Vind de beste elektricien van Laken

Doe net zoals onze 400.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Elektricien in Wolvertem (1861) - Pierre
Pierre
4.97/5 · 194 reviews
1861 Wolvertem
Electriciteit heeft geen geheimen voor mij ik werk steeds alsof het voor mezelf is ik kan overweg met de moderne technieken vijftig jaar ervaring in het vak
Elektricien in Brussel (1000) - Juan manuel
Juan manuel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.84/5 · 45 reviews
1000 Brussel
Hallo, voor herstellingen, heraanleggen, of volledig vernieuwen. Zekeringkast heraanleggen of nieuwe plaatsen.in draadschema plan tekenen en situatie plan tekenen. Met ervaring en scholing Heb voor alles altijd een oplossing.😉
Elektricien in Elsene (1050) - Ruben
Ruben
4.85/5 · 41 reviews
1050 Elsene
ik voor alle soorten werken uit op vlak van elektriciteit. Nieuwe installaties, depannage, uitbreiding, schemas, keuring. Alles aan een zeer schappelijke prijs. Ben aan de slag als voltijdse elektricien
Elektricien in Vilvoorde (1800) - Saleh
Saleh
4.88/5 · 33 reviews
1800 Vilvoorde
Voor grote en kleine klusjes kunt u bij mij terecht, volledige renovaties van uw instalatie en keuringsaanvraag schema van instalatie en conformiteit
Elektricien in Asse (1730) - Esteban
Esteban Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.94/5 · 33 reviews
1730 Asse
Ik doe kleine hersteligen,leg stop contacten. Plaats u licht voor dat je kunt zien waar je stapt. Moet er kabel getrokken worden,dan trekken we de kabels naar waar die moet gaan.
Elektricien in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Jean philippe
Jean philippe
4.97/5 · 29 reviews
1200 Sint-lambrechts-woluwe
Ik ben meer dan 40 jaar elektricien geweest. Ik kan je verder helpen met: - Kleine elektriciteitswerken zoals het vervangen en bijplaatsen van lampen en stopcontacten - Het conform maken van je elektrische installatie voor de keuring - Het uittekenen van situatie- en een draadschema 's voor de keuring - Het leggen van kleine netwerken - Het oplossen van kleine loodgieterij problemen - ... Contacteer me en dan bekijken we samen hoe ik jou kan helpen.
Elektricien in Vilvoorde (1800) - Patrick
Patrick
4.96/5 · 24 reviews
1800 Vilvoorde
Omdat ik als gekwalifiseerde elektricien heel goed mijn werk aflever zoals de wet het voorschrijft.ik doe het 38 jaar en dit met volle liefde omdat ik mijn stiel respecteer en in volle ernst de veiligheid van de mensen niet in het gedrang komt.veiligheid primeert.ik werk zoals het moet en proper.grts
Elektricien in Strombeek-bever (1853) - Besim
Besim
5/5 · 20 reviews
1853 Strombeek-bever
Hallo Heb ik meer dan 5 jaar ervaring in de Elektriciteitswerken indien gewenst werk ik met eigen materiaal en heb ik alle nodige gerief voor het uitvoeren van Elektriciteitswerken. Mvg Besim
Elektricien in Machelen (1830) - Sven
Sven
5/5 · 17 reviews
1830 Machelen
vervangen van lampen, zekeringen, alle soorten schakelaars. kabels trekken, aarzel zeker niet om me te contacteren voor al u kleine huiselijke elektriciteitswerken.
Elektricien in Laken (1020) - Omid
Omid
5/5 · 15 reviews
1020 Laken
Ik ben specialist op het gebied van elektriciteitswerken. Van aansluiting en installatie tot renovatie van uw huidige systeem: wij verzorgen het allemaal. Daarnaast sta ik ook voor reparaties/bricolages graag voor u klaar. Ik voorzie u graag van een vrijblijvend advies op maat en op aanvraag een passende offerte. Bel gerust om vrijblijvend te informeren naar alle mogelijkheden!
Elektricien in Machelen (1830) - François
François Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.9/5 · 10 reviews
1830 Machelen
Je kan bij mij terecht voor de installatie van zonnepanelen. Ik plaats kwalitatieve systemen op maat uitgewerkt. Dit jaar plaatsen = voor de komende 15 jaar genieten van een terugdraaiende teller :) Andere elektrische klusjes doe ik zeker ook!
Elektricien in Steenokkerzeel (1820) - Gert-jan
Gert-jan Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.63/5 · 8 reviews
1820 Steenokkerzeel
Ik leer nog iedere dag bij. Ik heb al wel wat ervaring opgedaan met wat kleinere klussen maar ik wil graag groeien in ervaring. Daarom dat ik zoveel mogelijk wil bijklussen.
Elektricien in Peutie (1800) - Abdel
Abdel
5/5 · 4 reviews
1800 Peutie
Ik maak en repareer zelf vanalles wat met eldktriciteit te maken heeft ook heb ik a jaar elektromechanica gevolgd waardoor ik veel heb bijgeleerd hierover.
Elektricien in Ukkel (1180) - Kes
Kes
5/5 · 3 reviews
1180 Ukkel
Op elektrisch gebied heb ik meer dan 15 jaar ervaring. Ik ben gespecialiseerd in stroomdistributiesystemen, huishoudelijke elektrische installaties, computernetwerken, audiosystemen, huisautomatiseringssystemen en nog veel meer. Ik kan helpen als elektriciteitsconformiteit nodig is voor uw huis of appartement, ik doe installaties volledig in overeenstemming met de Belgische elektrische normen.
Elektricien in Elsene (1050) - Korneel
Korneel Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 3 reviews
1050 Elsene
U kan bij mij terecht voor kleine werken zoals het vervangen van losgekomen stopcontacten, bijplaatsen lichtkringen, elektrische schema's. Maar ook grotere werken zoals vervangen elektrische kast, totaalrenovaties, uitbreidingen etc. Ik streef er naar om keurig en stipt werk te leveren en ik kom mijn afspraken na en laat mijn klanten niet in de steek.

Elektricien Laken: geëvalueerd met 4.94 door 483 klanten

Populaire dienstaanvragen: elektricien Laken, elektriciteitswerken Laken, elektrieker Laken, elektriciteit aanleggen Laken, elektriciteitskeuring Laken,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was volledig onbekend voor ons. Het werd een positieve ervaring om langs deze weg een goede vakman te kunnen kiezen die wij geschikt achten voor onze karwei. ”
Vervangen van luchters (3 à 4 stuks).
Thomas raadt Jeroen aan Jeroen
“ Gemakkelijk platform. Ik heb een elektricien bij u gevonden na 2 via-via elektricien's de job geweigerd hebben. Dank u! ”
Lampen ophangen
Frans raadt Ahmet aan Ahmet
“ de 1e keer dat ik met ListMinut werk. Heel tevreden over het geleverde werk en de gebruiksvriendelijkheid van het platform ”
kleine elektriciteitswerken
Lisa raadt Andre aan Andre
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

De laatste aanvragen in de categorie elektricien in Laken

Problemen met stopcontacten + ophangen van lampen - Panne Disjoncteur - TL licht badkamer defect - Elektricien gevraagd - Electriciteitswerken - Elektriciteit inslijpen - electricien - Stopcontacten vervangen - licht probleem - vervangen van spots - Electra werken Laken - Bonjour, placement de 4 spots sur un plafond fini - Klussen - Elektricien in Laken (1020)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden