Vind de beste klusjesman van Neder-over-heembeek

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Klusjesman in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
5/5 · 20 reviews
1853 Strombeek-bever
Er zijn weinig mensen dat zoveel kennis hebben in de bouwsector bovenop krijgt u een eerlijke prijs en propere werk met mijn eigen gerief en materiaal
Klusjesman in Laken (1020) - Omid
Omid
5/5 · 15 reviews
1020 Laken
Zoek je naar een klusjesman? Dan ben je aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring, een uitgebreide kennis van toestellen en materialen en een oog voor detail en afwerking voer ik de werken uit waarvoor je niet bij grotere aannemers terecht kan of waarvoor je anders verschillende vakmensen moet zoeken en plannen. Ik werk alleen of samen met u. Neem contact vandaag nog voor een afspraak!
Klusjesman in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.92/5 · 13 reviews
1800 Vilvoorde
klusjesman, altijd al gewerkt in de bouwsector eerst wegeniswerker (huisaansluitingen op riolering hertsellen van voetpaden ,...) nu betonsector. al 3huizen gerenoveerd, dus bent u niet zelf die handige harry dan kan u mij vertrouwen om uw werk uittevoeren.
Klusjesman in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
5/5 · 11 reviews
1850 Grimbergen
Meubels in elkaar zetten, een buizenpartij verstoppen achter een mdf wand, muren of plafonds schilderen, behang eraf, nieuw behang erop, bepleistering recht zetten, plintje plaatsen, laminaat plaatsen....
Klusjesman in Grimbergen (1850) - Marc
Marc
5/5 · 3 reviews
1850 Grimbergen
heb heel mijn leven al in vele huizen gewoond waarin uiteraard allerlei klusjes dienden te gebeuren. Heb ervaring zat maar wil enkel kleine klusjes aanvaarden gelet leeftijd. Heb je iets kleins te doen en wil dit niet zelf doen, roep me maar. Eerlijkheid en sociaal contact zijn voor mij van heel groot belang.
Klusjesman in Laken (1020) - Daniel
Daniel
Nieuw
1020 Laken
Ik werk al 6 jaar als klusjesman voor een kerkgemeenschap, waar ik het gebouw onderhoud. Sinds 2 jaar doe ik ook klusjes voor particulieren: elektriciteit, schilderwerken, tegelzetter, schrijnwerken, vloeren, kleine onderhoudswerken in de tuin, kleine loodgieterwerken, ophangen van decoratie, monteren en demonteren van meubels, isoleren en andere kleine klusjes,...
Klusjesman in Grimbergen (1850) - Pieter
Pieter Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1850 Grimbergen
Klusjesman die van vele markten thuis is. Ik doe kleine metselwerken, gyproc, schrijnwerkerij, electriciteit, loodgieterij, tegelzetten, kleine dakwerken, isolatiewerken... Ik ben een gecertificeerd aannemer binnenisolatie, heb een certificaat voor installatie van ventilatiesystemen en ben erkend installateur van BelgaClima (luchtdicht isoleren). Doe zowel kleine klussen als iets groter werken.
Klusjesman in Laken (1020) - Smets
Smets
Nieuw
1020 Laken
Ik heb een diploma als onderhoudsvakman gebouwen. Ik werkte 8 jaar in deze functie en deed verschillende werkjes voor vrienden en kennissen. Beton werken afvoerleidingen leggen tuinhuis plaatsen ,zolder afmaken. Vloer isoleren dan nieuwe vloer leggen in hout platgemaakt en geschilderd.
Klusjesman in Grimbergen (1850) - Michiel
Michiel
Nieuw
1850 Grimbergen
Ik ben graag bezig met mijn handen en durf daarom ook te zeggen dat ik wel handig ben. Ik probeer zoveel mogelijk zelf te doen want daar heb ik voldoening van.
Klusjesman in Strombeek-bever (1853) - Trim
Trim Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Als ervaren werkman kan ik ingezet worden voor al uw klussen in huis zoals o.a. sanitair, elektriciteit, schilderwerken,enz... Ik ben iemand die kwalitatief werk levert en zorg ervoor dat ik de klanten tevreden stel! Bel me gerust voor een afspraak te maken.
Klusjesman in Schaarbeek (1030) - Sven
Sven
Nieuw
1030 Schaarbeek
Heb je iets in Ikea gekocht en geen zin om het optebouwen? bel gewoon naar mij. ik heb wel ervaring in deze dingen en help je graag. ikea kast, bedden of tafels. alles doe ik graag
Klusjesman in Vilvoorde (1800) - Gabriel
Gabriel
Nieuw
1800 Vilvoorde
Kasten in elkaar zetten is een specialiteit. Toen ik alleen ging wonen moest ik ook alles van de grond naar boven brengen. Van tafels tot stoelen tot nachtkastjes of kasten... noem maar op. Is er een keuken la kapot gegaan? Geen zorgen, ik zorg ervoor dat deze gemaakt word op een professionele manier. Wat voor klusjes er ook gedaan moeten worden ik ben een persoon om op te rekenen.
Klusjesman in Strombeek-bever (1853) - Jonas
Jonas
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Ik heb geen professionele ervaring. Maar een klein klusje zoals Ikeakastjes ineensteken interesseert me. wel. Verder kan ik ook een goede hulp zijn als je zelf de klus kan klaren maar een tweede man nodig is.
Klusjesman in Vilvoorde (1800) - Dylan
Dylan
Nieuw
1800 Vilvoorde
Omdat het goede werk altijd is en mijn klanten zijn altijd tevreden en zit in mijn onderdeel.
Klusjesman in Jette (1090) - Glen
Glen
Nieuw
1090 Jette
Scharniertje vast zetten, stopcontact vervangen, kadertje ophangen, Ikea meubeltjes in elkaar zetten, klein pleisterwerk. Die klusjes doe ik met plezier.

Klusjesdienst Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.98 door 62 klanten

Populaire dienstaanvragen: klusjesman Neder-over-heembeek, klusjesdienst Neder-over-heembeek, goedkope klussenier Neder-over-heembeek, montage IKEA meubels Neder-over-heembeek,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het is fijn om een plek te hebben waar je mensen kunt vinden voor kleinere klusjes. Het is erg moeilijk om hier professionals voor te vinden. ”
Vastzetten waslijn paal
Thomas raadt Daniel aan Daniel
“ Eerste ervaring van super positief, wel eerst enkele moeilijke communicaties, maar dat heeft eer met de mens als met de site te maken. ”
metselwerk, plaatsen raam, kleven vloer, gyproc
Frans raadt Filip aan Filip
“ deze eerste keer was positief maar het is te vroeg om meer feedback te geven ”
ophangen hanglamp
Lisa raadt Roland aan Roland
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Neder-over-heembeek

wegbrengen electroaparatuur - DIY - Bricoleur - Tuinaanleg - afloop lavabo+ diverse klusjes in kinderopvang
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden