herstelling huishoudtoestellen Nijlen

Herstelling huishoudtoestellen in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Nijlen

Kristof is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudelektro reparateur in Putte (2580) - Kristof
Kristof Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Putte
4.94/5 (17 reviews)
Ik tracht mensen verder te helpen met mijn skills m.b.t. herstellen van huishoudelektro, zodoende we samen de afvalberg kunnen doen minderen door niet mee te doen aan de huidige wegwerpmaatschappij.
Huishoudelektro reparateur in Lier (2500) - Julian
Julian
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik probeer graag dingen te herstellen omdat ik niet graag iets weggooi. Ik help ook graag mensen als ze een kapot toestel hebben en wil graag nog leren zo veel mogenlijk te herstellen. Ik ben van het principe al doende leert men
Huishoudelektro reparateur in Berlaar (2590) - Peter
Peter
Berlaar
5/5 (3 reviews)
voor fietsonderhoud - hersteller heb ik zojuist als hobbyist een getuigschrift/diploma behaald hiermee had ik u graag verder geholpen banden ketting wissen derailleur en remmen afstellen lichten plaatsen enz.
Huishoudelektro reparateur in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (2 reviews)
Al van jongs af aan vees ik huishoudtoestellen uit elkaar om te kijken hoe ze werken en waarom ze stuk waren. Tegenwoordig is het helaas niet meer zo dat elk apparaat gerepareerd kan worden, maar ik probeer er zo veel mogelijk naar te streven!
Huishoudelektro reparateur in Vorselaar (2290) - Kevin
Kevin
Vorselaar
5/5 (1 reviews)
ik ben kevin, 24jaar ik heb bij famillie en vrienden al wat kennis opgedaan van huishoudelektro kan je tv zijn internet of je computer/laptop enzo.. dat niet wilt werken of kapot is ik zal altijd mijn best doen om het inorde te krijgen voor meer info of prijsbespreking kan je altijd een sms of mailtje sturen tot snel.
Huishoudelektro reparateur in Hallaar (2220) - Bart
Bart
Hallaar
5/5 (1 reviews)
Ik herstel computers, laptops, kleine electronica. Dit is een dienst die ik al enkele jare nverleen als vrijwilliger voor de gemeente putte. Deze herstellingen kosten anders vaak te veel in verhouding.
Huishoudelektro reparateur in Ranst (2520) - Erik
Erik Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ranst
5/5 (1 reviews)
Ik doe nu eenmaal alles zelf en graag. Maar maak u aub geen illusies: klussen is altijd veel tijdrovender dan je op het eerste zicht zou denken. "Snel gefikst"? raag toch maar een vaste prijs afgewerkt.
Huishoudelektro reparateur in Zandhoven (2240) - Kris
Kris
Zandhoven
Nieuw
Ophangen van verlichting, rookmelders, enz... Voor het vervangen van lampen, kabels herstellen, zekeringen vervangen, storingen zoeken enz... Ook kan ik u advies geven bij herstellingen of nieuwe aankopen.
Huishoudelektro reparateur in Schilde (2970) - Marc
Marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schilde
Nieuw
Ik ben al meer 30 jaar actief als electricien en doe dit in bijberoep. Als hoofdberoep werk ik bij Bayer Antwerpen als specialist automatisatie en hoogspanning. De laatste tien jaar heb ben ik ook gecertifiëerd koeltechnieker. En doe ook airco en warmtepompen voor particulieren. Prijsvraag en advies is altijd vrijblijvend.
Huishoudelektro reparateur in Schilde (2970) - Olivier
Olivier
Schilde
Nieuw
Een defecte vaatwasser op zaterdagavond net als u een feestje hebt? Een verstopte dakgoot en ze voorspellen regen? Met alle werktuigen ter beschikking, heb ik uw probleem snel en netjes opgelost.
Huishoudelektro reparateur in Zandhoven (2240) - Marc
Marc
Zandhoven
Nieuw
Lekkende kranen, lekkende afvoer, bekabeling elektriciteit, vervangen van schakelaars etc. zijn mijn domein met klemtoon op duurzaamheid. Ik jaag u niet op kosten, indien een toestel of een onderdeel hersteld kan worden zal dit de voorkeur hebben.
Huishoudelektro reparateur in Beerzel (2580) - Tom
Tom Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beerzel
Nieuw
Reeds jaren ervaring van alles wat met elektriciteit, elektronica, toeganscontrole, poortautomatisatie's, parle/videofonie,..... te maken heeft. Van elektrische toestellen in huis, tot volledige elektrische instalatie's aan het huis. afgekeurde elektrische instalatie's, elektriciteitsplannen tekenen,....
Huishoudelektro reparateur in Itegem (2222) - Rob
Rob Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Itegem
Nieuw
Als elektronicus ben ik steeds in staat een goede degelijke en betaalbare oplossing aan te bieden. Dit zonder dure volledige PCB's te moeten vervangen. Ik heb ervaring mogen opdoen in professionele audio/licht wereld en industriële omgevingen.
Huishoudelektro reparateur in Boechout (2530) - Maarten
Maarten Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boechout
Nieuw
Ik werk al 17 jaar als elektricien. Ik heb het altijd al een uitdaging gevonden om niet-werkende toestellen terug tot leven te brengen. Het herstellen van elektrische toestellen is voor mij dan ook geen onbekend terrein. Hopelijk tot binnenkort!
Huishoudelektro reparateur in Hallaar (2220) - Ferenz
Ferenz
Hallaar
Nieuw
Eerst en vooral maak ik een diagnose op om te kijken wat de oorzaak is van jouw probleem. Op basis daarvan weet ik wat er moet vervangen/hersteld worden aan jouw toestel. Hierna kijk ik voor je na of het nog wel de prijs-werkuren waard zijn voor dat type toestel. (Iets wat véél winkels niet doen voor profijt) Als het het niet meer waard blijkt, kijk ik samen met je mee voor je perfecte vervanging.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
“ Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van de site. Een eenvoudige, snelle weg om te vinden wat je nodig hebt. Goede service. Goed bereikbaar en behulpzaam. Top! ”
Dirk
“ Makkelijke manier om hulp te krijgen indien je niemand kent die daartoe bekwaam is. ”
Hormoz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Nijlen: geëvalueerd met 4.99 door 26 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Nijlen, klein elektro laten herstellen Nijlen, wasmachine reparatie Nijlen, herstelling huishoudtoestellen Nijlen, herstelling wasmachine Nijlen, koelkast reparatie aan huis Nijlen, technieker wasmachine Nijlen, reparatie elektrische toestellen Nijlen, koelkast herstellen Nijlen, reparatie vaatwasser Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden