klusser Nazareth

Ontdek talentvolle klussers in Nazareth

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie klussers in de buurt van Nazareth

Klussen in Nazareth (9810) - Wouter
Wouter
Nazareth
4.94/5 (16 reviews)
Dag iedereen, Ik ben Wouter een spontane jongen van 27 jaar uit Eke. Ik ben een all-arounder (manusje van alles) die graag een centje bijverdient. Als het nu gaat over administratie op orde te zetten tot klusjes te doen of evenementen te organiseren. Ik steek graag de handen uit de mouwen en werk ook steeds iets af. Ook stiptheid draag ik hoog in het vaandel. Groetjes, Wouter!
Klussen in Asper (9890) - Glenn
Glenn Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Asper
5/5 (11 reviews)
Hallo, mijn naam is Glenn 29 jaar van Gavere en gemotiveerd voor een bijverdienste. Momenteel ben ik alleenstaande dus heb ik heel wat tijd in de weekends om wat bij te klussen. Als technieker heb ik ervaring in de elektriciteit, informatica en deels mechanisch dit zijn mijn sterkste troeven. Mijn prioriteit is het afwerken van de klus wat ik zeer belangrijk vind. Alvast bedankt!
Klussen in Nazareth (9810) - Yoran
Yoran Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
4.88/5 (8 reviews)
Hoi Ik ben student-zelfstandig en kan u helpen met bouw-, tuin- en elektriciteitswerken. Ook voor het vellen van bomen of knotten van wilgen bent u bij mij aan het juiste adres. Ik beschik over aanhangwagen en het nodige professioneel materiaal om de meeste klussen op te lossen. Mvg Yoran
Klussen in Huise (9750) - Edward
Edward Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Huise
5/5 (8 reviews)
Hallo Ik ben Edward 31 jaar en werk als ICT medewerker & ondersteuning van de technische dienst op een school in Wetteren. Ik ben al een enige tijd opzoek naar een flexi job maar deze is niet zo makkelijk te vinden in tijden van corona en toen kwam ik op deze dienstverlening uit. Zelf doe ik liefst alles zelf tot waar mogelijk, zowel buitenshuis als binnen.
Klussen in Nazareth (9810) - Michael
Michael
Nazareth
5/5 (6 reviews)
Hallo, Lijn naam is Michael en binnenkort wordt ik voor het eerst papa net daarom zou ik graag nog een centje bijverdienen. Ik heb ervaring in tuinen, ik werk als assistent filiaalhouder bij een verhuurbedrijf. Ik heb kennis van boekhouding en admin.
Klussen in Eke (9810) - Bren
Bren
Eke
4.8/5 (5 reviews)
Hey! Ik ben Bren, momenteel een 2de jaars student aan hogeschool odisee. Ik ben een zeer optimistisch en sociaal persoon! Graag zou ik tussendoor wat centjes bijverdienen om zo op vakantie te kunnen gaan.
Klussen in Nazareth (9810) - William
William
Nazareth
4.67/5 (3 reviews)
Dag allemaal, Ik ben Wiliam, al een aanzienlijk aantal jaar bezig met klussen allerlei! Zowel schilderwerken, tuinieren, als verhuizen als allerlei klussn van a tot z. Ik zoek steeds achter een nieuwe uitdaging. Geen klus is mij te moeilijk of te groot! Groetjes!
Klussen in Deinze (9800) - Mario
Mario
Deinze
5/5 (2 reviews)
Dag allemaal.ik ben Mario en werk in de vaste nacht hierdoor heb ik overdag tijd om te klussen .dit is een hobby ik ben namelijk een bezig iemand die graag klussen uitvoert en oplossingen zoekt .
Klussen in Nazareth (9810) - Kristof
Kristof
Nazareth
5/5 (2 reviews)
Ik ben hardwerkende persoon Wil graag nog wat bijverdienen in het weekend Ik kan schilderen Tuinwerk Afbraakwerk Verhuizingen Als je bij dit hulp nodig hebt geef maar een seintje Ik ben in het weekend beschikbaar en in de week moet dit besproken worden want sommige middagen ben ik vrij
Klussen in Eke (9810) - Geert
Geert
Eke
5/5 (1 reviews)
Daar ik zeer veel kan alles met on derhoud Van de tuin opkuis gras afrijden besproeien Enz ,in de bouw plafont leggen beroostering plafont gyprok platen Teras in tegels leggen . In de voeding vlees versnijden kant en klaar tot gerechten ,culinair koken voor mensen vis vlees gevogelte wild Alesl van bakkerij brood taarten enz
Klussen in Astene (9800) - Pascale
Pascale
Astene
5/5 (1 reviews)
Veelzijdig iemand , graag klussen, bereid om iedereen te helpen. Sterk in het schilderen van binnenhuis plaatsen met eigen verfmerk aan sterke prijs. Het moet niet altijd extra duur zijn om een heel goed resultaat te hebben. Belg met Nederlandse moedertaal
Klussen in Nazareth (9810) - Timothy
Timothy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
5/5 (1 reviews)
Hallo, Ik werk momenteel als zelfstandige dakwerker en renovatiewerker. Maar ik wil graag wat bijverdienen. Ik kan mij aan veel situaties aanpassen waar het nodig is. Alvast bedankt voor het vertrouwen.
Klussen in Nazareth (9810) - Frederic
Frederic Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
Nieuw
Sinds 2012 actief in de bouwsector met mijn eigen onderneming die zich specialiseert in kleine en middelgrote werken. Dankzij het behalen van verschillende diploma's (stukadoor, elektricien, loodgieter, vloerder en chapeplaatser) kan ik een brede waaier van diensten aanbieden. In hoofdberoep heb ik heel wisselende uren zodat ik tijdens voor of namiddag beschikbaar ben voor kleine werken.
Klussen in Nazareth (9810) - Tim
Tim Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nazareth
Nieuw
Beste Ik heb interesse om uw opdracht snel en correct uit te voeren. Hiervoor zou ik enkel eens moeten langskomen om een offerte op te maken op maat van uw opdracht. Ik kan mij in ieder geval bijna elke zaterdag vrijmaken!
Klussen in Nazareth (9810) - William
William
Nazareth
Nieuw
Beste, Ik ben een manusje van alles, ik heb jarenlange ervaring op het vlak van klussen allerhand. Nu dat ik wat meer tijd heb en mijn passie wil voortzetten, sta ik ter uwer beschikking! Ik kijk altijd uit naar die opdrachten die mij uitdagen. Ik hoop snel je te horen! Groeten, William.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel klussers in Nazareth

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer makkelijk in gebruik, en ik heb uiteindelijk een super goede klusjesman gevonden. ”
Yaya
“ Eindelijk een kleine werkje opgeknapt, waar je normaal gezien niemand voor langs komt. ”
Lorens
“ Dit was een openbaring. Ik kende het systeem niet. Ik heb er van gehoord via het Hoplr buurtforum. De werking van de site is vlot en makkelijk. Ik zal het zeker aanbevelen aan derden ”
Dieter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Klusser Nazareth: geëvalueerd met 4.94 door 64 klanten

Populaire dienstaanvragen

klusser gezocht Nazareth, klussen in huis Nazareth, klusjes gezocht Nazareth, karweien Nazareth,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden