klusser Zellik

Ontdek talentvolle klussers in Zellik

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Zellik

Klussen in Groot-bijgaarden (1702) - Kazim
Kazim
Groot-bijgaarden
4.95/5 (61 reviews)
Dag allemaal, ik ben Koc Kazim en ben 31 jaar en een vader van 2 kinderen. Ik heb zelf een bachelor opleiding industrieel ontwerpen. Ik heb ervaring in bouw en installatie. Ik heb nodige gereedschap om uw klus te klaren. Ik heb volledig mijn eigen woning gerenoveerd, denkend aan douche, laminaat, verf en dergelijke. Als preventieadviseur kan ik ook rekeninghouden met de wetgeving.
Bassel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Klussen in Ganshoren (1083) - Bassel
Bassel
Ganshoren
5/5 (60 reviews)
Bonjour a tous, je suis plombier sanitaire de metier, je vous propose mes service en plomberie partout en Bruxelles et province. Je suis à votre services pour des autres type des travaux. Je vous remercie d’avance pour votre confiance.
Klussen in Laken (1020) - Omid
Omid Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
5/5 (16 reviews)
Hallo! Ik ben electrician en daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Mijn slogan is "werk aan snelheid en beste kwaliteit". Je kan me in het Nederlands, Frans en Engels bereiken!
Klussen in Ganshoren (1083) - Mihai
Mihai Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ganshoren
5/5 (5 reviews)
Handyman, tout projet de renovation a votre service. Outils et voiture peut me deplacer rapidement Bruxelles et Brabant. Handyman at your service for all your needs and projects. Feel free to ask ...
Klussen in Jette (1090) - Ywen
Ywen
Jette
5/5 (3 reviews)
Hallo Ringtwice gebruikers, ik ben Ywen, ik ben 23 jaar oud en ik ben op zoek voor kleine jobs deze september en begin oktober. Ik spreek vloeiend Nederlands, Frans en Engels. Ik ben open voor min of meer alle jobs en zeker leergierig, met een voorkeur voor hulp in tuinwerk en kleine renovaties omdat ik in die sectors meer voorstaande ervaring heb. Ik kijk er naar uit om u te kunnen helpen.
Klussen in Ganshoren (1083) - Mauro
Mauro
Ganshoren
5/5 (3 reviews)
Hallo, ik ben Mauro, 32 jaar en wonende in Ganshoren. In het weekend ben ik vaak vrij en wil deze tijd graag vullen door mensen te helpen. Via deze weg bied ik mijn diensten aan voor diegenen die extra hulp nodig hebben bij klusjes. Tot snel!
Klussen in Dilbeek (1700) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dilbeek
5/5 (3 reviews)
Gemotiveerde klusjesman op pensioen. 57 jaar , doevanallesman..... Alle karweien van A tot Zolder... Ook onderhoud van tuinen . Handig met hout,ook terassen.
Klussen in Sint-agatha-berchem (1082) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-agatha-berchem
5/5 (2 reviews)
Ik ben een net opgestart eenmans bedrijf die met veel plezier uw klusjes komt doen. Ik hou me vooral bezig met schrijnwerk,plaatsen van behang en vloerbedekking en wandbekleding en andere. Het schilderwerk binnen en buiten.reinigen van nieuwbouw of leegmaken van huizen,afbraakwerken met een container ter beschikking en nog meer
Klussen in Wemmel (1780) - Christophe
Christophe
Wemmel
5/5 (1 reviews)
Dag iedereen, ik ben christophe voltijds werknemer maar werk graag klusjes af. In het verleden heb ik reeds een badkamer vernieuwd, veel tuinwerk verricht (bomen snoeien, wortels uitdoen, snoeiwerk, ...)
Klussen in Wemmel (1780) - Benjamin
Benjamin
Wemmel
Nieuw
Student medische wetenschappen. Diploma "elektrotechnisch installateur" (=electricien) behaald als hobby. Grote interesse voor ICT. 25 jaar. Heb mij ingeschreven voor deze website omdat het concept me wel aansprak. In de huidige maatschappij kent amper iemand nog de mensen die rondom hem wonen.
Klussen in Sint-agatha-berchem (1082) - Jan
Jan
Sint-agatha-berchem
Nieuw
Hallo, Ik ben Jan woon momenteel in Sint agatha berchem te Brussel. Ben al 12 jaar aan het werk als elektricien, heb veel ervaring met het aanleggen,vernieuwen, aansluiten, fouten zoeken, enz.. voor elk elektrisch probleem heb ik wel een oplossing. Altijd volgens de regels van de kunst (AREI). Ben ook bereid om op dringende depannage te komen, stroomstoring? Panne? Bel mij.
Klussen in Relegem (1731) - Leroy
Leroy
Relegem
Nieuw
Hallo, mijn naam is Leroy 31 en woon aan de rand v Brussels. Heb je hulp nodig bij klusjes in of rondom huis, of zoek je iemand voor bijles (engels duits nederlands of gitaar) stuur me dan een berichtje. Ook werk ik graag met kinderen en babysitten doe ik met veel plezier
Klussen in Relegem (1731) - Arno
Arno Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Relegem
Nieuw
Renovatieplannen op de agenda? Of opfrissingswerken voor uw woning in het vooruitzicht? Als specialist in renovaties in Relegem en ruime omgeving helpt Arno u met veel plezier verder. Kwaliteit is ons handelsmerk! Bij Renovaties Arno kunt u in de eerste plaats terecht voor algemene renovatiewerken. Dit gaat van isolatiewerken en gevelbekleding tot voegwerken, maar ook de binnenkant
Klussen in Dilbeek (1700) - Mustafa
Mustafa Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dilbeek
Nieuw
7 jaren ervaring met Bulex services en Vaillant dienstnaverkoop , en al een tijdje ervaring met herstellingen , problemen opzoeken , installatie centrale verwarming , afvoeren , sanitaire, gas enz.. Flexibele uren 7op7
Klussen in Jette (1090) - Glen
Glen
Jette
Nieuw
Student die wat wil bijklussen en mensen helpen die er in deze rare tijden nood aan hebben. Ik verplaats me binnen Brussel en net daarbuiten met openbaar vervoer of met de fiets. Regelmatig beschikbaar en sta open voor allerlei klusjes.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Zellik

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Efficiënt en ik heb een oplossing gevonden voor iets wat ik al langer zocht. ”
Arkadiusz
“ Je vindt klusjesmannen (m/v/x) waar een zelfstandig stielman niet voor uit zijn kot komt. ”
Yvan
“ Ik vind het een fantastisch initiatief. Vind maar die kleine werkjes wil uitvoeren. ”
Pierre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Zellik: geëvalueerd met 4.99 door 154 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Zellik, klussen in huis Zellik, klusjes gezocht Zellik, karweien Zellik,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden