klusjesman Neder-over-heembeek

Ontdek talentvolle klusjesmannen in Neder-over-heembeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klusjesmannen in de buurt van Neder-over-heembeek

Klusjesman in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
Strombeek-bever
5/5 (20 reviews)
Er zijn weinig mensen dat zoveel kennis hebben in de bouwsector bovenop krijgt u een eerlijke prijs en propere werk met mijn eigen gerief en materiaal
Klusjesman in Laken (1020) - Omid
Omid
Laken
5/5 (15 reviews)
Zoek je naar een klusjesman? Dan ben je aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring, een uitgebreide kennis van toestellen en materialen en een oog voor detail en afwerking voer ik de werken uit waarvoor je niet bij grotere aannemers terecht kan of waarvoor je anders verschillende vakmensen moet zoeken en plannen. Ik werk alleen of samen met u. Neem contact vandaag nog voor een afspraak!
Klusjesman in Vilvoorde (1800) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.92/5 (13 reviews)
klusjesman, altijd al gewerkt in de bouwsector eerst wegeniswerker (huisaansluitingen op riolering hertsellen van voetpaden ,...) nu betonsector. al 3huizen gerenoveerd, dus bent u niet zelf die handige harry dan kan u mij vertrouwen om uw werk uittevoeren.
Klusjesman in Grimbergen (1850) - Michel
Michel
Grimbergen
5/5 (13 reviews)
Meubels in elkaar zetten, een buizenpartij verstoppen achter een mdf wand, muren of plafonds schilderen, behang eraf, nieuw behang erop, bepleistering recht zetten, plintje plaatsen, laminaat plaatsen....
Klusjesman in Laken (1020) - Mojtaba
Mojtaba
Laken
4.75/5 (4 reviews)
Ik ben betrouwbaar ,heb ik aan veel mensen gewerkt en iedereen waren content , had ik nooit klachten van de mensen omdat heb ik 17 jaar ervaring in overheid
Klusjesman in Grimbergen (1850) - Marc
Marc
Grimbergen
5/5 (3 reviews)
heb heel mijn leven al in vele huizen gewoond waarin uiteraard allerlei klusjes dienden te gebeuren. Heb ervaring zat maar wil enkel kleine klusjes aanvaarden gelet leeftijd. Heb je iets kleins te doen en wil dit niet zelf doen, roep me maar. Eerlijkheid en sociaal contact zijn voor mij van heel groot belang.
Klusjesman in Laken (1020) - Daniel
Daniel
Laken
Nieuw
Ik werk al 6 jaar als klusjesman voor een kerkgemeenschap, waar ik het gebouw onderhoud. Sinds 2 jaar doe ik ook klusjes voor particulieren: elektriciteit, schilderwerken, tegelzetter, schrijnwerken, vloeren, kleine onderhoudswerken in de tuin, kleine loodgieterwerken, ophangen van decoratie, monteren en demonteren van meubels, isoleren en andere kleine klusjes,...
Klusjesman in Grimbergen (1850) - Pieter
Pieter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Grimbergen
Nieuw
Klusjesman die van vele markten thuis is. Ik doe kleine metselwerken, gyproc, schrijnwerkerij, electriciteit, loodgieterij, tegelzetten, kleine dakwerken, isolatiewerken... Ik ben een gecertificeerd aannemer binnenisolatie, heb een certificaat voor installatie van ventilatiesystemen en ben erkend installateur van BelgaClima (luchtdicht isoleren). Doe zowel kleine klussen als iets groter werken.
Klusjesman in Laken (1020) - Smets
Smets
Laken
Nieuw
Ik heb een diploma als onderhoudsvakman gebouwen. Ik werkte 9 jaar in deze functie en deed verschillende werkjes voor vrienden en kennissen. Beton werken afvoerleidingen leggen tuinhuis plaatsen ,zolder afmaken. Vloer isoleren dan nieuwe vloer leggen in hout platgemaakt en geschilderd.
Klusjesman in Grimbergen (1850) - Michiel
Michiel
Grimbergen
Nieuw
Ik ben graag bezig met mijn handen en durf daarom ook te zeggen dat ik wel handig ben. Ik probeer zoveel mogelijk zelf te doen want daar heb ik voldoening van.
Klusjesman in Strombeek-bever (1853) - Trim
Trim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Strombeek-bever
Nieuw
Als ervaren werkman kan ik ingezet worden voor al uw klussen in huis zoals o.a. sanitair, elektriciteit, schilderwerken,enz... Ik ben iemand die kwalitatief werk levert en zorg ervoor dat ik de klanten tevreden stel! Bel me gerust voor een afspraak te maken.
Klusjesman in Schaarbeek (1030) - Sven
Sven
Schaarbeek
Nieuw
Heb je iets in Ikea gekocht en geen zin om het optebouwen? bel gewoon naar mij. ik heb wel ervaring in deze dingen en help je graag. ikea kast, bedden of tafels. alles doe ik graag
Klusjesman in Vilvoorde (1800) - Gabriel
Gabriel
Vilvoorde
Nieuw
Kasten in elkaar zetten is een specialiteit. Toen ik alleen ging wonen moest ik ook alles van de grond naar boven brengen. Van tafels tot stoelen tot nachtkastjes of kasten... noem maar op. Is er een keuken la kapot gegaan? Geen zorgen, ik zorg ervoor dat deze gemaakt word op een professionele manier. Wat voor klusjes er ook gedaan moeten worden ik ben een persoon om op te rekenen.
Klusjesman in Strombeek-bever (1853) - Jonas
Jonas
Strombeek-bever
Nieuw
Ik heb geen professionele ervaring. Maar een klein klusje zoals Ikeakastjes ineensteken interesseert me. wel. Verder kan ik ook een goede hulp zijn als je zelf de klus kan klaren maar een tweede man nodig is.
Klusjesman in Vilvoorde (1800) - Dylan
Dylan
Vilvoorde
Nieuw
Omdat het goede werk altijd is en mijn klanten zijn altijd tevreden en zit in mijn onderdeel.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ik kon zo eindelijk iemand vinden voor deze klus, eindelijk reageerde iemand ”
Kalil
“ We zijn blij met de dienst van Ring Twice. Zo hebben wij Stefaan leren kennen en over hem zijn we zeker heel positief ”
Stefaan
“ Mooi dat jullie organisatie bestaat, omdat hulp met klussen niet altijd makkelijk te vinden is. Jullie hebben een anders-dan-anders, maar mooie waaier aan hulp-aanbod, zijn goed georganiseerd en de betalingen worden ... ”
Kurt
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusjesdienst Neder-over-heembeek: geëvalueerd met 4.95 door 68 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusjesman Neder-over-heembeek, klusjesdienst Neder-over-heembeek, goedkope klussenier Neder-over-heembeek, montage IKEA meubels Neder-over-heembeek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie klusjesman in Neder-over-heembeek

wegbrengen electroaparatuur - DIY - Bricoleur - Tuinaanleg - afloop lavabo+ diverse klusjes in kinderopvang
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden