Vind de beste elektricien van Neder-over-heembeek

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Brussel (1000) - Juan manuel
Juan manuel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.84/5 · 45 reviews
1000 Brussel
Hallo, voor herstellingen, heraanleggen, of volledig vernieuwen. Zekeringkast heraanleggen of nieuwe plaatsen.in draadschema plan tekenen en situatie plan tekenen. Met ervaring en scholing Heb voor alles altijd een oplossing.😉
Elektricien in Vilvoorde (1800) - Saleh
Saleh
4.88/5 · 33 reviews
1800 Vilvoorde
Voor grote en kleine klusjes kunt u bij mij terecht, volledige renovaties van uw instalatie en keuringsaanvraag schema van instalatie en conformiteit
Elektricien in Vilvoorde (1800) - Patrick
Patrick
4.96/5 · 24 reviews
1800 Vilvoorde
Omdat ik als gekwalifiseerde elektricien heel goed mijn werk aflever zoals de wet het voorschrijft.ik doe het 38 jaar en dit met volle liefde omdat ik mijn stiel respecteer en in volle ernst de veiligheid van de mensen niet in het gedrang komt.veiligheid primeert.ik werk zoals het moet en proper.grts
Elektricien in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
5/5 · 20 reviews
1853 Strombeek-bever
Hallo Heb ik meer dan 5 jaar ervaring in de Elektriciteitswerken indien gewenst werk ik met eigen materiaal en heb ik alle nodige gerief voor het uitvoeren van Elektriciteitswerken. Mvg Besim
Elektricien in Machelen (1830) - Sven
Sven
5/5 · 17 reviews
1830 Machelen
vervangen van lampen, zekeringen, alle soorten schakelaars. kabels trekken, aarzel zeker niet om me te contacteren voor al u kleine huiselijke elektriciteitswerken.
Elektricien in Laken (1020) - Omid
Omid
5/5 · 15 reviews
1020 Laken
Ik ben specialist op het gebied van elektriciteitswerken. Van aansluiting en installatie tot renovatie van uw huidige systeem: wij verzorgen het allemaal. Daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Ik voorzie u graag van een vrijblijvend advies op maat en op aanvraag een passende offerte. Bel gerust om vrijblijvend te informeren naar alle mogelijkheden!
Elektricien in Machelen (1830) - François
François Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.9/5 · 10 reviews
1830 Machelen
Je kan bij mij terecht voor de installatie van zonnepanelen. Ik plaats kwalitatieve systemen op maat uitgewerkt. Dit jaar plaatsen = voor de komende 15 jaar genieten van een terugdraaiende teller :) Andere elektrische klusjes doe ik zeker ook!
Elektricien in Machelen (1830) - Tom
Tom
5/5 · 2 reviews
1830 Machelen
Uitstekende kennis van Nederlands Frans en Engels. Al jaren ervaring in de elektriciteit sector. Heb je kleine of middelgrote elektriciteit werken uit te voeren dan zal ik je zeker kunnen verder helpen. Ik beschik over alle materiaal nodig om de werken uit te voeren. En neem meteen het puin van eventuele afbraakwerken mee dus alles zal. Meteen netjes afgewerkt en opgekuist worden!
Elektricien in Vilvoorde (1800) - Mohammed
Mohammed
5/5 · 1 reviews
1800 Vilvoorde
Heb tijdens mijn studies elektriciteit gestudeerd heb ook gewerkt bij VAN CAMPEN BVBA in Deurne daar heb ik mijn ervaring opgedaan
Elektricien in Laken (1020) - Daniel
Daniel
Nieuw
1020 Laken
Ik heb een opleiding gevolgd bij VDAB als installateur elektriciteit. Ik specialiseer me in verlichting. Ik kan de juiste oplossing zoeken voor elk verlichting-probleem. Daarnaast doe ik ook bekabeling, stopcontacten, reparaties,... Voor alle elektriciteitsproblemen kan u bij mij terecht.
Elektricien in Grimbergen (1850) - Joachim
Joachim
Nieuw
1850 Grimbergen
Heb al op een verbouwing meegewerkt van een familie lid en heb hier ook meegewerkt aan de elektriciteit te leggen. en heb als jobstudent bij een elektricien gewerkt. ook ruwere werken schrik ik niet van. ik hoop van jullie te horen.
Elektricien in Grimbergen (1850) - Maurino
Maurino Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1850 Grimbergen
Ik ben Franco, een elektricien in hart en nieren. Verplaatsen van stopcontacten tot het voorbereiden van en of plaatsen van gehele nieuwe installatie, plaatsen van verlichting,... allemaal welkom
Elektricien in Grimbergen (1850) - Michiel
Michiel
Nieuw
1850 Grimbergen
Ik ben van opleiding afgestudeerd in elektrische installatietechnieken. Door nu zelf mijn woning te verbouwen heb ik de theorie ook kunnen omzetten in praktijk om zo ook de ervaring op te doen.
Elektricien in Machelen (1830) - Jesse
Jesse Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1830 Machelen
Wij doen alles wat komt kijken bij elektriciteit, van lampen vervangen tot een hele nieuwe zekerings kast, aarding aanleggen en nieuwbouw / renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van afgekeurde installaties en het renoveren ervan. Aarzel zeker niet voor een vrij blijvende offerte!
Elektricien in Diegem (1831) - Kamil
Kamil
Nieuw
1831 Diegem
Afgestudeerd elektrische installateur met diploma dwz ook schema's tekenen en ook laten door erkende keuringmaatschappij laten keuren, zekering kast vervangen, alle problemen ivm elektriciteit kan gerust opgelost worden.

Elektricien Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.95 door 167 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Neder-over-heembeek, elektriciteitswerken Neder-over-heembeek, elektrieker Neder-over-heembeek, elektriciteit aanleggen Neder-over-heembeek, elektriciteitskeuring Neder-over-heembeek,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Neder-over-heembeek

elektriciteitskabel afzuigkap verplaatsen (2) - elektriciteitskabel afzuigkap verplaatsen - Luster als je hem aan doet slaagt er een vlam uit en de plonds slagen af twee stopkontacten vast vijzen en een
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden