klusser Neder-over-heembeek

Ontdek talentvolle klussers in Neder-over-heembeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Neder-over-heembeek

Klussen in Vilvoorde (1800) - Patrick
Patrick
Vilvoorde
4.96/5 (25 reviews)
Ik ben al 38 elektricien.ik wil graag de mensen van dienst zijn voor de goede uitvoering en veiligheid.de veiligheid is van heel groot belang voor mij,dat primeert.ik ben heel sociaal en commutatief.grts
Klussen in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
Strombeek-bever
5/5 (20 reviews)
Hallo Heb ik 25 jaar ervaring in de bouwsector onder andere loodgieterij,Elektriciteitswerken,schrijnwerkerij,schilderwerken,valse plafonds,pleisterwerken,betegelen,vloeren en alle kleine klusjes dus je hebt geen andere persoon nodig voor alle klusjes
Klussen in Laken (1020) - Omid
Omid
Laken
5/5 (15 reviews)
Hallo! Ik ben electrician en daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Mijn slogan is "werk aan snelheid en beste kwaliteit". Je kan me in het Nederlands, Frans en Engels bereiken!
Klussen in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
Grimbergen
5/5 (14 reviews)
Goeiedag, ik ben Michel en ik ben 56 jaar. Ik ben net gepensineerd...ja jong gepensioneerd inderdaad na een carrière in het Leger. Ik weet niet of je het weet maar er zitten daar nogal wat handige harry's tussen. Meubels in elkaar zetten, ramen of tuinhuis schilderen, muren primen, behangen, laminaat plaatsen, een buizenpartij verstoppen achter een mdf wand, tuinwerk, mijn maximum tekens zijn op..
Klussen in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.92/5 (13 reviews)
zelfstandig klusser in bijberoep van zeer veel markten thuis, mijn specialiteit is onderhoud en aanleg tuinen, afgestudeerd aan tuinbouwschool, ervaring als wegeniswerker rioolen en aansluitingen zijn ook geen probleem net zoals terrassen en opritten
Klussen in Laken (1020) - Mojtaba
Mojtaba
Laken
4.8/5 (5 reviews)
Ik ben Mojtaba 53 jaar en ik ben klusjesman. Ik kan schilderen, loodgieterij, elektriciteit, plamuren, behangen, houtbewerken tuinonderhoud ... Ik spreek Nederlands Engels Frans Turks en Farsi en Azeri
Klussen in Grimbergen (1850) - Marc
Marc
Grimbergen
5/5 (3 reviews)
Hoi, Ik ben Marc en heb in mijnleven al vele kleine klusjes geklaard. Liefst doe ik wat vervoer van goederen en allerhande kleine klusjes van tuinieren tot verven. Ik heb veel werkmateriaal voorhanden zodat u enkel de grondstoffen dient aan te kopen. Ik kom eerst kijken voor aleer een offerte te maken. Enkel omgeving Grimbergen Vilvoord en Nederlandstalig.
Klussen in Schaarbeek (1030) - Zino
Zino
Schaarbeek
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik ben Zino, 24 jaar oud en wonende te Brussel. Ik heb een auto en rijbewijs, dus ik verplaats me waar nodig. Ik ben nog maar net afgestudeerd als communicatie manager. En momenteel ingeschreven als werkzoekende. Daarom ben ik op zoek naar een kleinigheidje om bij te verdienen voor een grote reis vooraleer ik aan het 'echte werk' begin.
Klussen in Laken (1020) - Daniel
Daniel
Laken
Nieuw
Ik heb een opleiding gevolgd als installateur elektriciteit bij VDAB. Ik ben erg vriendelijk en reageer snel. Ik werk goed samen met anderen. Ik spreek Engels en Nederlands.
Klussen in Grimbergen (1850) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
Nieuw
Hallo, ik ben een klusjesman uit Grimbergen. Ik hou van de standaard klussen maar ook van een (haalbare) uitdaging. Ik ben nauwkeurig en correct, heb technisch inzicht en volg opleidingen. Ik hou niet van rond de pot draaien, half werk en (goedkope) brol.
Klussen in Laken (1020) - Smets
Smets
Laken
Nieuw
Ik ben een handige klusjesman die eerlijk is en wil werken. U heeft een werkje ik zal proberen zo goed mogelijk te helpen. Ik heb vele jaren ervaring en deed vele werkjes voor vrienden die waren heel tevreden.
Klussen in Grimbergen (1850) - Maurino
Maurino Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
Nieuw
Beste, Wij zijn een professioneel team (afbraakprijzen, elektricien, loodgieter, vloerder, schilder en een schrijnwerker) Door samen te werken kunnen we onze klanten altijd een handje helpen, of zelfs een volledige renovatie uitvoeren. Werken klein en groot, we helpen u graag uit de nood. Een troef is de onderlinge planning die bij grotere karweien zich perfect opvolgt. Tot snel!
Klussen in Grimbergen (1850) - Michiel
Michiel
Grimbergen
Nieuw
Ik ben Michiel, 25 jaar, jong en gemotiveerd om wat bij te werken na de uren. Ik heb zelf een totaalrenovatie achter de rug en wil graag mijn ervaring verder zetten en mensen helpen bij allerhande klusjes voor zo een extra centje te hebben. Ben van opleiding elektricien , maar doe alles graag als het maar praktisch is. Bureaujob is totaal mijn ding niet.
Klussen in Laken (1020) - Nabil
Nabil
Laken
Nieuw
Dag allemaal. Ik ben Nabil, bediende in huishoudelectro en 26 jaar jong. Graag wil ik wat bijverdienen gedurende mijn vrije tijd. Ik ben zeer gemotiveerd, flexibel qua werkuren en verplaatsingen, sociaal, hulpvaardig en 3-talig (NL/FR/ENG). Aarzel niet om mij te contacteren.
Klussen in Strombeek-bever (1853) - Trim
Trim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Strombeek-bever
Nieuw
Hiii , ik ben Trim uit Grimbergen. Ik werk sinds 2007 samen met mijn vader in een familiebedrijf en zou graag mijn kennis en vaardigheden op een breder schaal willen inzetten. Ik ben heel sociaal ingesteld en haal er mijn voldoening uit om klussen uit te voeren voor mensen. Als u iemand zoekt die kwalitatief werk levert en niet snel tevreden is ben je bij mij op het juiste adres
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ proficiat, jullie vullen een nood in, namelijk vraag en aanbod van klusjes samenbrengen ”
Izaak
“ Ik ben blij dat ik via Ring Twice aan vriendelijke en kundige mensen kan komen die mij helpen met hetgeen ik heb gevraagd. ”
Jean Pierre
“ De persoon die kwam voor de dakgoten was op tijd en heeft zijn werk prima en netjes gedaan ”
Stefaan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.96 door 96 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Neder-over-heembeek, klussen in huis Neder-over-heembeek, klusjes gezocht Neder-over-heembeek, karweien Neder-over-heembeek,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klussen in Neder-over-heembeek

2 ingebouwde toiletten herstellen - Muurtje oprit opnieuw metsen - Wasmachine spoelt niet meer - wegbrengen electroaparatuur - DIY - Bricoleur - elektriciteitskabel afzuigkap verplaatsen (2) - elektriciteitskabel afzuigkap verplaatsen - Tuinaanleg - Verschillende houten deuren herstellen - Dakgoot en regenpijp - Repareren klein huishoud aparatuur - afloop lavabo+ diverse klusjes in kinderopvang - Luster als je hem aan doet slaagt er een vlam uit en de plonds slagen af twee stopkontacten vast vijzen en een - wc moet aangesloten worden - Schilders- en herstellingswerken aan penthouse
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden