klusser Neder-over-heembeek

Ontdek talentvolle klussers in Neder-over-heembeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Neder-over-heembeek

Klussen in Vilvoorde (1800) - Patrick
Patrick
Vilvoorde
4.96/5 (25 reviews)
Ik ben al 38 elektricien.ik wil graag de mensen van dienst zijn voor de goede uitvoering en veiligheid.de veiligheid is van heel groot belang voor mij,dat primeert.ik ben heel sociaal en commutatief.grts
Klussen in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
Grimbergen
5/5 (21 reviews)
Goeiedag, ik ben Michel en ik ben 56 jaar. Ik ben net gepensineerd...ja jong gepensioneerd inderdaad na een carrière in het Leger. Ik weet niet of je het weet maar er zitten daar nogal wat handige harry's tussen. Meubels in elkaar zetten, ramen of tuinhuis schilderen, muren primen, behangen, laminaat plaatsen, een buizenpartij verstoppen achter een mdf wand, tuinwerk, mijn maximum tekens zijn op..
Klussen in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
Strombeek-bever
5/5 (20 reviews)
Hallo Heb ik 25 jaar ervaring in de bouwsector onder andere loodgieterij,Elektriciteitswerken,schrijnwerkerij,schilderwerken,valse plafonds,pleisterwerken,betegelen,vloeren en alle kleine klusjes dus je hebt geen andere persoon nodig voor alle klusjes
Klussen in Laken (1020) - Omid
Omid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
5/5 (16 reviews)
Hallo! Ik ben electrician en daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Mijn slogan is "werk aan snelheid en beste kwaliteit". Je kan me in het Nederlands, Frans en Engels bereiken!
Klussen in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.92/5 (13 reviews)
zelfstandig klusser in bijberoep van zeer veel markten thuis, mijn specialiteit is onderhoud en aanleg tuinen, afgestudeerd aan tuinbouwschool, ervaring als wegeniswerker rioolen en aansluitingen zijn ook geen probleem net zoals terrassen en opritten
Klussen in Schaarbeek (1030) - El hasan
El hasan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schaarbeek
4.89/5 (9 reviews)
Ik ben Hasan woon in Schaarbeek, ben zelfstandig sinds 2010 Ik werk graag als zelfstandige, doe renovatiewerken zoals behang en schilderwerken, gyprocwerken, tegelwerken, vloerwerken, pleisterwerken, isolatie en kleine klussen
Klussen in Grimbergen (1850) - Marc
Marc
Grimbergen
5/5 (3 reviews)
Hoi, Ik ben Marc en heb in mijnleven al vele kleine klusjes geklaard. Liefst doe ik wat vervoer van goederen en allerhande kleine klusjes van tuinieren tot verven. Ik heb veel werkmateriaal voorhanden zodat u enkel de grondstoffen dient aan te kopen. Ik kom eerst kijken voor aleer een offerte te maken. Enkel omgeving Grimbergen Vilvoord en Nederlandstalig.
Klussen in Jette (1090) - Ywen
Ywen
Jette
5/5 (3 reviews)
Hallo Ringtwice gebruikers, ik ben Ywen, ik ben 23 jaar oud en ik ben op zoek voor kleine jobs deze september en begin oktober. Ik spreek vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Ik ben open voor min of meer alle jobs en zeker leergierig, met een voorkeur voor hulp in tuinwerk en kleine renovaties omdat ik in die sectors meer voorstaande ervaring heb. Ik kijk er naar uit om u te kunnen helpen.
Klussen in Laken (1020) - Wim
Wim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
4.5/5 (2 reviews)
Hallo, ik ben Wim, 42 jaar. Met mijn bedrijfje Albel Solution voer ik als hoofdactiviteit reinigingswerken uit van terrassen, opritten, gevels, daken, ramen, zonnepanelen, rolluiken, auto's, ... Vaak in combinatie met mijn hoofdactiviteit doe ik ook snoeiwerken, schilderwerken en kleine klussen. Nauwkeurig-netjes-stipt-correcte prijs (ik spreek van tevoren alles goed af=nadien geen verrassingen).
Klussen in Neder-over-heembeek (1120) - Assia
Assia
Neder-over-heembeek
5/5 (1 reviews)
Creatieve ziel die wel hapt naar nieuwe ervaringen. Als ik ergens kan helpen, laat ik de kans mij niet voorbijgaan. Ik wil klusjes doen, uw meubels verven, de afwas doen, uw kleren plooien, uw kaders ophangen en zoveel meer. Laat mij weten wat ik kan doen en ik sta paraat. Ik verplaats mij met het ov binnen de stad, en doe dat graag zeker nu de zon schijnt. Hopelijk tot snel!
Klussen in Laken (1020) - Daniel
Daniel
Laken
Nieuw
Ik heb een opleiding gevolgd als installateur elektriciteit bij VDAB. Ik ben erg vriendelijk en reageer snel. Ik werk goed samen met anderen. Ik spreek Engels en Nederlands.
Klussen in Grimbergen (1850) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
Nieuw
Hallo, ik ben een klusjesman uit Grimbergen. Ik hou van de standaard klussen maar ook van een (haalbare) uitdaging. Ik ben nauwkeurig en correct, heb technisch inzicht en volg opleidingen. Ik hou niet van rond de pot draaien, half werk en (goedkope) brol.
Klussen in Laken (1020) - Smets
Smets
Laken
Nieuw
Ik ben een handige klusjesman die eerlijk is en wil werken. U heeft een werkje ik zal proberen zo goed mogelijk te helpen. Ik heb vele jaren ervaring en deed vele werkjes voor vrienden die waren heel tevreden.
Klussen in Grimbergen (1850) - Maurino
Maurino Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
Nieuw
Beste, Wij zijn een professioneel team (afbraakprijzen, elektricien, loodgieter, vloerder, schilder en een schrijnwerker) Door samen te werken kunnen we onze klanten altijd een handje helpen, of zelfs een volledige renovatie uitvoeren. Werken klein en groot, we helpen u graag uit de nood. Een troef is de onderlinge planning die bij grotere karweien zich perfect opvolgt. Tot snel!
Klussen in Grimbergen (1850) - Michiel
Michiel
Grimbergen
Nieuw
Ik ben Michiel, 25 jaar, jong en gemotiveerd om wat bij te werken na de uren. Ik heb zelf een totaalrenovatie achter de rug en wil graag mijn ervaring verder zetten en mensen helpen bij allerhande klusjes voor zo een extra centje te hebben. Ben van opleiding elektricien , maar doe alles graag als het maar praktisch is. Bureaujob is totaal mijn ding niet.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Neder-over-heembeek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Efficiënt en ik heb een oplossing gevonden voor iets wat ik al langer zocht. ”
Arkadiusz
“ Je vindt klusjesmannen (m/v/x) waar een zelfstandig stielman niet voor uit zijn kot komt. ”
Yvan
“ Ik vind het een fantastisch initiatief. Vind maar die kleine werkjes wil uitvoeren. ”
Pierre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.98 door 112 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Neder-over-heembeek, klussen in huis Neder-over-heembeek, klusjes gezocht Neder-over-heembeek, karweien Neder-over-heembeek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden