schilder Merelbeke

Ontdek talentvolle schilders in Merelbeke

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Schilder Merelbeke: onze selectie dienstverleners in jou buurt

Schilder in Melle (9090) - Pierre
Pierre
Melle
4.93/5 (177 reviews)
Schilderen, behangen, grote en kleine schilderklussen , bij mij bent u aan het juiste adres! Ik heb veel ervaring met schilderen en doe dit met plezier en precisie. Contacteer mij gerust en laat mij weten wat uw wensen zijn.
Schilder in Gent (9000) - Aaron
Aaron
Gent
4.33/5 (6 reviews)
Ik voer allerlei kleine/grote/ werken uit tegen een juist prijs ik werk al meer dan 6 jaar in de bouwsector en wil graag bijklussen plamuren schuren Schilderen enzo en jij kan ook bij mij terecht voor advies ik hou rekening met uw specifieke wensen
Schilder in Gontrode (9090) - Alkan
Alkan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gontrode
4.8/5 (5 reviews)
Jullie vragen om mij ik doe het nodige Altijd nabij Wij zijn handig Wij zijn altijd correct Wij zijn altijd op tijd Een afspraak planning beschikbaar
Schilder in Gentbrugge (9050) - Marc
Marc
Gentbrugge
5/5 (5 reviews)
Ik ben een ervaren schilder - behanger , allerlei andere klussen zoals een nieuwe kraan plaatsen en andere karweien schrikken mij niet af . Kortom 1001 karweien .
Schilder in Melle (9090) - Wesley
Wesley
Melle
4.5/5 (4 reviews)
Dag, Ik heb bij mijn zus al wat ervaring opgedaan tijdens het renoveren van haar huis, ook mijn eigen kamer heb ik zeer zelfstandig geschilderd, maar ook het schilderen van onze grote trap. Ik vind het dus zeer leuk om zo'n werkjes te doen en dus kijk ik ernaar uit om deze via deze site nog te doen!
Schilder in Melle (9090) - Franky
Franky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Melle
5/5 (3 reviews)
allerlei schilderwerken schrikken mij niet af ,
Schilder in Melle (9090) - Jonathan
Jonathan
Melle
5/5 (3 reviews)
Ik heb 3jaar gewerkt bij bij mijn vader die ook zelfstandig is heb daar veel ervaring opgedaan om nu zelf aan de slag te kunnen alles valt te bespreken welke Jobs er dienen te gebeuren
Schilder in Gentbrugge (9050) - Miriam
Miriam
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Reeds verschillende malen zelf in huis geschilderd en bij vrienden. Ik werk heel graag proper en hou van een nette werkplek, dus je mag er zeker van zijn dat ik het materiaal goed uitkuis en de werkplek proper achter laat.
Schilder in Gent (9000) - Ali
Ali
Gent
5/5 (1 reviews)
Hallo,ik ben beschikbaar voor allerlei schilderwerken zoals muren ,plafond en ramen schilderen.Ik doe andere taken erbij,zoals valse plafonds,muren plaatsen met beperkte materialen en onderhoud.
Schilder in Merelbeke (9820) - Kurt
Kurt
Merelbeke
Nieuw
Ik ben klusjesman in het college van Melle waarbij ik het grootste deel van mijn arbeidstijd aan het verven ben, van kleine oppervlakken tot grote slaapzalen, schilderen is hierdoor mijn grootste passie geworden. Aarzel niet om op mij beroep te doen!
Schilder in Gent (9000) - Lorenzo
Lorenzo
Gent
Nieuw
Hallo ik heb al redelijk wat ervaring in het schilderen ik heb graag dat alles perfect in orde is en ik ben pas tevreden als de klant dat zelf ook is
Schilder in Merelbeke (9820) - Dylan
Dylan
Merelbeke
Nieuw
Kleine schilderwerken kom ik met veel plezier uitvoeren. Ik ben geen professional, maar zal de taak met veel preciesie uitvoeren. Ik beschik over genoeg materiaal om de job tot een goed einde te brengen.
Schilder in Gent (9000) - Hasan
Hasan
Gent
Nieuw
wilt u de kleur van uw kamer veranderen? Is kwaliteit belangerijk voor jou? verwittig mij! het is in orde bienen kort. vanaf 0 tot 100 procent. Ik garanteer mijn diensten.
Schilder in Gent (9000) - Aaron
Aaron
Gent
Nieuw
Dag allemaal ik ben Aaron een jonge arbeider uit Gent ik ben 24 jaar en zou graag wat bijverdienen in mij vrijtijd want ik heb dat hard nodig ik ben zeer gemotiveerd en ik heb 6 jaar ervaring als schilder
Schilder in Gent (9000) - Erdogan
Erdogan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Ik werk al 30 jaar in het gebouw en heb daardoor solide vaardigheden en een echte knowhow verworven. Mistig, hardwerkend en dynamisch, ik ben altijd zeer manueel geweest en daarom heb ik kennis ontwikkeld op het gebied van schilderen, elektriciteit, constructie, renovatie, installatie van terras, dakbedekking, enz.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een heel tof initiatief, je vindt klussers die bepaalde werken kunnen uitoefenen bij de mensen in de buurt.zal hier zeker nog meer van gebruik maken ”
Arthur
“ Zeer positieve eerste ervaring. Ikzelf zou aan dit concept niets veranderen. Top! ”
Kurt
“ Er waren voldoende reacties op mijn advertentie en de interface werkt heel goed. ”
Kazim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Schilder Merelbeke: geëvalueerd met 4.84 door 205 klanten

Populaire dienstaanvragen

schilder gezocht Merelbeke, plafond schilder Merelbeke, prijsofferte schilderen Merelbeke, schilderwerken Merelbeke, behnangwerken Merelbeke prijs schilderwerken Merelbeke,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen schilder in Merelbeke

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden