Neder-over-heembeek

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klussen in Vilvoorde (1800) - Patrick
Patrick
4.95/5 · 22 reviews
1800 Vilvoorde
Ik ben al 38 elektricien.ik wil graag de mensen van dienst zijn voor de goede uitvoering en veiligheid.de veiligheid is van heel groot belang voor mij,dat primeert.ik ben heel sociaal en commutatief.grts
Klussen in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
5/5 · 20 reviews
1853 Strombeek-bever
Hallo Heb ik 25 jaar ervaring in de bouwsector onder andere loodgieterij,Elektriciteitswerken,schrijnwerkerij,schilderwerken,valse plafonds,pleisterwerken,betegelen,vloeren en alle kleine klusjes dus je hebt geen andere persoon nodig voor alle klusjes
Klussen in Laken (1020) - Omid
Omid
5/5 · 15 reviews
1020 Laken
Hallo! Ik ben electrician en daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Mijn slogan is "werk aan snelheid en beste kwaliteit". Je kan me in het Nederlands, Frans en Engels bereiken!
Klussen in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 13 reviews
1800 Vilvoorde
zelfstandig klusser in bijberoep van zeer veel markten thuis, mijn specialiteit is onderhoud en aanleg tuinen, afgestudeerd aan tuinbouwschool, ervaring als wegeniswerker rioolen en aansluitingen zijn ook geen probleem net zoals terrassen en opritten
Klussen in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
5/5 · 10 reviews
1850 Grimbergen
Goeiedag, ik ben Michel en ik ben 56 jaar. Ik ben net gepensineerd...ja jong gepensioneerd inderdaad na een carrière in het Leger. Ik weet niet of je het weet maar er zitten daar nogal wat handige harry's tussen. Meubels in elkaar zetten, ramen of tuinhuis schilderen, muren primen, behangen, laminaat plaatsen, een buizenpartij verstoppen achter een mdf wand, tuinwerk, mijn maximum tekens zijn op..
Klussen in Grimbergen (1850) - Marc
Marc
5/5 · 3 reviews
1850 Grimbergen
Hoi, Ik ben Marc en heb in mijnleven al vele kleine klusjes geklaard. Liefst doe ik wat vervoer van goederen en allerhande kleine klusjes van tuinieren tot verven. Ik heb veel werkmateriaal voorhanden zodat u enkel de grondstoffen dient aan te kopen. Ik kom eerst kijken voor aleer een offerte te maken. Enkel omgeving Grimbergen Vilvoord en Nederlandstalig.
Klussen in Schaarbeek (1030) - Zino
Zino
5/5 · 1 reviews
1030 Schaarbeek
Hallo, Ik ben Zino, 24 jaar oud en wonende te Brussel. Ik heb een auto en rijbewijs, dus ik verplaats me waar nodig. Ik ben nog maar net afgestudeerd als communicatie manager. En momenteel ingeschreven als werkzoekende. Daarom ben ik op zoek naar een kleinigheidje om bij te verdienen voor een grote reis vooraleer ik aan het 'echte werk' begin.
Klussen in Laken (1020) - Marlies
Marlies
5/5 · 1 reviews
1020 Laken
Ik ben Marlies, 35 jaar, uit Brussel – ik werk voltijds maar klus graag bij in het weekend en in vakanties; op andere momenten zie je me op de fiets door de hoofdstad sjeezen, of naar rustiger oorden trappen, om er van de natuur te genieten.
Klussen in Laken (1020) - Daniel
Daniel
Nieuw
1020 Laken
Ik heb een opleiding gevolgd als installateur elektriciteit bij VDAB. Ik ben erg vriendelijk en reageer snel. Ik werk goed samen met anderen. Ik spreek Engels en Nederlands.
Klussen in Grimbergen (1850) - Pieter
Pieter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1850 Grimbergen
Hallo, ik ben een klusjesman uit Grimbergen. Ik hou van de standaard klussen maar ook van een (haalbare) uitdaging. Ik ben nauwkeurig en correct, heb technisch inzicht en volg opleidingen. Ik hou niet van rond de pot draaien, half werk en (goedkope) brol.
Klussen in Laken (1020) - Smets
Smets
Nieuw
1020 Laken
Ik ben een handige klusjesman die eerlijk is en wil werken. U heeft een werkje ik zal proberen zo goed mogelijk te helpen. Ik heb vele jaren ervaring en deed vele werkjes voor vrienden die waren heel tevreden.
Klussen in Grimbergen (1850) - Maurino
Maurino Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1850 Grimbergen
Beste, Wij zijn een professioneel team (afbraakprijzen, elektricien, loodgieter, vloerder, schilder en een schrijnwerker) Door samen te werken kunnen we onze klanten altijd een handje helpen, of zelfs een volledige renovatie uitvoeren. Werken klein en groot, we helpen u graag uit de nood. Een troef is de onderlinge planning die bij grotere karweien zich perfect opvolgt. Tot snel!
Klussen in Grimbergen (1850) - Michiel
Michiel
Nieuw
1850 Grimbergen
Ik ben Michiel, 25 jaar, jong en gemotiveerd om wat bij te werken na de uren. Ik heb zelf een totaalrenovatie achter de rug en wil graag mijn ervaring verder zetten en mensen helpen bij allerhande klusjes voor zo een extra centje te hebben. Ben van opleiding elektricien , maar doe alles graag als het maar praktisch is. Bureaujob is totaal mijn ding niet.
Klussen in Laken (1020) - Nabil
Nabil
Nieuw
1020 Laken
Dag allemaal. Ik ben Nabil, bediende in huishoudelectro en 26 jaar jong. Graag wil ik wat bijverdienen gedurende mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd, flexibel qua werkuren en verplaatsingen, sociaal, hulpvaardig en 3-talig (NL/FR/ENG). Aarzel niet om mij te contacteren.
Klussen in Strombeek-bever (1853) - Trim
Trim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Hiii , ik ben Trim uit Grimbergen. Ik werk sinds 2007 samen met mijn vader in een familiebedrijf en zou graag mijn kennis en vaardigheden op een breder schaal willen inzetten. Ik ben heel sociaal ingesteld en haal er mijn voldoening uit om klussen uit te voeren voor mensen. Als u iemand zoekt die kwalitatief werk levert en niet snel tevreden is ben je bij mij op het juiste adres

Vakman Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.98 door 85 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusser gezocht Neder-over-heembeek, klussen in huis Neder-over-heembeek, klusjes gezocht Neder-over-heembeek, karweien Neder-over-heembeek,...

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ ° Droomplatform omdat het beantwoordt aan échte grote noden van mensen/gezinnen ° Snel en efficiënt all in one (van aanvraag tot betaling) ° Lost veel fuzz op want bv rechtstreeks met loodgieters of electricians we... ” - Geplaatst sinds 4 dagen
Vervangen keukenkraan maar complexe situatie
Thomas raadt Ovidiusz aan Ovidiusz
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Frans raadt Daniel aan Daniel
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Lisa raadt Ahmet aan Ahmet
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Neder-over-heembeek

Wasmachine spoelt niet meer - wegbrengen electroaparatuur - DIY - Bricoleur - elektriciteitskabel afzuigkap verplaatsen (2) - elektriciteitskabel afzuigkap verplaatsen - Tuinaanleg - Verschillende houten deuren herstellen - Dakgoot en regenpijp - Repareren klein huishoud aparatuur - afloop lavabo+ diverse klusjes in kinderopvang - Luster als je hem aan doet slaagt er een vlam uit en de plonds slagen af twee stopkontacten vast vijzen en een - wc moet aangesloten worden - Schilders- en herstellingswerken aan penthouse
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden